Baba a pocakban vetélés/missed ab után! (beszélgetés)
Nagyon örülök a hírednek.A sztárfotó nagyon tuti :)
Jó éjt Lányok
Én anno jobban kívántam.Lehet nálad is változik majd.
Sokan a végén nem is csinálják.
Feri is az első gyereknél meg riadt a végén,h.nehogy baj legyen.Ekkor Anya barátnője leült beszélni vele,aki védőnő volt,h.ami az Anyának jó az a Babának is és nem kell félni,nem lesz baja.
Mi végig szeretkeztünk!!!!!!!!!!!!
De mindenki más!
Az én dokim már 50 körül van.Lehet akkor mégis el megyek a héten laborba és beszélek ott velük,hátha megnézik :)
Édik lehetnek az ikrek.Én is rosszul lennék,ha azt mondanák,h.ikrek.De legalább neki az elsők.
Nekem is van egy távoli ismim.Volt egy gyereke.Később tervezték a tesót,jött is.Sírva ment haza,azt hitték,h.baj van.Akkor nyögte be,h.nincs baj,de ketten vannak :D
Úgy volt,h.mondtam,h.el mennék laborba és kértem,h.jelöljék be,h.nézzék meg a vérből,h.nem vagyok-e kismama.Mert mondom én úgy tudom,h.abból is meg tudják álapítani,és elvileg hamarabb ki mutatja,mint a tesz.Mondom rosszul tudom???????????
Erre azt mondja,h.rosszul,mert azt a vizeletben nézik.
mi is nemrég értünk haza Peströl,nem volt semmi különös.Nagyon alapos volt,kikérdez mindig,megnézi az összes leletet(mind jo),körülszaglássza a családfánkat milyen betegségek fordultak elö...nekem van egy gyenge asztmám(idén csak a buza pakolásakor mamáméknál fulladtam be),de semmi különös.Láttam agyal és probálja a megoldást keresni,mint egy matematikai egyenletnél,végül arra jutottunk még 2 vérvételre el kell mennem a ciklus bizonyos napjain.Férjemnek nem kell spermavizsgálat.Ugyhogy ahogy azt eredetileg is terveztük,szeptembertöl HAJRÁ,jövöhéten megjön,aug.ban sport,diéta,vitamin és vörösborkura a vashiányomra aztán utána.Halálosan nyugodt vagyok,olyan egészségesek vagyunk,mint a makk!
Jo éjt mindenkinek!
Andikám!
Én is imádlak nagyon,tudod!!!!:))) Egyszer összehozunk egy találkozót,hogy végre személyesen is lássuk egymást...Összerántjuk majd a csapatot,oké?!:)
Jucc! Hatalmas gratuláció, nagyon szuper ez a hír!!!!:) Gyönyörű a kisbabád! Olyan jó érezni,hogy boldog vagy!
Pumikám! Holnap írok Neked bővebben!
Szép álmokat Mindenkinek!
uristen most olvasom!!!!Juuuuj de jo!!!Ennél jobb hireket nem is kaphattál volna!Látod hogy szorit mindenki?A szeretet ereje összeadodik és megérkezik hozzád!
Nekem személy szerint fontos,h lássak képet itt rolatok,mert mikor rágondolok vkre és nagyon szoritok,kell hogy vizuálisan is megjelenjen.
Ugyhogy aki azt szeretné,h aktivabban küldjem az enerdzsit tegyen fel képet magárol!:DDDDDDDDDD
Jól van,akkor nem valami vírus..szerencsére!
Nekem attól a Rutascorbintól ment a hasam de nagyon,abba is hagytam..meg a sima Folsavat is..
Most csak magne B6 és Gravida(de ettől sem vok elájulva),nekem a femibion jött be de az nagyon,de most ez van,beszedem,aztán többet nem veszek ilyet.
Holnap reggel vérvétel,de csak Torch vizsgálat,
aztán uh.12-én délután lesz legközelebb.
Addig nagyot nőjön nekem odabent Pötike:-))!
Szép álmokat:-))))),puszi!!!♥♥♥
Cuki vagy, köszönöm! Nem féltelek, hogy felzárkóztok szépen! :) Azt mondta a hasmenésre, hogy lehet a Magne B6, de szedjem, mert kell, és szerinte át fogok esni úgyis a másik végletbe, azaz inkább székrekedésem lesz, most meg ki kell bírni.
Ja, és az Utrogestan-t továbbra is szednem kell, kb a 12.hétig... Te mikor mész legközelebb uh-ra? Pusszantalak!
