Főoldal » Fórumok » Babák & Mamák fórumok » Baba a pocakban vetélés/missed ab után! fórum

Baba a pocakban vetélés/missed ab után! (beszélgetés)

21509. Derya (válaszként erre: 21508. - Zsanettiko)
2011. aug. 6. 13:23

szia! nagyon sajnálom. :-(

ez orvostól és a te állapotodtól függ. van akinek 2 hét után szabad utat ad a doki, mint pl. nekem is annak idején, de van akinek 2-3 hónapot vagy még többet javasol az orvos.

21508. zsanettiko
2011. aug. 6. 12:33

Sziasztok! Nekem csütörtökön volt missed abom, szerdán tudtam meg, hogy elhalt a magzatom.

Próbálok erős maradni, s hála ennek a fórumnak, sok reményt is kaptam. Szerintetek hány hónapot várjak az újabb babára?

21507. Böbe071 (válaszként erre: 21506. - T.T.Jucc)
2011. aug. 6. 11:11
Okés)) nálam mézes csirke lessz! fasirt husleves)
21506. T.T.Jucc (válaszként erre: 21505. - Böbe071)
2011. aug. 6. 09:48
Cuki vagy! Mennék, de már kerti sütögetésre ígérkeztem, ahol igazi retro hambit fogunk csinálni, nyamm-nyamm :D Szép napot Neked! Este jövök!
21505. Böbe071 (válaszként erre: 21504. - T.T.Jucc)
2011. aug. 6. 09:25
Sziióka te drága)) egészségedre))) Én is tudok már inni)) nem jöttél lecsót enni!!! ma mézes csirke lessz jössz?))
21504. T.T.Jucc (válaszként erre: 21502. - Böbe071)
2011. aug. 6. 09:22
Szia Kismami! Képzeld, épp kávézom. Újra megbírom inni :) Szuper, hogy ez a hányingeres nyavalya megszűnőben van :) Remélem, a többi kismami is hamar átesik rajta Andikával az élen! Puszi!
21503. T.T.Jucc (válaszként erre: 21494. - Napzuhany)
2011. aug. 6. 09:20
Jajj Te Lány! Már csak ez kellett :( Megértem, hogy kikészültél, ez nagyon rosszul hangzik. Nem is tudom, mit mondjak, mert az hogy ne add fel, az most nem hinném, hogy vigasztal... Kell, hogy legyen valami más ok, amiért nem akar jönni ez a babó, és én most azt kívánom, hogy ez a valami, ami akadályozza Őt, minél előbb megszűnjön, hogy végre teljesüljön a vágyatok! Ölellek!
21502. Böbe071 (válaszként erre: 21501. - T.T.Jucc)
2011. aug. 6. 09:18
Sziiia kismami)))
21501. T.T.Jucc (válaszként erre: 21500. - Pienityttö)
2011. aug. 6. 09:16

Köszönöm Ági! Tényleg fantasztikus volt, főleg amikor megfordult, nem akartunk hinni a szemünknek :)

Nekem is a héten volt ugyanez, mint Neked, nagyon ideges voltam legbelül, de persze a keddi vizsgálat sokat segített átlendülni. Próbálj babameditációs zenét hallgatni (youtube), és közben képzeld el Őt most, egy hónap múlva, 2 hónap múlva, stb! Drukkolok, hogy minden rendben legyen! Puszi!

2011. aug. 6. 08:25

Sziasztok!

Jucc, nagyon gratulálok!! Fantasztikus érzés lehetett látni a Picikédet...

Napzuhi, sajnálom :(... Én ugyan nem a saját tapasztalataim miatt, de szintén kezdem elveszíteni az orvosokba vetett bizalmamat... Kitartást Neked!

Én mostanában alig látok ki a fejemből; vendégség vendégség hátán, közben elvileg házat újítunk fel, de én gyakorlatilag a közelébe sem tudok menni, mert a lányoknak életveszélyes a terep. Így viszont minden a férjecskémre marad, aki meg amúgy is alig van itthon... Szóval úszok...

