Az unokatesómon rontás van, nem tud nyelni kb 20 éve csak minimális kaja megy belé és boszi lakik a szomszédban, mit lehet tenni? (tudásbázis)
Nem vagytok normálisak!
Lehet, hogy a rokonod skizofrén és azért vannak üldöztetéses téveseszméi.
Ha szervi baja lenne, akkor a mezőn sem tudna enni.
Hogy derült ki hogy a mezőn tud enni? És 20 éve nem eszik?
Ha ennyire hisztek a rontásban akkor le kell vetetni egy jóhírű boszorkánymesterrel.
Ez nagyon jó hozzászólás! Én is ebből indulnék ki... Valami pszichoanalízis kellene...
Egyébként én nem hiszek a boszorkányokban... Lehet, csak egy házsártos, magányos öreg nénike...
Hát akkor szinte halott ügy, mert túl erősen hisz abban a szomszédban.
A szomszéddal beszéltetek már? Honnan veszitek, hogy boszorkány, vagy hogy megátkozta az unokatesód?
Nem kellett tudnia róluk. Elég, ha van valami pszichés probléma a háttérben, ami a tüneteket okozza, aztán amikor kiderül, hogy boszorkány van a szomszédban, akkor "Hoppá! Hát emiatt volt!". És utána már a folyamat fönntartja magát.
Lehet tudni, mi történt 20 éve? Gyanítom, már senki nem tudja pontosan, mindenki kiszínezi a történetet, úgy meg nem sok értelmeset lehet megállapítani.
Vagy csak rossz orvosokat kérdeztetek... A mezőn evés tuti, hogy pszichés dolog... A kevés kaja már szervi is lehet... De azért érez éhséget?
Miért gondoljátok, hogy a szomszéd bántani akarja?
További ajánlott fórumok:
- Kellemetlen szag az alsó szomszédból!
- Méhészet a szomszédban
- Titok ismerők, mit tegyek, ha nemkívánatos személyek akarnak a szomszédba költözni, hogy befolyásoljam a döntésüket?S.O.S.
- Szabályos, ha egy méhész telephely van működtetve a szomszédban?
- Egyszer át dobtam a szomszédba egy üres sörös dobozt, 2 nap...
- Vérzés helyett minimális barnázás!