Az utolsó 5 kg leadása! Új fogyicsapat indul! (beszélgetés)
Szia!
Írj nyugodtan, van itt minden féle ember, minden féle súlyfelesleggel meg anélkül is. :) Én már inkább súlyhiányban "szenvedek", de szívesen segítek én is bármiben. ;)
Sziasztok!
Nekem még mindig megvan a plusz öt kilóm. Nem tudom emlékeztek e rám, anno, mikor indult a fórum bori79 hívta fel rá a figyelmemet. Írogattam, de hamar feladtam, mert nem tetszett egyes tagok stílusa, és mivel itt akkor, többen követték az elveit, jobbnak láttam, ha lelépek.
Azóta is olvastam, hogy mi történt veletek, a naplóitokat, sikereiteket, csalódásaitokat, stb. Így most visszatérek, ha nem gond, szükségem van a támogatásra.
Ha már szavazni lehet, így kívülállóként erre a fórumra szavaznék, mert én nem norbizok, annál inkább fogynék öt kilót :)
Klau
Na,mar ertem.Sajnalom hogy igy alakult,nem tudok velemenyt mondani,mert annyira nem vagyok tisztaban,de nekem sokat segitett.Az igaz,hogy kicsit nyersebb a stilusa,de sztem nem az volt a celja,hogy "vaganykodjon".
Remelem azert a forum nem hal ki.
Én is én is!
De én tényleg mindjárt lépek.
Rose, most ne figyelj ide:
Még elszívok egy cigit és megyek.
Rose drága, ugye mondtam, hogy ne figyelj ide:)
Nem tudsz rajta változtatni, sajnos. Jó, persze mindent lehet, de én is így vagyok vele. Sokkal könnyebb kibírni a munkahelyemen a "nemkajálást", mint otthon, mert mire hazaérek, éhes vagyok. tudom, hogy reggel szabadna enni, de ehhez nem tudtam még átkódolni magam én sem. Ezért kell jó kis 1-es kajákat cisnálni délután. Az én családom nagyon szereti a norbis kajákat. AMi persze nem norbilisztet meg norbitermékeket jelent, ezt hangsúlyozom:)))
Azért nézz át a többi fórumra is, nagyon sokszor írtam már, miket csináltam előző este vacsira, és a többiektől is sok mindent elleshetsz.
Vannak olyan édességek, amiken kifejezetten veszekszik a férjem és a lányom, tegnap is így történt a túrós-tejes-zselatinos-epres csodámmal. Aztán mikor már nagyon rájártak, mondtam nekik, hogy ácsi ám, ki is norbizik ebben a családban? Erre 5 éves lányom megszólalt, hogy "én norbizok". Aha, addig amíg meg kell enni a kajáimat, utána jöhet a gumimaci:)
További ajánlott fórumok:
- Utolsó kilók leadása helyes étkezéssel és rendszeres sporttal
- Utolsó 5 kg leadása-dumafórum:D
- Az utolsó fölösleges kilók leadása - Hogyan?
- Csatlakozz Te is...az utolsó 2kg leadásában!
- Utolsó kilók leadására melyik Norbi dvd-t javasoljátok? (Rékát kicsit unom, váltani akarok!:))
- Miért az utolsó kg-ok leadása a legnehezebb?