Tegnap alig voltam rosszul, amitől nemhogy nem könnyebbültem meg, de éjjel tök rosszul aludtam, ideges voltam... Ez a 8. hét, és mikor múltkor a 12. heti UH-n voltunk, és megtudtuk, hogy már nem él a picikénk, 7+6 naposnak mérték őt; szóval valószínűleg ez visel meg... Legalábbis nagyon-nagyon remélem, hogy más baj nincs...

Puszilok Mindenkit, napsütéses, szép, tartalmas hétvégét kívánok!

Ági

21499. kilitie
2011. aug. 6. 07:35
Sziasztok! Én is eltűnök a hétvégére. Bár nyaralni idén nem tudunk elmenni, csináltunk egy görbe hétvégét. Ma erdőt mászni megyünk, holnap pedig a keresztgyerekeket megyünk elkényeztetni. Nagyon szép hétvégét mindenkinek!
21498. kilitie (válaszként erre: 21494. - Napzuhany)
2011. aug. 6. 07:32
Szia! nagyon sajnálom! jó lenne, ha már végre sikerülne nektek. Pedig annyian szurkoltunk, és következőre is szorítani fogunk!
21497. knana (válaszként erre: 21494. - Napzuhany)
2011. aug. 5. 21:27
sajnálom :( :( :(
21496. Derya (válaszként erre: 21494. - Napzuhany)
2011. aug. 5. 16:35
óóóóó, nagyon sajnálom. :-(
21495. b811bb9973 (válaszként erre: 21494. - Napzuhany)
2011. aug. 5. 16:11
Jaj szegénykém :-(...Akkor pihenj sokat, elmúlik magától?Ezek a mai orvosok Pffffffff!Jobbulást neked puszi
21494. napzuhany
2011. aug. 5. 15:50
Lányok, megjött piri, és hogy jelentkeztem a klinikán, közölték, hogy túl lettem stimulálva, és most nagy cisztáim vannak, úgyhogy pihenés. Ez készre tett. :(((
21493. b811bb9973
2011. aug. 5. 14:26
Ezzel én is így vagyok félek hogy mi vár rám....de akarom is biztos nem lesz egyszerű!!Majd belejövök kárpótolnak a sok éjszakázásért nem?:-)))Még ha sír is!Van egy keresztlányom 6 hónapos de sokat sír mégis olyan édi mikor mosolyog egyem meg:-)))
21492. knana (válaszként erre: 21487. - B811bb9973)
2011. aug. 5. 14:09

Köszi Rubi!

Az jó hír,ha jelentezik piri,máris közelebb leszel a projekthez :D

Nagyon örülnék ha sikerülne.Egyik este viszont nagyon be paráztam.Alíg bírtam el aludni.

Mondtam Ferinek,h.mi lesz ha lesz Baba és éjjel-nappal sír majd.itt fogok meg bolondulni egyedül.

Nekünk mind a 2 Fiú nagyon jó volt Babaként is.Máté éjjel szopizott,aludt is tovább.Bencusom is,de Ő még annyit sem kelt fel,mint Máté.A lényeg,h.akkor este nagyon rám jött a para.

Lányok,nem szabad fel adni.Ma ki derült,h.a Barátnőmnek 2 csíkja lett.Ők már régóta próbálkoznak.Már mielőtt mi Máténak neki álltunk.Úgy tudtam meg,h.kérdezte,h.mi a telószám ahova én járok dokihoz.Előszőr le tagadta a 2 csíkot,majd mondtam,h.ne tagadja le,így el mondta.

Még Ő mondta nekem pár hete,h.MAJD MEGUNJUK CSINÁLNI,MÁR Ő IS MEG UNTA!Erre TESSÉK!!!!!!!!!!!!

21491. knana (válaszként erre: 21486. - T.T.Jucc)
2011. aug. 5. 14:01

De jó,h.mentek!!!Jól teszitek.Tényleg Rátok fér,főleg Rád!!!!!!!!!!!!!!!!

