Főoldal » Fórumok » Babák & Mamák fórumok » Baba a pocakban vetélés/missed ab után! fórum

Baba a pocakban vetélés/missed ab után! (beszélgetés)

21629. Timike73
2011. aug. 11. 13:37

Sziasztok! Megjöttem a krétai nyaralásból, de sajnos nem lettem terhes! Ugyan a mensim már 3.napja késik, de a teszt totál negatív!(3x)Már olyan vagyok, mint az Etna kitörés előtt, dühöngök,orditozok, bőgök! Teljesen a hormonok hatása alatt állok! Utálom még magamat is(másokat meg méginkább!)Szóval teljesen elviselhetetlen vagyok, lakatlan szigeten volna a helyem ahol bőghetnék kedvemre!(a családom támogatja az ötletet)

Pedig úgy reménykedtem:félidőtöl fájt a mellem, egyre erősebben, tisztán mint terhességkor!Már olyan szépen beleéltem magam!Csoda lett volna, ha első próbálkozásra sikerült volna(vannak ilyen mákosok), de hát én nem tartozom ezek közé!!

Na már megint bőgök.... Nem vagyok eszemnél!!!

Miért nem pasinak születtem???!!! nekik aztán ezred ennyi gondjuk, bajuk, nyavalyájuk nincsen!!

Eddig csak tartottam magam, de most NAGYON EL VAGYOK KENŐDVE!!!Tényleg már mindenhol jártam, doki, talpmasszázs, akupunktúra, természetgyógyász, **....Szenvedések sora, fájdalmak, sok-sok pénz=eredmény NULLA!!!

Az idő meg szalad! Betöltöttem júliusban a 38 évet! Már alig van időm,mi nők nagyon megszívtuk! Jól elbánt velünk a természet! Még pár év, aztán örökre lemondhatok arról, hogy szülhessek! Bezzeg a pasik, még 70 évesen is tudnak gyereket csinálni!!

Bocs a sokmindenért, de a béka segge alatt vagyok!!!

** A védjegy jogtulajdonosa nem járult hozzá a szó használatához.
21628. knana
2011. aug. 11. 13:05
Lányok szorítsatok.Voltam ma vérvételen.Telózók 2 körül a HCG eredény miatt.Elvileg telón nem mondják meg,de azt mondta a Nő,h.telózzak és szépen kérjem meg őket.
21627. knana (válaszként erre: 21623. - T.T.Jucc)
2011. aug. 11. 13:03

Még várj mindenképpen vele.Mi Bencével nagyon soká mentünk 32.hetesen,akkor már nagyon nagy volt.csak az arca és egyszer a kukija látszik a felvételen.Mi nagyon kivik voltunk a pofijára,ezért vártunk eddig.

SZUPER ÉLMÉNY!Mátéval hamarabb voltunk.

Ki ne hagyd!!!!!!!!

21626. knana (válaszként erre: 21618. - Narancsika)
2011. aug. 11. 12:59
Sziasztok!Aranyos lehettél ahogy táncoltál :)Jó,h.jobb kedved van!!!!!!!
21625. b811bb9973 (válaszként erre: 21622. - T.T.Jucc)
2011. aug. 11. 10:47

Köszönöm már értek mindent persze előbb a dokinak kellene szólnom h szedni kéne,de ezt a sárgatest elégtelenséget nálam már régebben is mondta még a terhesség előtt,h lehet nálam ez áll fenn a rendszertelen mensik stb....!Az a durva h még mindig nem jött meg csak pisiléskor mintha lenne már kis vér is!De amúgy meg barnaaa!Majd sztem a köv mensit megfigyelem ha az is ilyen barnás elhúzódós lesz akk nem lesz kétségem h mi van!!!!

Jucc,napzuhi köszönöm a válaszokat!Puszikaaa

21624. napzuhany
2011. aug. 11. 10:04
rubi ne hagyd abba a duphastont a tesztig. Ha az negatív, akkor abbahagyhatod.
21623. T.T.Jucc (válaszként erre: 21605. - Linesz)
2011. aug. 11. 09:09

Linesz Drága!

De jó volt olvasni, hogy így tele vagy energiával, lehet, tényleg bevonzottad ezt a babucit most :D

Megy a drukk ezerrel, tudod :)

Én legközelebb aug. 22-én megyek uh-ra, akkorra már betöltjük a 12 hetet, illetve a 13-at, ugyanis valószínűleg korán fogant a baba, és egy héttel idősebb a méretei alapján (ezért is lehetett az, hogy már a 21. napon pozi volt a teszt). A 4D jó ötlet, bár nem vagyok képben, hogy azt mikor szokták, sztem inkább csak akkor, amikor már jobban látszanak a testrészei, nem?

