Az utolsó 5 kg leadása! Új fogyicsapat indul! (beszélgetés)
Töltsd le a netről Norbi kódtáblázatát, (ha nem sikerül küldök) és próbálj a szerint étkezni. Jó ha az első héten legalább, többnyire 1- es kóduakat eszel, aztán fokozatosan mást is de csak a kódok betartásával. Egy csomó receptet találsz a neten. Itt a hoxán is vannak update receptek, de a hazisütis oldalon és Böbsi konyháján is sokat találsz. Nézd át ezeket és próbálj minél többet mozogni is. Barbara oldaláról nagyon sok fitness dvd-t lehet ingyen is letölteni. Ha sok a túlsúlyod, akkor javaslom eleinte a duci tréningeket, aztán fokozatosan jöhet a többi is.
Nekem sokat kéne fogynom. Kb.15-20 kg-ot, de hogyan kezdjek hozzá?
Halihó! Most már tényleg bekapcsolódom megint a fórumokba is, csak úgy összejött most minden...
Evéssel most nincs gáz, hacsak nem az, hogy alig kajálok, de ez hamarosan úgyis visszaáll a normálisra.
Örülök, hogy azért írkáltok, ne is hagyjátok meghalni a fórumunkat ;-)
Puszi mindenkinek!
ok. :-) most megyek, mert itt a barátnőm! szia
majd csinálok Én is kezes képet, bár szerintem ez inkább szórakoztató lesz-de majd mivé alakul:). nem akarok én nagy kezeket, csak olyan szép formásat:).
Igen, azóta fogytam pár kilót.
:) megnéztem, csak gratulálni tudok:)!
De ugye kisebb vagy most, mit a nyári közös képen? A karod meg formásabb:).
:P
köszike, kell a motiváció:)!
Jaj, egészen meg vagyok hatódva! Ilyen szépet még senki nem mondott nekem!!!:-) Most keresek még képet amin látszik a karom és fölteszem, hogy doppingoljalak!!!:-)
Hisz' tudod, olyan kezet szeretnék, mint Neked:)!
Az nagyon tetszik:).
Egyébként szerencsés típus vagyok, mindenféle mozgás hamar meglátszik rajtam:). Viszonylag könnyen izmosodom:).
A súlyzózás szerintem elég hamar meglátszik, biztos lesz eredménye! :-)
Akkor Én inkább sovány vagyok, bár azért pici húsim van, de az már ottmarad:).
Izmaim---nos, a lábam meg a pocóm okés-szerintem kifejezetten szépek, a fenekem az lapos, a kezeim meg vékonyak-de ma pl futás után súlyzoztam:D.
azért gondolom külömbséget tesztek gebe és sovány között. A gebe az aki már rondán sovány a sovány meg akin nincs súlyfelesleg és túl sok izom sem de jól néz ki. Így van?
Na azért azt nem mondanám, hogy a gebe ezerszer csúnyább, sőt...
Persze ember válogatja:).
Hát érdemes odafigyelni rá, és a szüleit figyelmeztetni (ha te nem találkozol vele olyan gyakran). Hihetetlen, hogy a mai fiatalok a szépséget a kilókkal azonosítják (holott egy gebe ezerszer csúnyább..). Bár én is sokáig azt hittem, de aztán megváltozott a nézetem. Szerencsére. A 45 kiló eszméletlen kevés!!!
Az én lányom szerencsére nem ilyen. Ő is pont hetedikes. Nem akar fogyózni, szerintem pont jól néz ki, most nőiesedik. Úgy látom jó alakú nőci lesz.:-)
ttp://www.barbiecollector.com/
Ezt az oldalt nézzétek meg, annyi féle Barbie van rajta. :O Minden féle extra, különkiadás, meg ruhák. :D
Na és ki lesz itt Süttiiiibbbabbbaaa:)?!
:D Oké, én meg a másik, újított verzió. :P
De amúgy a régi eredetit tartom igazi Barbie-nak.
Hát Én "echte" Barbie lennék, henger derékkel meg nagy csöcsökkel:D:P.
Az eredeti Barbiek igen aránytalanok. :D Aztán közbe volt pár a húgomnak, akiknek jobb alkata volt, legalábbis a felsőtestük szebb volt, nem az a henger derék nagy csöcsökkel. De most már olyan hülye Barbie-k vannak a nagy fejűek meg minden... kész röhej. :D
De azok csak babák, még nem hallottam olyat, hogy valaki miattuk akarna lefogyni. :O Nekem is volt egy rakás, és amíg játszottam velük hájas kiscsaj voltam, és nem is zavart. És mennyi ruhát varrtam nekik :O :D Tök jó volt, csináltam gyöngyös ruhákat is, minden félét kreáltam.
Én mondjuk pont Barbie-mániás vagyok:D (de mindenkinek kell egy őrültség, nem;)?)
Neten olvastam, hogy Barbienak, ha megtartaná az arányait 2,7 m magasnak kellene lennie, hogy a csipője képessé tegye a szülésre...
Hát igen. Erre mondják, hogy Barbi baba szindróma. A fiatalok olyan karcsúak akarnak lenni, mint az a baba, mert a baba arca szép és azt hiszik, ha lefogynak, ők is olyanok lesznek. A tetszeni akarás megzavarja a pszichéjüket. Lehet ugyan hogy már rég nem babázik, de most érett meg lelkileg a nőiességre, amit a babához hasonlít tudat alatt. Jó lesz ha odafigyelsz rá, mielőtt még anorexiás lesz. Nem véletlenül akarták betiltani egy időben.
Jaja, ebben a téveszmében él az unokatesóm is. Hetedikes a csak, de már 171cm magas. 58 kilósan nagyon sovány. A kiscsaj kitalálta magának, hogy ő le akar fogyni 45 kilósra, mert akkor majd eléri a lábujját ülve. Elkerekedtek a szemeim. Kérdezem, te normális vagy, gebe akarsz lenni, csont és bőr?! Mikor erre azt mondta, hogy igen, mert az olyan szép, köpni-nyelni nem tudtam!!! Hetedikes!! Az eszem megállt. Kénytelen voltam leülni, és széttett nyújtott lábbal ráhajolni a jobb lábamra. Már nagyon régen nyújtottam magam, azt hittem, szétszakadok, de megmutattam neki, hogy én 70 kilósan (akkor még annyi voltam:)) nagy seggel is nemhogy elérem a lábujjaimat, de ha kell, rá is fexek a lábamra. Ámult-bámult. Mondtam neki, hogy a hajlékonyság nem a kilóktól függ. Én kis hülye, azt hittem, akkor majd azt mondja, hogy "Akkor jó", és lemond a 45 kilójáról, de azt mondta, "Nem baj, akkor is lefogyok, és majd meglátjuk." Hát beszarás!!!!!
Sziasztoook!
Nagy hirem van, végre valahára 6-ossal kezdődik a súlyom!!!!! Legutóbb 70,3 voltam, meg ekkor-akkor ráálltam a mérlegre, mert idegesitett, hogy 2 hete stagnált a súlyom, aztán pár napig nem mérlegeltem magam, és ma reggel 69,2-t mutatott! Olyan boldog vagyok!! :D Na de hadd ne mondjam, a tegnapi "csak-gyümölcsöt-eszek-ha-beledöglök-akkoris" után, ki is vágtam volna a francba a mérleget, ha nem mutat nekem egy szép 6-ost az első helyen... :DDD
Akkor odaírom alulra, hogy csak poén a bogár. :D Nehogy itt megijesszem az embereket.
Én meg nem mertem megnyitni az adatlapod.
További ajánlott fórumok: