Baba a pocakban vetélés/missed ab után! (beszélgetés)
szia! nagyon sajnálom. :-(
ez orvostól és a te állapotodtól függ. van akinek 2 hét után szabad utat ad a doki, mint pl. nekem is annak idején, de van akinek 2-3 hónapot vagy még többet javasol az orvos.
Sziasztok! Nekem csütörtökön volt missed abom, szerdán tudtam meg, hogy elhalt a magzatom.
Próbálok erős maradni, s hála ennek a fórumnak, sok reményt is kaptam. Szerintetek hány hónapot várjak az újabb babára?
Köszönöm Ági! Tényleg fantasztikus volt, főleg amikor megfordult, nem akartunk hinni a szemünknek :)
Nekem is a héten volt ugyanez, mint Neked, nagyon ideges voltam legbelül, de persze a keddi vizsgálat sokat segített átlendülni. Próbálj babameditációs zenét hallgatni (youtube), és közben képzeld el Őt most, egy hónap múlva, 2 hónap múlva, stb! Drukkolok, hogy minden rendben legyen! Puszi!
Sziasztok!
Jucc, nagyon gratulálok!! Fantasztikus érzés lehetett látni a Picikédet...
Napzuhi, sajnálom :(... Én ugyan nem a saját tapasztalataim miatt, de szintén kezdem elveszíteni az orvosokba vetett bizalmamat... Kitartást Neked!
Én mostanában alig látok ki a fejemből; vendégség vendégség hátán, közben elvileg házat újítunk fel, de én gyakorlatilag a közelébe sem tudok menni, mert a lányoknak életveszélyes a terep. Így viszont minden a férjecskémre marad, aki meg amúgy is alig van itthon... Szóval úszok...
Tegnap alig voltam rosszul, amitől nemhogy nem könnyebbültem meg, de éjjel tök rosszul aludtam, ideges voltam... Ez a 8. hét, és mikor múltkor a 12. heti UH-n voltunk, és megtudtuk, hogy már nem él a picikénk, 7+6 naposnak mérték őt; szóval valószínűleg ez visel meg... Legalábbis nagyon-nagyon remélem, hogy más baj nincs...
Puszilok Mindenkit, napsütéses, szép, tartalmas hétvégét kívánok!
Ági
Köszi Rubi!
Az jó hír,ha jelentezik piri,máris közelebb leszel a projekthez :D
Nagyon örülnék ha sikerülne.Egyik este viszont nagyon be paráztam.Alíg bírtam el aludni.
Mondtam Ferinek,h.mi lesz ha lesz Baba és éjjel-nappal sír majd.itt fogok meg bolondulni egyedül.
Nekünk mind a 2 Fiú nagyon jó volt Babaként is.Máté éjjel szopizott,aludt is tovább.Bencusom is,de Ő még annyit sem kelt fel,mint Máté.A lényeg,h.akkor este nagyon rám jött a para.
Lányok,nem szabad fel adni.Ma ki derült,h.a Barátnőmnek 2 csíkja lett.Ők már régóta próbálkoznak.Már mielőtt mi Máténak neki álltunk.Úgy tudtam meg,h.kérdezte,h.mi a telószám ahova én járok dokihoz.Előszőr le tagadta a 2 csíkot,majd mondtam,h.ne tagadja le,így el mondta.
Még Ő mondta nekem pár hete,h.MAJD MEGUNJUK CSINÁLNI,MÁR Ő IS MEG UNTA!Erre TESSÉK!!!!!!!!!!!!
De jó,h.mentek!!!Jól teszitek.Tényleg Rátok fér,főleg Rád!!!!!!!!!!!!!!!!
Biztos vagyok benne,h.nem lesz semmi baj!!!!!!!!!!!Puszillak
Sziasztok Csajócák!Asszem nekem kezdődik a 2. mensim már érzem a puffadást meg volt egy pici vmi...reggel szóval most tartok a 29.napon ez azért elég jó!!!:-)))
Jucc jó h így megnyugodtál,hiszen nincs semmi baj már minden rendben lesz hiszen ez a normális,nem az ha gond van!!:-)
Knana drága szorítok h minél előbb te is beállj a sorba sikerülni fog ...téged a 2 kisfiad addig is kárpótol :-)
Napzuhi!Nem szabad elkeseredni...ha meg is jön ...tovább kell küzdeni hidd el h neked is össze fog jönni,lehet pont akkor amikor már nem számítasz rá :-)
Andika!Neked meg azt kívánom h enyhüljön ez a hányinger most már eleget kaptál az erős tünetekből,ideje élvezni a terhességed:-)..ja és sok napsütést persze!!!:-)))Mindenkinek kellemes napokat kívánok!Puszilok ölelek mindenkit aki itt van bocsi ha vkit kihagytam :-))))
Sziasztok!
