Baba a pocakban vetélés/missed ab után! (beszélgetés)
Nagyon jó pihenést nektek! Vigyázzatok egymásra meg a kis pöttömre a pocidban és érezzétek jól magatokat!
Mindenkinek nagyon szép estét! Sajnos mennem kell dolgozni :-( Pedig nagyon álmos vagyok, nem igazán sikerült ma aludnom. Aludjatok helyettem is! Puszi mindenkinek!
Sziasztok Drágáim!
Az előbb írtam egy csomót és véletlenül kitöröltem:-(((((,pedig mindenkinek külön-külön írtam:-((((...
holnap reggel készülünk 3 napra Hajdúszoboszlóra,a Balcsit meggondoltuk,ott nem lesz jó idő.
Nincs erőm még egyszer belekezdeni de megpróbálom..
szóval...Linesz jó,hogy jöttél,maradj is és ez a closty kúra jó lesz,hallottam másoktól is,hogy babásodtak utána!!!!!Puszikállak!!Új hajról képet nem teszel fel?!
Napzuhimég ne add fel,szorítunk!!!!!!!
Pumikám,Juccom jó Nektek,hogy jól vagytok, reméelm a hasmenés elmúlt!
Én pocsékul vagyok,éjjel-nappal hányinger de nagyon keményen,iszonyat fura szájíz,napi 5x-i fogmosás ellenére is..
Tinám Téged is ölellek,Mangócskát is puszilom!
Hétvégi programotok mi lesz?
Jó lenne egyszer azt a talit megszervezni csajok tényleg!!!!
Böbe,Meganova,Dadini,Derya,Kilitie,Ági ,Kormoránmadár Nana drágaságaim puszillak Benenteket,szép hétvégét mindenkinek!!!!
Ha minden jól megy,akkor holnap elmegyünk,hétfőn jövünk vissza.Csak lennék kicsit jobban,így a kocsiban is hogy fogom bírni...
Hajdúszoboszlón kicsi koromban voltam utoljára,képek alapján szép a fürdő,hát majd meglátjuk mi lesz..Balcsira vágytam de így semmi értelme,20 fokos a víz...
hát akkor még van időd az első teszthez.
ebben az esetben a vérvizsgálat is értelmetlen lenne.
drukkolok neked is. :-)
Értem.
Lehet, hogy jobb lenne elmenned nőgyógyászhoz.
Vagy ha nem akarsz, vagy más ok miatt nem tudsz elmenni, akkor is lehet tesztelgetni az utolsó mensit követő 30. naptól.
Szerintem.
Bár ha nekem ilyen problémám lenne, én elmennék nőgyógyászhoz.
Nem sokkal mutatja hamarabb a vérvétel a terhességet egyébként.
Sziasztok!
Napzuhany, azért még ne add fel!!
Linesz, örülök, hogy jelentkeztél! :-)
jó reggelt!
Kedves Böbe! Kitartás a daraboláshoz! A hétvégén anyummal mi is befőzési nagyüzemmé váltunk, szóval átérzem. Vigyázz az ujjaidra, nehogy úgy járj mint én, vágás vágás hátán. Ez a kapkodás eredménye :-(
Ma volt a Barátnőm nődokinál.Kértem,h.mondja el,h.a Barátnőjének spontán vetélése volt,h.most álltak neki a Babának,ha pozi a teszt azonnal jelentkezzen???Mi volt a doki válasza???HA KÉRDÉSE VAN JÖJJÖN EL!!!!!!!!!!!!!!
Gondoltam ír majd fel valamit.
Utána annyit mondott,ha pozi a teszt,KÉRJEK IDŐPONTOT!!!!!!!!!!!!!!!
Jó éjt lányok!
Én házi orvosnál voltam.Már rég mondta,h.laborba kellene mennem.
Azt olvastam,h.vérből meg lehet állapítani a terhességet,ezért kértem,h.azt is nézzék meg.Mert hamarabb ki mutatja,mint a teszt.
Nemvárt???Fogalmam nincs,h.mikor jönne meg.Április 5-én ment el a Babám,56 napra,majd 43-ra jött meg.Azután neki álltunk próbálkozni.
Szia Andika!
Köszönöm kérdésed, jól vagyok, péntekre-szombatra nem várom a köv. mensit. :-)
Én mikor terhes voltam, nagyon kívántam a szexet, úgy látszik ez is változó. :-)
Vérből meddőségi kezelések alkalmával szokták nézni általában, való igaz, hogy egy átlagos nőgyógyászaton vizeletből nézik.
Persze egyes nőgyógyászok magánrendelésen is szokták kérni a vérből való HCG-szint megállapítást.
De miért akartad te vérből?
Egy 10-es érzékenységű pisilős teszt már a nemvárt napján kimutatja (ha idejében volt a tüszőérés) a terhességet.
Illetve sokaknak már azelőtt is... :-)
Újra itt van, újra itt van, újra itt van a nagy csapat...!!!!! :DDDDDDD
Én is szeretlek!:)
Sziasztok lányok!