Jajjjjj de nagyon jóóóó!!!!!Tudtam én,hogy minden rendben,csak bizti sokan voltak:-)!
Atya ég mekkora a kisbab:-))))))))!!!!!
Az enyém egy hete 3mm volt,a tiéd meg most 34:-))) van különbség de igyekszünk felzárkózni:-))!!!!!!!
Pihenj jól,álmodj szépeket! Hasmenésre mit mondott mi lehet????
Jó éjt mindenkinek,millió pusszantás!!!!!
Szép lett így az este befejezése:-))!!!!!!!
Sziasztok!
Hú, hatalmas élmény volt Csajoooooooooook :)
Minden a legnagyobb rendben van, kész babaforma már a Picikénk :) Nézzétek meg, tettem fel képet.
Olyan nagy, hogy a méretei alapján 10 hetes 2 naposnak felel meg, ugyanis 34 mm (!) Remélem, azért nem lesz óriásbaba, biztos a sok hormon meg a vitamin teszi ezt. Gyönyörűen dobogott a szíve, és úgy mocorgott, hogy majd megzabiztuk, hihetetlen volt!!!
A doki szerint nem lesz gond, mert szépen fejlődik és jól meg van tapadva, már látszik a méhlepénykezdemény is. Legközelebb 3 hét múlva kell mennem, akkor meglesz a kombinált teszt 1. vérvétele, addig is rendes vérvételre kell mennem, belgyógyi vizsgálatra és védőnőhöz :) Jajjdeizgi :DDD
Most ágynak dőlök, köszönöm, hogy ennyien szorítottatok! Holnap jövök, és írok bővebben. Jó éjt! :)
Szia Zsu♥!
Tetszik a zenéd,meghallgattam:-))!
Szerintem most ágyazódik be a kisbab:-) és azért van a hasszurka meg a folyás!++++
Kellemetlen az illata?Lehet vmi enyhe gombás izé..az ilyenkor állítólag könnyebben jön..
Nekem is van néha váladék,tejfehér színű de nem büdi:-),nincs szaga.ez volt decemberben is az előző babánál is.
Viszont most én is írok vmit,én mostanában egyáltalán NEM kívánom a szexet,párocskám már meg is jegyezte,hogy csak addig kellett minden nap,míg teherbe nem estem:-))))annnnnnyira bunkóóó:-))))) pasiból van!Hát nem érti,hogy a hormonok???????????????Most ez van,mit tegyek?Ez baj?
Pedig azt hallottam a terhesek jobban kívánják a sx-et...hát én ebben is különbözöm ezek szerint:-(..
Még benézek,várom Jucuskánkat,csak jöjjön mááár!Mikorra is ment este negyed 9?! Akkor lehet sokan vannak...
Jucus♥ várunk a JÓ hírekkel!!!!!Gyere,mert addig nem tudok elaludni míg nem tudom,hogy minden rendben VELETEK!!!!!!!!♥
Pumikám♥Édesem olvastam:-),köszönöm szépen:-))) és külön köszönet a képekért,amiket feltettél az én kedvemért:-))))!!!!Mindenben egyet értek Veled!!!!
Tudod..♥♥♥:-))!
Linesz♥ ha olvasol,akkor tudd,hogy HIÁNYZOL ám nekünk de nagyon!!!!!!
Jenny♥ nagyon szép neve lesz a kis csajszikátoknak!!!Az augusztusiaknál sorban jönnek a bébik:-),minden nap történik valami ott a klubban és a fórumon:-),együtt izgulok a csajokkal!Olvaslak Téged is,puszillak!
Nanám♥ ez a dokitól kérdés volt???Uhhhh nagyon kemény:-)!Az én háziorvosom 34 éves pasi,nagyon aranyos,kedves,de neki is van mit tanulnia még nyilván..anno nekem Ő ajánlotta,hogy reggel csináltassak egy vérképet,ír beutalót és kérjük a HCG-t is..persze,hogy vérből lehet leghamarabb kimutatni mindent,így a terhességet is!!!Te tudtad jól!!!!;-)
Segreat♥ Te hogy vagy?!mi újság Veled?
Derya♥ Te hogy érzed magad?Írjatok csajok, mindenkire kíváncsiak vagyunk!!!
Ági♥ ma még nem láttalak itt..mi újság?! Rókakoma volt ma?