Várlak én is a szuper hírrel!!! +++ Pusza!

21622. T.T.Jucc (válaszként erre: 21615. - B811bb9973)
2011. aug. 11. 09:05

Rubi! Bocsi, hogy tegnap már nem jöttem, vendégem volt este... Na szóval az a lényeg, hogy igen, kb a ciklus 13-14.napjától elkezdtem szedni, és bizony addig kellett szedni, amikor eljön a mensi napja (magyarul tudnod kell, mikorra várod) és akkor isten ments, h abbahagyd, csinálni kell tesztet. Ha negatív, akkor abbahagyod, és pár nap múlva megjön. Én úgy jártam, hogy elkezdtem görcsölni, barnázni, gondoltam, ennyi, csinálok egy tesztet, úgyis negatív lesz, és nem volt az. Mint utóbb kiderült, a görcsölés és vérzés azért volt, mert akkor ment el a másik Kicsi, tudod, ikreknek indultak... Na és amikor kiderült, hogy terhes vagyok, átváltottunk Duphastonról Utrogestan hüvelykúpra, amit a mai napig használok 3 x 2 dózisban, de lassan abbahagyhatom, ha túl leszünk a 12. héten.

De ezt semmiképp ne Magadtól csináld, én is a dokim utasítására szedtem így, nálam totál egyértelmű volt a sárgatestelégtelenség, mert a 23 napos ciklusomból 1 hetet barnáztam, piros vér meg alig volt. Ha úgy érzed, nem elég segítőkész az orvosod, sztem válts, mert ez nem akkora tudomány, hogy valakinek hormonpótlást adnak, persze csak ha indokolt. Puszi!

21621. 7b730ab858
2011. aug. 11. 08:27

Linesz, Eszti, a találkában benne vagyok. Legfeljebb jól kibőgjük magunkat :) ma kicsit jobban vagyok. Itt van a kis unokahúgom, 11 hónapos. Alig tudok tőle gépelni, itt ül az ölemben, és a billentyűzetet csapkodja :D Hamarosan megyünk moziba, megnézzük a Potter fiút.

Narancsika, néha kell egy kis lazulás! Remélem, a kínzó fejfájás elmarad:)

Mindenkinek köszönöm a biztató szavakat! Sok puszi!

21620. Narancsika
2011. aug. 11. 00:03
már megint gallyra vágom magam ,holnap alig tudok majd felkelni...pffff
21619. Narancsika
2011. aug. 11. 00:01
idiota zenére-kimaradt az i
21618. Narancsika
2011. aug. 11. 00:00

sziasztok!tiszta idegbeteg voltam 3 napja.Magamra sem ismertem.megfog jönni.nemrég értem haza,a barátnömmel lelkiztünk és megittunk 1 üveg bort.jol esett,jobb volt,mint egy pszihologus.most a férjemet szorakoztattam,táncoltam egy diota zenére ami a tvben ment.ez vagyok én,nem a hülye depis!:DDDDD

jo éjt,ne szomorkodjatok!Hülye hormonok!Probáljatok megnyugodni!Puszi mindenkinek!

21617. b811bb9973 (válaszként erre: 21605. - Linesz)
2011. aug. 10. 20:45
Ma teszteltem és nem vagyok az!Szóval várom h megjöjjön jobb is ha nem,mert ha megint így kezdődne az nem lenne jó ...szal örülök h nem vagyok az!!!Ne barnázzak máááá ...naaaaa!!!XD
21616. b811bb9973 (válaszként erre: 21609. - Linesz)
2011. aug. 10. 20:43
Pfúúú ez tényleg nem semmi nagyon komoly dolgok zajlanak ott benn!!!:-)
21615. b811bb9973
2011. aug. 10. 20:42

Van egy kis gondom ezzel a duphastonnal kapcsolatban légyszi segítsetek!!!Ha elkezdem szedni a ciklus második felétől és ugye a sárgatestpótlás miatt ha esetleg terhes lennék előre gondolkodva,akkor mi van ha ugye szedem és abbahagyom mert letelik a 14 nap és várom h megjöjjön ...de ha terhes vagyok esetleg akkor nem baj h abbahagyom nem okoz vetélést?Mert pár napig nem szedem?Mert ugye abba kell hagyni h megjöjjön eltelik pár nap,és nem jön meg tesztelek és pozi akkor meg újra szedni kell nem???De mi van a kimaradt napokkal????Nem értem mert azt olvastam ha mégis terhes a nő és abbahagyja vetélést vérzést is okozhat!!!!Segítsetek!!!