Ti is hiányoztok nekem.Olvaslak titeket azért,de írni semmi érdekeset nem tudok.
Jucc: Hatalmas gratula!!!!!!!!!! :) Ez szuper hír és lassan már azt is érezni fogod,hogy mocorog.És a neme is kiderül lassan.Majd a 16. hét körül menjetek el 4D-re.Az lesz még egy hatalmas élmény.
Én tegnap voltam a dokimnál.Elvittem a gyerkőcömet is magammal,mert a doki még nem látta.Az ő segítségével lett meg a kisfiam.De nagyon jól elvoltak.Gyerekem kapcsolta be az ultrahangos gépet is. :) Mondjuk tudja,hogy hol kell bekapcsolni a számítógépeket.
A lényeg az volt,hogy nincs baba.Most szedem a Clostylbegit nevű bogyót és lesz peteérés. 9-én megyek megint és akkor ránézünk arra a fránya tüszőre.Reménykedem,hogy hamarosan én is beállok a sorba hozzátok lányok! :)
Andika: Azért a szexel jobb,ha vigyáztok.Én mikor terhes lettem a kisfiammal,akkor a doki megtiltotta,hogy a 12. hétig együtt legyünk.Azért a szexnek is vannak veszélyei is most.De ha "óvatosak" vagytok,akkor nem lehet gáz szerintem.
Persze,ha nem kívánod,akkor...
Ilyenkor a pasik is lehetnének egy kicsit megértőbbek,de azért rájuk is kell gondolni. : )
Most ennyi belőlem,mert lassan megyünk a szüleimhez.Náluk alszunk éjjel,mert apu most úgy is éjszakás a héten. :(
Holnap veszek én is magamnak egy szexi szandált,már kinéztem magamnak,meg a házhoz is veszünk 1-2 dolgot.
Az az érdekes,hogy most kezdek vissza térni a régi önmagamhoz.Megveszek magamnak mindent,ami csak megtetszik.Eddig nélkülöztem,de most...
Még a derékig érő hajamat is levágattam. : )
Puszi nektek lányok,szeretlek benneteket!MINDENKIT!!!!
Ígérem,hogy többet leszek most már! :)
Kitartás a melóhoz! :-)
Az a baj, hogy igencsak lusta vagyok, pedig annyi dolgom lenne, és most kellene inkább megcsinálnom, mint a jövő héten meló után..:-(
Sziasztok!
Jucc, a babócátok gyönyörű :) Annyira örülök, hogy minden rendben van!
Böbe, a citromos bazsalikom az fagyi? Még sosem hallottam ilyenről, de kipróbálnám! Imádom a fagyit :)
Andika, a munkatársamnak három gyerkőce van. Ő azt mondta, hogy az első trimeszterben abszolút nem kívánta a szexet, a második trimeszterben annál inkább :)
Knana, ezen a dokin teljesen ki vagyok akadva. A férjem nagynénje nővérke, nekem ő szokta elintézni a vérvételeket. Azt mondta, hogy a vérből mutatható ki leghamarabb a terhesség, de ezt talán valaki már írta előttem. Miért kell hülyének nézni az embert? Nem is értem...
Tina, ez a találkozó olyan jó lenne :) Egy jó kis cukrászdában, ahol van fagyi, meg mignon :)
Narancsika, örülök, hogy minden rendben! Hajrá-hajrá :) (Jaj, a vörösboros kúrát úgy olvastam, hogy vörösuborkát... néztem értetlenül, hogy az meg mi, felénk csak zöld terem :) )
Pumi, lustizz még egy kicsit :)
Na, nekem lassan indulnom kell dolgozni...addig is puszi nektek!
mármint "ide vezetett" :-)
asszem még álmos vagyok..:-)
Jó reggelt csajok!
Én már este nem bírtam kivárni, míg ideér Jucc..:-(, de első utam ébredés és persze pisilés :-) után vezetett!! :-)
Jucc, nagyon jó kép lett, és örülök, hogy minden rendben! Tényleg jó sokat nőtt a baba. Így már még kíváncsibban várom, hogy nálunk mi a helyzet, de majd csak kedden megyünk.
A hasmenés nyilván nem kellemes, de én most azt mondom, hogy cserélnék veled, mert nekem meg székrekedésem van de nagyon :-(
Andika, próbáld ki az émelygésedre a hideg tejet, nekem az mindig szokott segíteni.
Tudsz majd viszonyítani, mert nekem van 8 hetes képem, Jucc most 9 hetesen volt, és én jövő héten 10 hetesen megyek.., bár így hogy Jucc., babája ilyen sokat nőtt, lehet Mazsi még csak 10 hetesen lesz ekkora..
Narancsika, de jó, hogy túl vagytok ezen is. Akkor még az augusztus pihenős, de utána hajrá!! :-)
Tina, én is benne vagyok a találkozóban! :-D
Szép napot mindenkinek! Puszi