Én reggel 5:10-kor keltem,iszonyat hányingerrel
és pirítós kenyérrel a kezemben sétáltam le a cukiba,mondta is a kollegina(Ági),hogy jó carul nézek ki,sápadt vok,de mosolygott közben..mondom a legszebb öröm a káröröm mi?!:-)))))
Aztán elmúlt valahogy..
lábacskámat jól megcsinálta a pedis csajszika,egyszer írtam róla,hogy ők 5-en vannak tesók,ők ikrek a legkisebbek,31évesek,van 2 nővére ,1 bátyja.Az egyik nővérének most áprilisban születtek az ikrei,egy fiú 1 lány,spontán úgy,hogy majdnem lehidaltak,mert nem is akartak "még" gyereket,pedig a csajszika 37 volt,most lesz 38 éves.Lett nekik egy Zsoltika és egy Eszterke babájuk.mutatta a friss képeket,4 hónaposak és úgy alszanak el,hogy egymásra teszik a kis karjukat,nagyon fontos nekik egymás közelsége.Majd'megzabálom őket így képről is:-))!
Ja és a csajszi majdnem sokkot kapott,mikor megtudta,hogy terhes,hát még mikor azt,hogy kettő van:-)),37évesen,spontán!Na ez a nem semmi gyerekek..1 hét kellett neki állítólag mire fel tudta dolgozni.Ma már boldog anyuka.
Érdekes az élet,mert aki nem akar gyereket,annak mégis ad az élet,hogy aztán meg átértékelhesse,hogy mégis miért érdemes élni,aki meg küzd és szeretne,annak meg tűzön-vizen át küzdenie kell..
megjöttem a pedikűröstől..na nem ott voltam eddig:-)),Anyuéknál+ a cicáknál simizőben:-).
Böbe drága♥nem semmi vagy:-),már tegnap olvastam,hogy mennyit dolgoztál,befőztél,eltettél sok finomságot,nagyon kis ügyike vagy!!
Nem csoda ha elfáradtál!!!!!Pihenj is azért ;-)!
Hogy vagy?Tünetek?Jók a képek rólatok,a fagyi meg fenomenálisan jól néz ki így cukrász szemmel is:-))! Hol ettétek?Megnézném magamnak azt a helyet:-))!Puszillak!!!
Nagyon szép és különleges neve lesz Manócskának! :-)
Jucc, már nagyon várlak a jó hírekkel!!
Én anno (mivel eü-ben dolgozom) a biztonság kedvéért a teszt után levetettem a vért is. A HCG szintem akkor volt 418 (kb. 3-4 hetes terhesen), ami ha nem tudtam volna, hogy terhes vagyok persze másra is utalhatott volna..., de egyébként az értékeknek kb. ilyeneknek kéne lennie a hetek múltával.
Hetek az utolsó menzesztől számolva hCG szint (mIU/ml)
3 5 - 50
4 3 - 426
5 19 - 7,340
6 1,080 - 56,500
7-8 7,650 - 229,000
9-12 25,700 - 288, 000
13-16 13,300 - 254,000
17-24 4,060 - 165,400
25-40 3,640 - 117,000
Manócska neve Palóma, Anna lesz.
Jucc, remélem minden rendben volt az uh-n.
Sziasztok!
Már másodszor kezdek gépelni, mert egy gombot megnyomtam, és olyan ablakok ugrottak fel, amit még sosem láttam :S
Dadini, nagyon sajnálom :(
Tina, a ruhácska tényleg nagyon aranyos tőled! A szeptember 5-én pedig csak jó hírekkel távozhatsz a dokitól, mert aznap van a férjem szülinapja :)
Andika, ez a zene tényleg nagyon jó. Az én toplistámat most ez vezeti: [link] Hátha, valakinek tetszik :)
Knana, én ezt most nem értem. Vagy rosszul értelmezem, vagy én élek tévhitben, de mi az, ogy vérből nem lehet megtudni, h valaki terhes-e? Ezek a dokik...
Jucc, ezek a hetek csak úgy repülnek :)
Napzuhi, remélem, csak az egó mondatja veled, hogy nincs baba! Mi nagyon szorítunk, és bízunk benned!
Lenne egy kérdésem (?), amit eddig nem akartam feltenni, de már nem bírom. Tudom, hogy itt senki sem doki (vagyis azt hiszem), és hogy attól nem lesz jobb, de azért megosztom veletek :)
Ma vagyok a 19. napon. Kb. 4-5. napja egyre jobban görcsölök, mintha menstruálnék. Ma már ülni is alig bírok, kő kemény a hasam alja, és nagyon fáj (nem vagyok felpuffadva). Ja, és közben nagyon sok folyásom van, színtelen, de szagos... Ez mi? Hátha tapasztalt már valaki ilyesmit...
Mindenkinek sok puszi!