Az Odaát (Supernatural) c. sorozat (beszélgetés)
:) Hát én sem. Mostanában a Szívek szállodájában is láttam Samet, csak ott Deannek hívják. Olyan édesen mosolygott a tegnapi részben is.
A vérfarkasoso rész biztos izgi lesz. Tuti félni fogok. Jobb DVD-ről nézni, mert akkor napközben nézhetem. Úgy nem félek annyira.
Beleolvastam a jövőheti rész tartalmába,vérfarkasos lesz:D Azokat nagyon csípázom és tuti félni fogok:DDD
Nekem is még mindig Dean a favorit,na de a kisöccsét sem zavarnám el:D
:) Na látod! :) Biztosan átsiklok sok dolog felett, dehát éjfél körül... :D
40-36 üdv itt! Mi nagy rajongók vagyunk ám! Többségében Dean rajongók, de azért akad Sam rajongó is :)
Csak nekem tűnt fel, vagy nektek is, hogy az első évadban Sam sztem helyesebb volt, most a haja olyan túl hosszú. Dean meg mintha felszedett volna pár kilót, vagy csak öregedtek??? :D
Szia!
Üdv a köreinkben! :) Sajnos én sem láttam jó pár részt az első évadból. Ebből az évadból talán kettő maradt ki, de az egyiket felvettem videóra. Még a szülés hetében sem hagytam ki, mivel pont pénteken reggel jöhettünk ki a kórházból. :)
Jobbulást a gyerkönek!
Én nem láttam a filmet,de most sikerült felvennem videora:D Vicces volt???Na ma este megnézem:)
Köszi! :)
Nekem nagyon tetszett a tegnapi rész, még nevettem is rajta. :) Ez most inkább vicces volt, mint ijesztő :D De tetszett.
Iegn, nagyon jó neki Simonyi Balázs.
Nem is tudtam, hogy Jensen Sam szerepére jelentkezett. Szerintem Dean szerepe jobb neki. :)
én Sam et a szivek szállodájában láttam elöször, azért ismertem a szinészt..:))) imádtam hogy mindkét sorozatban ugyanaz lett a hangja:)))) nagyon jol szinkronizál:) csak a szivekben a srácnak még kölök feje van:D de édes:)))) én Samy t szeretem jobban:)
azt tudtátok hogy eredetileg Jensen Sam szerepére jelentkezett?:)) csak azt Jared kapta, igy visszahivták Jensent Deanre, mert annyira megtecett a stábnak.
Juj,én a lost-ot is nagyon szeretem:D Talán még jobban is mint az odaátot:DDD
Sztem ma akkor beállítom a videot,nem tudom magamról elképzelni,hogy olyan sokáig fennt legyek,mégha aludtam is ma ebédután:)
ma nagyon jo rész lesz:)))))))) tök kiváncsi vagyok:) elvileg elég csunyán összevesznek majd..nem is egyszer:))) már az elözö rész is naon jo volt:)) szeretem amikor valameik gonosz:D
bár ma nem tom mért de későn kezdödik. figyejjétek , mert 00.40 körül lesz vége.. hálistennek elötte a lostot már nem, kell végigszenvedni..anno azért néztem nehogy lemaradjak, de már nem kell:)
A tartalma röviden:
Hónapok óta szörnyű víziók gyötrik Jake Grayt (Jansen Akles), megmagyarázhatatlan látomások gyilkosságokról és önkínzásról. A valódi rémálom azonban akkor kezdődik, amikor Jake-et két barátja, Dakota és Conrad Dean bevezeti egy online számítógépes játék - Az átjáró - világába. A játék teljesen rabul ejti a fiút, de amikor rádöbben, hogy ennek révén rémálmai valóra válnak, már túl késő: a barátai sorra meghalnak. Kétségbeesésében Marisolhoz, a titokzatos lányhoz fordul segítségért, aki ért az okkult tudományokhoz. Segítségével akar leszámolni a gonosszal.
Ennyi röviden, szerintem jó lehet. :) Nem sok filmbe játszott még, és ha pontosak az értesüléseim, akkor bizony 2005 óta (ez a film akkor készült) nem játszott másba. Lehet hogy tévedek. :) Remélem. Szeretném még látni más szerepekben is :D
Szia!
Én még csak nem is hallottam róla, de nagyon érdekel. Dean a kedvencem.
Halihó!
LÁttátok már az Átjáró (devour) című filmet?? Dean játszik benne. Szeretném megszerezni, de hmmm... az oldal ahonnan jönne nem aktív. :( Kenzol remélem te tudsz segíteni. :D Már mindent megpróbáltam :( amit ismertem. De nem és nem. Neked hátha. :)
Köszi! Gyógyulgatok!
ÉN is nagy rajongója vagyok ám a sorozatnak, akárcsak az 52 éves anyukám :)
Igen, a rövid szőke hajú csaj volt a Meg.Ennek a szériának az első részében Deant úgy mentette meg az apja, hogy saját magát áldozta fel a főgonosznak, talán láttad azt a részt :)
Különben igazi rajongója vagyok a sorozatnak :)
Te aztán tudsz! :)
Ezt a nem Meg, Sam dumát nem hallottam, mert halkra volt állítva a TV. Már aludt az egész család, nem akartam felkelteni őket. De így már mindent értek. A Meg az a rövid szőke hajú csaj volt? Azt sem tudtam, hogy van egy főgonosz, mivel sajnos nem láttam elölről a sorozatot.