Weboldalunk cookie-kat használhat, hogy megjegyezze a belépési adatokat, egyedi beállításokat, továbbá statisztikai célokra és hogy a személyes érdeklődéshez igazítsa hirdetéseit. További információ

Babkrém recept

A Babkrém hozzávalói:
15 dkg vörösbab,
3 babérlevél,
2-3 cikk fokhagyma,
1 kis fej hagyma,
só;
5 dkg vaj,
1 közepes fej hagyma,
1 kiskanál pirospaprika,
2 evőkanál olaj,
2 evőkanálnyi pirított földimogyoró,
bors,
1 kiskanál mustár,
1 csapott kiskanál csípős paprikalekvár.


A Babkrém elkészítési módja:
A vörösbabot a babérlevéllel, a hagymával, fokhagymával, sóval megfőzzük, majd leszűrjük és hagyjuk hűlni. Ez alatt a közepes fej hagymát felaprítva az olajon megpirítjuk, megszórjuk fűszerpaprikával és ezt hagyjuk hűlni. Ha már minden langyos késes aprítóba rakjuk a babot, a pirított hagymát, a vajat, a mustárt, a paprikalekvárt, a földimogyorót, és a borsot, s az egészet pépesítjük.


Kategória: Szendvicsek, szendvicskrémek receptjei

A receptet beküldte: , ápr. 7. 14:03
A babkrém elkészítési módja és hozzávalói.

Ha ez a recept tetszett, az alábbiakat is ajánljuk figyelmedbe:


Minden jog fenntartva © 2005-2019, www.hoxa.hu
Kapcsolat, impresszum | Felhasználói szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Facebook