Biztos vagyok benne,h.nem lesz semmi baj!!!!!!!!!!!Puszillak

21490. Böbe071 (válaszként erre: 21486. - T.T.Jucc)
2011. aug. 5. 11:00
ja és pont középen lakom )) Már mint Bp))
21489. Böbe071
2011. aug. 5. 10:59
Ja Juccom drága a kávé nekem sajna ébredés után azonnal évek óta vagyis az ikrek óta)) Addig se nem hall se nem lát)) Már fől a barackbefőttem is))
21488. Böbe071 (válaszként erre: 21486. - T.T.Jucc)
2011. aug. 5. 10:57
adokk gyere drága !!! Annyi lecsót ehetsz ami beléd fér!! imádom a vendéget)
21487. b811bb9973
2011. aug. 5. 10:37

Sziasztok Csajócák!Asszem nekem kezdődik a 2. mensim már érzem a puffadást meg volt egy pici vmi...reggel szóval most tartok a 29.napon ez azért elég jó!!!:-)))

Jucc jó h így megnyugodtál,hiszen nincs semmi baj már minden rendben lesz hiszen ez a normális,nem az ha gond van!!:-)

Knana drága szorítok h minél előbb te is beállj a sorba sikerülni fog ...téged a 2 kisfiad addig is kárpótol :-)

Napzuhi!Nem szabad elkeseredni...ha meg is jön ...tovább kell küzdeni hidd el h neked is össze fog jönni,lehet pont akkor amikor már nem számítasz rá :-)

Andika!Neked meg azt kívánom h enyhüljön ez a hányinger most már eleget kaptál az erős tünetekből,ideje élvezni a terhességed:-)..ja és sok napsütést persze!!!:-)))Mindenkinek kellemes napokat kívánok!Puszilok ölelek mindenkit aki itt van bocsi ha vkit kihagytam :-))))

21486. T.T.Jucc
2011. aug. 5. 10:12

Sziasztok!

Bocsi, hogy ígéretem ellenére nem jöttem tegnap. Lótottam-futottam egész nap. Eldöntöttük, hogy augusztus végén elmegyünk nyaralni valahova, ahol tényleg jó idő van, és kihasználjuk, hogy ketten vagyunk :) Azaz hárman, de értitek. A dokibácsi is azt mondta, menjünk nyugodtan, meg akkor már betöltjük a 12. hetet úgyis. Egyébként a keddi vizsgálat óta teljesen megnyugodtam, lehet, nekem ez volt a vízválasztó... Érzem, hogy minden rendben lesz, és szerencsés vagyok, hogy ilyen cuki dokim van, mert igazából neki köszönhetem, hogy így lenyugodtam. Persze majd vigyázok magunkra, és nem fürdök medencében, csak a tengerben. Két opció volt: Mallorca és Ciprus. Valszeg Mallorca lesz, ma kiderül, hogy megvan-e még a tegnapi ajánlat. Ránk fér a pihi a sok rossz után, szóval most be vagyunk zsongva :)

Andika! Jó pihenést Nektek! Remélem, hamar elmúlik mostmár ez a hányinger, tudom, mennyire el tudja rontani a kedved. A hasmenésem egyelőre elmúlt, bár még nem az igazi a gyomrom. Szerencsére a folyton ehetnék is kezd alább hagyni, remélem, végre beállok egy normális szintre, mert így iszonyat sokat magamra fogok szedni, és az a babának sem jó.

Pumikám! Hogy vagytok? Nagyon várod a következő uh-t? :) Te is küzdesz még a falással?

Zsu! Én is jobbulást kívánok a kutyulinak!

Napzuhany! Sajnálom, ha ennyire érzed a mensi előszelét :( Pedig a görcsölés még beágyazódást is jelenthetne, nem? Kitartást Nektek! Ölellek nagyon!

Böbe Drága! Olvasom a naplód, köszi, h beengedtél. A kávét már megbírod inni? Azért ne vidd túlzásba, és tudod, éhgyomorra tilos!!!

A lecsó biztos tuti lett, hú, de meg tudnék most enni egy kondérral :)

Végre süt a nap, és melegebb van :D Holnap állítólag szuper idő lesz! Csajok! Mindenkinek töltődést kívánok, és persze +++ teszteket! Kormonmadár! Tina! Nana! Linesz! Zsu! Narancsika! Dadini! Kilitie! Jajj és akiknek nem jut most eszembe a neve! HAJRÁÁÁ!!!

21485. Böbe071 (válaszként erre: 21483. - 7b730ab858)
2011. aug. 5. 07:55
Jó reggelt lányok ! Andikám jo pihenést Meganova drága feléd mi ujság?)) Ki főzicskéltem magam alaposan)) Jucc hogy vagy ??)) Zsu Aranyos vagy köszi) volt melo bőven) 50 ü cakk pakk lecsó is és szosz is vegyesen. na most kv már naon kell))
21484. knana (válaszként erre: 21483. - 7b730ab858)
2011. aug. 4. 21:51

Nem tudom,lehetséges.Fogalmam nincs,h.én mikor fogok.Ha nem jön meg addig,akkor 13-án tervezem.Aztán majd ki derül.Te mikor szeretnél?

Jobbulást a kutyusnak.

Jó éjt Lányok,sziasztok

21483. 7b730ab858
2011. aug. 4. 20:30

Sziasztok!

Túl sok mindent nem tudom írni, csak mesélni szeretnék nektek, mert tudom, hogy itt sok kutya barát van... Drága Zeuszunknak már három napja megy a hasa. A kedve és az étvágya jó. Ma elvittem állatorvoshoz. Hőemelkedése volt, kapott szurit, napi 2x2 sumetrolim, 1x2 bélflóra javító kapszula+ széntabletta. Valószínű valamilyen vírust nyakalt be a drága. Ha hétfőig nem múlik el a hasmenése, székletminta vizsgálat... Remélem minden rendben lesz vele, és hogy a pici kutya nem kapja el tőle. Ennyit a mai napomról.

Andika, nektek nagyon jó pihenést és ragyogó napsütést kívánok!

Eszti, kitartás! Holnap bepótolod :)

Dadini, fel a fejjel! Néha mindannyian a béka segge alatt vagyunk, de ne feledd, minden rossz után jön valami jó. Küldök neked egy nagy ölelést, remélem, ettől picit felvidulsz :)

Knana, mi egyszerre fogunk tesztelni :) Nekem júli 15-én jött meg utoljára.

Napzuhi, nagyon sajnálom, de azért bízom benne, hogy tévedsz :)

Böbe, nektek jó munkát!

Mindenkinek sok puszit küldök!

21482. Pumukli83 (válaszként erre: 21476. - Andika'77)
2011. aug. 4. 19:56

Drága Andika!

Érezzétek jól magatokat! :-)

Azt hallottam, hogy Hajdúszoboszló nagyon tuti!! :-)

Sajnálom a hányingered, kitartás! Puszi :-D

21481. Andika'77 (válaszként erre: 21478. - Knana)
2011. aug. 4. 19:05

Köszi drága vagy:-),megpróbálom jól érezni magamat,csak süssön már az a napocska!

És kicsit enyhülhetne ez az állandó hányingerem is:-)..tudom sokat kérek:-))!

Puszika és Nektek is sok napsütést kívánok és valami jó progit hétvégére:-));-)))!!!

21480. Andika'77 (válaszként erre: 21477. - Kilitie)
2011. aug. 4. 19:04

Köszönöm szépen,Neked pedig jó munkát már ha van ilyen...

Itt is esik egész nap az idő...nagyon pocsék...sehol sincs ahhoz,mint amit ígértek...napos nyári hétvége..hol is van ez?

Puszillak én is!

További ajánlott fórumok:

Minden jog fenntartva © 2005-2025, www.hoxa.hu
Kapcsolat, impresszum | Felhasználói szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | Facebook