Az Odaát (Supernatural) c. sorozat (beszélgetés)
Hogy kiszállt abból a kis buszból amikor szóba került a sorozata:D Mintha cikinek találta volna:DDD
Megnéztem kiváncsiságból egy szívek szállodája részt.Nekem nem jön be a sorozat,így nem fogom nézni.De Sam(Dean)ari volt benne,habár még nagyon kölyökképű.
Sziasztok!
Végre megint van netünk. :)
Szerintem nem volt rossz a farkasos rész, de nem izgultam rajta. Elég hamar rájöttem, hogy a csaj a farkas és a szomszédja is rögtön gyanús volt. Nekem továbbra is az előtte lévő rész a kedvencem.
szerintem nagyon jo volt.. olyan volt amilyet vártam..
és azért itt (Is) meglátszott milyen jó szinész mindkét pasi:))
Csajok!
Milyen volt a film???Én nem tudtam megnézni,de felvettem!Kérek szépen beszámolót,hogy ki bújt a paplan alá,ki rágta le a körmeit,stb...?!:DDD
az a baj hogy már alig van rész...:(((((((((((
na nem baj , mert ha vége akkor ujranézem az első szezont dvdn, aztán a másodikat is, aztán meg elolvasom a harmadiknak a tartalmát:D nagyon rossz lesz majd 1 évet várni a 3. szezonra ha leadják... én mindig azon imádkozom nehogy más legyen a szinkronhangjuk...
Sziasztok!
Én is nagyon várom már a mai részt! :) Bár lehet addig bealszom, mert nagyon fáradt vagyok, rengeteg volt a dolgom, de majd csak kibírom valahogy! :) Én nem szoktam a körmöm rágni, inkább bebújok a paplan alá :D Csak az a baj, hogy így nem látom a lényeget :D :D
szerintem is jó rész volt, bár amikor már a kocsiban ültek rájöttem mi a helyzet... nem magamtol jöttem rá, hanem mert 1-2 hónapja olvastam neten a tartalmát és eszembejutott hogy mi is a vége:))
nem tudom ti hogy vagytok vele, de én olyan szivesen olvasnám könyvben is..:)
Sziasztok!
nekem is nagyon tetszett ez a rész. Kirázott tőle a hideg rendesen. Nagyon jó volt!
Deanben nekem csak az ólába nem tetszik.
Halihó!
Nekem nagyon tetszett ez a rész, ésa vége igencsak meglepő volt! De nem mondom hogy miért, mert valaki lehet nem látta.
Szép jó éjszakát mindenkinek!
Be akartam linkelni nektek valamit, de nem tudom, hogy szabad e, majd rákérdezek, és ha igen, akkor megmutatom :)
én Samy párti vagyok de Deant is szeretem:) az egyik részben még az első szezonban (Pokoltanya)
Sam törülközöbe csavarva jelent meg, és úúúristen de jol nézett ki...a hoszu haja viszont már tul hosszu.... a szivek szállodájában volt jo a haja....
Dean nem is tudom hogy felszedett e magára, de egyik részben láttam hogy tök vastag a combja:D pedig farmerba nem tünik annak... na jo csak egy észrevétel... imádom a sorozatot és a fiukat is:)
Hááát én sem zavarnám el,ha jönne :D Bár a párom hmmm... nem hiszem,hogy nagyon örülne :)
Nem is úgy gondoltam, hogy hízott,hogy ténylegesen, az arca változott, és olyan mintha hízott volna. Mindenesetre így is tökre jóképű :) Az már tuti! :)