Főoldal » Fórumok » Hobbi & Otthon fórumok » Az lettél, ami szerettél volna? fórum

Az lettél, ami szerettél volna? (beszélgetés)

1 2
19. tien
aug. 16. 19:23

Nem.

Művészettel kapcsolatos hivatást szerettem volna.

Ellenben suszter lettem (lábbeliket terveztem )

Dolgozni nem szerettem soha .

aug. 16. 19:17

Igen, nemsokára az leszek.

Igazából állatorvos szerettem volna lenni, de a lelkem gyenge hozzá 😟

aug. 16. 19:12
Nem!
aug. 16. 19:08
Leszek. Egyszer.
aug. 16. 19:07
Az. Boldog.
aug. 16. 18:41

l. Nem / táncdalénekes vagy operett szinész szerettem volna lenni.

2. Ha ujra kezdhetném, megteorológus lennék vagy reptéren valami / n em pilóta /

hosszu munka viszony után ugy érzhem, hogy munkaügyi téren a valamennyire elcsesztem az életem, nem anyagilag, sok unalmas és érdektelen órát szenvedgtem át / bár a meteorológuson még gondolkodom /

13. Görögtánc (válaszként erre: 12. - Görögtánc)
aug. 16. 18:35
Jah, nem fogorvosnak tanulok azóta változott a terv ez kimaradt.
aug. 16. 18:35
Igen, illetve azon a területen dolgoztam (fogászat), de nem lett a befutó. Am fogorvos akartam vna lenni, fogaszati asszisztens végzettségem van de jelenleg más területen dolgozom. Most megint eü képzésben vagyok, most már talán ha lediplomázok sikerül úgy elhelyezkednem amit akarok.
11. Cukiboszi (válaszként erre: 1. - Fórumnyitó (anonim))
aug. 16. 18:33

Nem.

Gimi elején pszichológus szerettem volna lenni. Az anyám kigúnyolt. Szégyelltem. Nem lettem az.

Közgáz és könyvelés irányba tereltek. Utálom és nem vagyok igazán jó benne, nem érdekel. Most HR terülten egy irodában rohadok szar fizetésért.

Ha most pszichológus lennék, szerintem jó lennék benne. Pl. gyermekpszichológusként. Orvosbérrel nem lennének olyan gondjaim, amik most vannak. (Osztálytársam pszichológus lett, látom a bérét. Tudok viszonyítani...)

aug. 16. 18:06
Nem. Pilóta szerettem volna lenni. Persze az is vagyok, a gyorsan repülő életem pilótája.
aug. 16. 17:51
nem...
8. Ildi
aug. 16. 17:42
Felig
7. csemár (válaszként erre: 5. - Papája)
aug. 16. 17:41
Nem. Könyvtáros szerettem volna lenni, és nyelvtantanár lettem.
aug. 16. 17:39
Kutató szerettem volna lenni gyerekkoromban, laborban képzeltem el magam, fehér köpeny, mikroszkóp, kémcsövek stb. Nem lettem, pedig természettudományos területen szereztem az első diplomám. A doktori címről nem tettem le, igaz végül teljesen más területre nyergeltem át és nem PhD-m lesz, ha lesz. 🤷‍♀️ Bár magamat ismerve még lehet megcsinálom azt is, szeretek egyetemre járni. 😂
5. papája (válaszként erre: 1. - Fórumnyitó (anonim))
aug. 16. 17:30
...konkrétan ? vagy elég egy igen-nem válasz.
4. Pulcsis (válaszként erre: 3. - Srcrss)
aug. 16. 17:30
Az szép szakma. Mondjuk, én képtelen lennék egy beteg kutyát örökre elaltatni.
aug. 16. 17:26
Igen. És mire az lettem, már nem akartam az lenni. 😄 Ha újrakezdhetném, állatorvos lennék.
2. Pulcsis (válaszként erre: 1. - Fórumnyitó (anonim))
aug. 16. 17:25

Újságíró és egyiptológus szerettem volna lenne.

Ha azt vesszük, majdnem összejött, a könyvelés néha felér egy régészkedéssel ha NAV ellenőrzés van 🤣

aug. 16. 17:16
Mi szerettél volna lenni gyerekkorodban? Én az lettem amire vágytam, és sokáig ebben a szakmában dolgoztam.
1 2

További ajánlott fórumok:

Minden jog fenntartva © 2005-2025, www.hoxa.hu
Kapcsolat, impresszum | Felhasználói szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | Facebook