Az utolsó 5 kg leadása! Új fogyicsapat indul! (beszélgetés)
Sziasztok!
Szeretnék csatlakozni,ha szabad:)az igazság az,hogy én nem az utolsó 5kg-tól szeretnék megszabadulni,hanem összesen 5kg-tól:)Mi a ti bevált módszeretek?:)
Jól van. De látom, nincs lelkifuid, szerintem is belefér havonta egy-két nap zabaparty.
Amúgy nálunk is hasonló volt a helyzet zabaügyben, csak én még rosszul is lettem mamám házi tejszínes krémesétől, de nem jött ki, úgyhogy szenvedtem.
köszi. lehetőleg ne ugyan olyan ízű legyen mind, mert akkor még előfordulhat, hogy én vagyok az erősebb és nem a tojás, bár elképzelhető, hogy ízkülömbséget vélek fölfedezni és lenyomok pár tucatot mire megállapítom, hogy ja még sem.
Most hívtak a hús miatt, ez a telcsis csaj kapott most rendesen a beteg humorból. Kb. ő keltett fel, totálkába voltam és fergeteges dolgokat hoztam össze akaratomon kívül....de nemsoká jön 30kg pipi, indul a show.
ja, nehogy behaljon a fórum.....
lécci szenvedjetek a húsvét miatt és írjatok lelkesen 1 vagy 2 hét alatt adjátok e le.
Szerintem legyen 1
Mellesleg egy dekát nem híztam. Ma reggelig tuti nem.
:D
kérlek...ilyet tudok még ezret, csak etess.....!!! :D
nézzétek át a listát mert vannak egyebek is. Zöldség, gyümi, és pár dolog egész jó árban van.
A mai napom is király volt...a pusztító nevet adtam magamnak. Ma faternál volt családi zendülés. Gondoltam ennyi trágya után most már szolídabban étkezem majd, elővigyázatosságból azért nem tömtem tele magam délelött. Volt majonézes krumpli, kukorica, hagyma, valami szintén majonézes mittoménmi, tökmagolajos répa, eme utóbbiból ettem sokat és ennyi. Megszavaztam magamnak a végére egy kis tiramisut, de tényleg csak keveset. Aztán mikor elkezdődött a buli a számba ahol mindenkinek orgazmusa volt, akkor jött még egy pár kis adag, aztán egyre nagyobbak. Kicsit megkóstoltam még ezt is meg azt is, kb cukrot is önthettem volna egyből a gyomromba, szerintem már ízeket sem éreztem:D Hazajöttem, megkoronáztam az egészet 30deka kesu dióval és aszalt papayával, szerintem egy kivégzésre váró ló nem eszik ennyit az utsó vacsorán. Változatlan nincsen lelkiismeret furdalásom, majd ha rám szól egy csaj b-s vagy c-s kosarat hordok akkor elsírom magam, addig halleluja. Mindenesetre most tekerek egyet, a közepes mellek jobban tetszenek mint a nagyok:D
nem tom, te írtad.....
:D:D:D
én 700ft/kg-ért veszem:P
Pulykamellfilét:)
valaki fehérje diétázni akarna vagy simán csak szállkásítani, esetleg izomzatot növelni akkor most szóljon, 875ft-os áron veszem csirkét kilóját és a minimális rendelés 30kg, ti pedig ennyit egybe nem fogtok sosem rendelni:D szóval Budapestiek aki csirkézne keddig szóljon. Nekem már összejött a 30kg haverral együtt, előlegezni tudok csak mondja valaki ha olcsón akarna pár kilót.
és ZABÁLJATOK! húsvét van
kocogás. a lényeg, hogy egyenletes tempóba haladj és a pulzusod ne cikázzon föl-le.
genetika pedig létezik, de átlehet verni, ha rohadt kemény vagy:D
További ajánlott fórumok:
- Utolsó kilók leadása helyes étkezéssel és rendszeres sporttal
- Utolsó 5 kg leadása-dumafórum:D
- Az utolsó fölösleges kilók leadása - Hogyan?
- Csatlakozz Te is...az utolsó 2kg leadásában!
- Utolsó kilók leadására melyik Norbi dvd-t javasoljátok? (Rékát kicsit unom, váltani akarok!:))
- Miért az utolsó kg-ok leadása a legnehezebb?