Főoldal » Fórumok » Babák & Mamák fórumok » Babafélelem - Mit tegyek, ha a kislányom fél néhány családtagtól? fórum

Babafélelem - Mit tegyek, ha a kislányom fél néhány családtagtól? (beszélgetős fórum)


8. Csalános (válaszként erre: 7. - Lianax)
2020. márc. 13. 09:34
Ez igaz. Nálunk a gyerek nevetgélt, nyugodt volt ha mellette voltam, vagy hallotta ahangomat. Az anyja elég hülye hangon beszélt, talán akaratlanul is agresszív hangja volt. He nem voltam otthon, sírt a gyerek, nyűgös volt, már orvost akartak hozzá hívni. Ha hazamentem, már mint akit kicseréltek. Különben akiktől"írtózik" a gyerek, azoknak kellene sokkal barátságosabbnak lenni a gyerekhez.
2020. márc. 13. 08:25

Most lehet oltári butaságot fogok írni.(Ès nincs is gyerekem,de imádom őket,a kis unokahúgaimmal foglalkoztam sokat.)


Állítólag kis korban még érzik az emberek auráját,kisugárzását vele együtt valódi relytett hangulatukat. Talán ez is szerepet játszhat.Aztán ahogy nőnek ez lassankènt elmúlik. Két unokahugom közül az egyik sokkal,nevetősebb bujosabb bátrabb, ahogy nőtt,csacsógosabb lett.

A másik nem szeretett mások karjában lenni,vagy közelèben mindig sírt. Egy éves korában sem szerette ha valaki belèpett a saját kis terèbe. Ha hozzá értek megsimogatták,ellökte a kezüket,az enyémet is. Mindig az anyuka közelében akart lenni. Azt se zárjuk ki hogy már a babáknál ,kialakul a saját jellem.Zárkózottabb vagy nyiltabb .De persze ez idővel alakul, és formálódik.

Az én unokahúgaim nem sokat változtak felnőtt korukra sem.

2020. márc. 12. 16:56

Nagyon szépen köszönöm mindenkinek❤Akkor próbálok megnyugodni.Csak ugye eddig mindenki azt mondta családon belül hogy ilyen náluk nem volt.Ezért ijjedtem meg.

Még egyszer KÖSZÖNÖM!!!

2020. márc. 12. 16:43
idővel kinövi,
4. rabankari (válaszként erre: 1. - Fórumnyitó (anonim))
2020. márc. 12. 16:38

Normális, anno nálunk is volt.

Volt,akire vigyorgott a családban és volt akinél ordított😃

Elmúlik majd, ne aggódj!

2020. márc. 12. 16:38
Normális. Életkori sajátosság. 2.szepa, elfog múlni. Ezen szinte minden kisgyerek átesik.
2020. márc. 12. 16:35
Szerintem ez természetes dolog. Nagyon rosszul esett nekem is, mikor mindegyik unokámnál ezt tapasztaltam. Idővel (szerintem pár hónap) ki fogja nőni.
2020. márc. 12. 16:22
Sziasztok. Csak szeretnék tanácsot kérni azoktól akik voltak ilyen helyzetben. Van egy 19 hónapos lányom. Olyan 4 hónapos volt amikor mindenkitől elkezdett félni .De úgy hogy ordított addig amíg a vendégek el nem mentek. Most ez megint visszatért😑Egyik napról a másikra. Akármit csinálok nem nyugszik meg.Azt tudni kell hogy most nem mindenkitől csak pár családtagtól .Az az érdekes hogy ha mondjuk vásárolni megyünk ott nincs baja az emberekkel. Tanácstalan vagyok. Védőnővel beszéltem.Azt mondja hogy normális ebben a korban hogy fél tárgyaktól és emberektől.Na de ő torka szakadtából órdít. Ilyet én még senkinél nem tapasztaltam. Szakemberhez érdemes fordulni ezzel?Ha igen akkor hova tovább?A segítséget tapasztalatokat előre is nagyon köszönöm!!!

További ajánlott fórumok:


Minden jog fenntartva © 2005-2023, www.hoxa.hu
Kapcsolat, impresszum | Felhasználói szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | Facebook