Vagy nálad Jucc hogy volt ez?Te írtad h így segítetted a babót és meg is maradt!!!

21614. knana (válaszként erre: 21609. - Linesz)
2011. aug. 10. 14:59
Meg néztem,nem semmi!!!!!!!!!!
21613. knana (válaszként erre: 21606. - Linesz)
2011. aug. 10. 14:58

Remélem Kislány lesz :)Egyébként nem olyan rosszak ám,ők a jobbak közzé tartoznak.

Jól meg ilyedt az igaz.

21612. knana (válaszként erre: 21605. - Linesz)
2011. aug. 10. 14:57
Ja a lényeg ki maradt.Nagyon szurkolok majd,h.eredményes legyen egymás szeretgetése.:)
21611. knana (válaszként erre: 21605. - Linesz)
2011. aug. 10. 14:56
Neked és Kilitinek a válaszom,h.jelem igazából nincs.De bízom benne,h.van Baba.Annyi,h.van olyan naci amibe nem férek bele,de lehet csak meg híztam :D Remélem nem.
21610. knana (válaszként erre: 21604. - Kilitie)
2011. aug. 10. 14:54
El múlt szerencsére.Hogy vagy??
21609. linesz
2011. aug. 10. 14:47

[link]

Akit érdekel,az nézze meg ezt az oldalt.Az egyetlen fotó arról,hogy mégis milyen az amikor kilökődik a petesejt.

21608. linesz (válaszként erre: 21607. - Kilitie)
2011. aug. 10. 14:45
Jajj,de jó.Persze,én benne vagyok!Aztán majd kéne csinálni egy olyan találkát,ahol összejön az egész csapat.
21607. kilitie (válaszként erre: 21605. - Linesz)
2011. aug. 10. 14:38
Szia Linesz! Én is szívesen csatlakoznék hozzátok, ha összefuttok Zsuval. Én is a közelben lakom csak a másik irányban, Sárkeresztesen. Szívesen megismernélek titeket személyesen. puszi
21606. linesz (válaszként erre: 21602. - Knana)
2011. aug. 10. 14:34

Ez a bilis dolog nagyon édes volt. :)Jót nevettem rajta. Gondolom,hogy ő jól megijedhetett!

Jó kis rosszcsontok a gyerkőceid.Főleg,ha lesz kis

tesó...és ő is kisfiú lesz. :)

21605. linesz
2011. aug. 10. 14:31

Sziasztok csajok!

Már hiányoztatok!

Látom Andika,te is haza értél.Ne legyen rossz kedved. :( A párod lányán meg próbálj meg nem idegeskedni.Nem tesz jót.Próbálj meg minden idegesítő dolgot most kizárni.És a rosszulléteken kívül minden rendben,ugye?

Jucc és Rubi: Látom ti is a Duphastonról beszéltek.Szerintem Rubi az lenne a legjobb,ha megnézne egy doki.Nem tudhatod 100%-ra,hogy mitől barnázol.Baba nem lehet?

Én is mindig a peteéréstől szedtem ezt a gyogyit,de 3 terhességből,csak 1 lett sikeres.Ha peteéréstől szedi az ember,az azért jó,mert vastagabb nyálkahártyát épít fel,amibe a baba jobban be tudja fúrni magát. + támogatja a terhességet is.

Jucc: Te mikor mész legközelebb uh.-ra?A 4D ultrahangon még nem gondolkodtatok?

Pumukli: Te is jól vagy,ahol olvasom. :) Nagyon-nagyon örülök nektek,hogy ilyen okos babátok van,hogy tudják,hogy szép nagyra kell nőniük.Aztán kérünk friss képeket a "mazsolákról"! Ez minden kismaminak szól ám! Lassan kinövik ezt a mazsola nevet! :)

Knana: Neked megy a drukk a 7végére! Nem is kívánhatnék mást,mint:++++++ :)

Egyébként hogy érzed,lehet hogy ott a baba?

Zsu: Mikor elolvastam,amit írtál.....akárcsak én!:)

De szerintem ez normális azoknál,akik átestek egy ilyen dolgon és babát szeretnének.Én állandóan csak tesztelnék.Akkor is ha érzem,hogy nincs baba.

Együtt érzek veled,mert marha nehéz az embernek tartania magát.De muszáj,mert egyszer sikerülni fog nekünk is.Hidd el!!!Ha szeretnéd,akkor össze futhatunk 1-2-szer,mert itt lakom a közelben.Kibeszéljük magunkból a dolgokat és lelket öntünk egymásba.Egyébként neked rendszeres a mensid?Biztos van peteérésed?

Tina: Veled mi újság?Remélem,hogy jól vagy drága!?