Bocsi, hogy ígéretem ellenére nem jöttem tegnap. Lótottam-futottam egész nap. Eldöntöttük, hogy augusztus végén elmegyünk nyaralni valahova, ahol tényleg jó idő van, és kihasználjuk, hogy ketten vagyunk :) Azaz hárman, de értitek. A dokibácsi is azt mondta, menjünk nyugodtan, meg akkor már betöltjük a 12. hetet úgyis. Egyébként a keddi vizsgálat óta teljesen megnyugodtam, lehet, nekem ez volt a vízválasztó... Érzem, hogy minden rendben lesz, és szerencsés vagyok, hogy ilyen cuki dokim van, mert igazából neki köszönhetem, hogy így lenyugodtam. Persze majd vigyázok magunkra, és nem fürdök medencében, csak a tengerben. Két opció volt: Mallorca és Ciprus. Valszeg Mallorca lesz, ma kiderül, hogy megvan-e még a tegnapi ajánlat. Ránk fér a pihi a sok rossz után, szóval most be vagyunk zsongva :)
Andika! Jó pihenést Nektek! Remélem, hamar elmúlik mostmár ez a hányinger, tudom, mennyire el tudja rontani a kedved. A hasmenésem egyelőre elmúlt, bár még nem az igazi a gyomrom. Szerencsére a folyton ehetnék is kezd alább hagyni, remélem, végre beállok egy normális szintre, mert így iszonyat sokat magamra fogok szedni, és az a babának sem jó.
Pumikám! Hogy vagytok? Nagyon várod a következő uh-t? :) Te is küzdesz még a falással?
Zsu! Én is jobbulást kívánok a kutyulinak!
Napzuhany! Sajnálom, ha ennyire érzed a mensi előszelét :( Pedig a görcsölés még beágyazódást is jelenthetne, nem? Kitartást Nektek! Ölellek nagyon!
Böbe Drága! Olvasom a naplód, köszi, h beengedtél. A kávét már megbírod inni? Azért ne vidd túlzásba, és tudod, éhgyomorra tilos!!!
A lecsó biztos tuti lett, hú, de meg tudnék most enni egy kondérral :)
Végre süt a nap, és melegebb van :D Holnap állítólag szuper idő lesz! Csajok! Mindenkinek töltődést kívánok, és persze +++ teszteket! Kormonmadár! Tina! Nana! Linesz! Zsu! Narancsika! Dadini! Kilitie! Jajj és akiknek nem jut most eszembe a neve! HAJRÁÁÁ!!!
Nem tudom,lehetséges.Fogalmam nincs,h.én mikor fogok.Ha nem jön meg addig,akkor 13-án tervezem.Aztán majd ki derül.Te mikor szeretnél?
Jobbulást a kutyusnak.
Jó éjt Lányok,sziasztok
Sziasztok!
Túl sok mindent nem tudom írni, csak mesélni szeretnék nektek, mert tudom, hogy itt sok kutya barát van... Drága Zeuszunknak már három napja megy a hasa. A kedve és az étvágya jó. Ma elvittem állatorvoshoz. Hőemelkedése volt, kapott szurit, napi 2x2 sumetrolim, 1x2 bélflóra javító kapszula+ széntabletta. Valószínű valamilyen vírust nyakalt be a drága. Ha hétfőig nem múlik el a hasmenése, székletminta vizsgálat... Remélem minden rendben lesz vele, és hogy a pici kutya nem kapja el tőle. Ennyit a mai napomról.
Andika, nektek nagyon jó pihenést és ragyogó napsütést kívánok!
Eszti, kitartás! Holnap bepótolod :)
Dadini, fel a fejjel! Néha mindannyian a béka segge alatt vagyunk, de ne feledd, minden rossz után jön valami jó. Küldök neked egy nagy ölelést, remélem, ettől picit felvidulsz :)
Knana, mi egyszerre fogunk tesztelni :) Nekem júli 15-én jött meg utoljára.
Napzuhi, nagyon sajnálom, de azért bízom benne, hogy tévedsz :)
Böbe, nektek jó munkát!
Mindenkinek sok puszit küldök!
Drága Andika!
Érezzétek jól magatokat! :-)
Azt hallottam, hogy Hajdúszoboszló nagyon tuti!! :-)
Sajnálom a hányingered, kitartás! Puszi :-D
Köszi drága vagy:-),megpróbálom jól érezni magamat,csak süssön már az a napocska!
És kicsit enyhülhetne ez az állandó hányingerem is:-)..tudom sokat kérek:-))!
Puszika és Nektek is sok napsütést kívánok és valami jó progit hétvégére:-));-)))!!!
Köszönöm szépen,Neked pedig jó munkát már ha van ilyen...
Itt is esik egész nap az idő...nagyon pocsék...sehol sincs ahhoz,mint amit ígértek...napos nyári hétvége..hol is van ez?
Puszillak én is!