Nálatok sincs még babóca?

Csajok!Elmesélem nektek,hogy tegnap dokinál jártam.A jobb petefészkembe meg lett az eredménye a Clostilbegyt bogyónak.Lett egy 25mm-es tüszőm! :) Elég nagynak tűnt,mert eddig mindig csak 18-20 mm-es tüszőket láttam.Ma és holnap nagyon fogjuk szeretni egymást apával. :) Orvosi parancs volt! :)

Bízom benne,hogy végre lesz eredménye,mert már én is kezdek elkenődni.

Azt mondta a doki,hogy ha nem jön össze ez a hónap,akkor következő hónapban elmarad a Clostilbegyt,mert nem szeretne túl stimulálni.Remélem,hogy nincs következő hónap....Most sikerül és kész.2 hét múlva jövök a hírekkel!Szorítsatok! :)Persze,addig is olvaslak titeket és írok is,ha valami történik.

Akit kihagytam,annak is millió puszit küldök és mindenkinek egy hatalmas ölelés!!!

21604. kilitie
2011. aug. 10. 14:30

Sziasztok!

Drága Zsu! Sajnálom, hogy rád tört a depi és remélem, hogy gyorsan elmúlik. Szorítok nektek, hogy végre megérkezzen felétek a gólya, és vége legyen a tesztelgetős időszaknak.

Knana! Remélem szombaton jó hírekkel érkezel. Valami sejtés? Fejfájással a hányingered is elmúlt?

Andika! Hát sajnálom, hogy a nyaralásotok ilyen véget ért, és nem irigyellek az ex, és a leányzó miatt. Próbál meg arra gondolni, hogy a ti gyerkőcötökért is ilyen önfeláldozó apa lesz. Akár milyen is az ő lánya, szereti, szóval próbáld elnézni neki. És hát remélem előbb utóbb felnő, rájön milyen jó fej vagy és akkor majd jóban lesztek. Addig meg kitartás. A halacskáidról annyi, hogy nekem is vannak vénséges aranyhalaim, 2 sárga és 1 fekete. Ők is lógatják mindenüket és már nem túl aktívak. Én elvittem őket dokihoz, befőttesüvegben...egy kicsit jobb mint a zacskó, de nem csinált semmit, és nem is adott nekik. Öregek. Nincs mit tenni. Egyébként ma tettem fel képeket a család többi tagjáról, a kutyum, deguk és hát a lógó farkú halak. Már kb. 3 hete kérdezted, de eddig nem volt lelkierőm előszedni a fényképezőt.

21603. b811bb9973 (válaszként erre: 21602. - Knana)
2011. aug. 10. 13:00
Hát ez nem semmi!!!Zajlik az élet nálatok!!!:-) Jó kois életrevaló lurkóid vannak!
21602. knana (válaszként erre: 21601. - B811bb9973)
2011. aug. 10. 12:52

Nálam van izgi sztori ma bőven.Akkora a fejem az idegtől,mint 1 kosár.

Bence ma futott,jót esett neki az ajtó félfának.Nyomhattam a púpját lefelé.Ordított mint a sakál.

Most addig olvastam,h.mit írtatok,h.szól,h.nem tudom le szedni.Lányok!!!!Máténak fotel bilije van,az okos Fiam a fejére húzta mese nézés közben,nem jött le.

Mentem a szomszédba,nem tudtuk 3-an le húzni.A gyerek sírt.

Szét kellett vágni a bilit!!!!!!!!!!!

Szóval mára bőven elég!!!!!!!!!!!!!

21601. b811bb9973
2011. aug. 10. 12:45
Szia nana!Olvastad miket írt Jucc?És igaza van szedni kell ezt végig és ha pozitív A TESZT MÁR MEG VAN A TERHESSÉG TÁMOGATVA ENNYI!!!Mondjuk ha ez a bajom ha nem akkor passz!!!Igen de olvastalak és drukkolok ha baba legyen nálad ...csak velem nincs semmi izgi sztori!!!De itt vagyok!!:-)
21600. knana (válaszként erre: 21586. - B811bb9973)
2011. aug. 10. 12:37

Szia Rubi!Nagyon el voltál tűnve :(

A második mesire én is azt mondtam,h.csak rá fogtam,h.az volt.Én is napokig barnáztam,de csak a papíron.Vér meg csak ismét pisiléskor jött.Egy betétet használtam el és egy tampont.Szóval ezért mondom,h.csak rá fogtam,h.az volt.

Remélem neked azért megjön rendesen.

További ajánlott fórumok:

Minden jog fenntartva © 2005-2025, www.hoxa.hu
Kapcsolat, impresszum | Felhasználói szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | Facebook