Az ideg rámegy mindenemre... (beszélgetés)
Szia!
Velem is ez volt, hogy mindenem lezsibbadt, a kezem is ugy hogy nem bírtam kiegyenesíteni az ujjaimat illetve sokszor már a szám is lezsibbadt annyira hogy alig bírtam beszélni, de ez inkább az iskolai éveim alatt , főleg vizsgaidüszak alatt. Mostanra már nagyon rég volt ilyen.Meg volt egy idő, hogy szabályosan gombócot éreztem a torkomba. elmentem fül orr gégészhez, aki azt mondta hogy a stressztől van és írt fel kedélyjavító tablettát, a gombóc eltünt, de ugyanugy stresszeltem mindenen. Elkezdtem Valeriánát szedni ami segített egy picit , meg az elalvásban is , meg szedtem valeriána relaxot, de az kiüt szóval az csak akkor szedem ha nagyon muszály. Mostmár nem zsibbadok, de mostmeg a szemem kezdett ek tikkelni az idegtől és már olyan szinten hogy iszonyat zavaró.
Nem nyugtatót kéne szedni, az csak tüneti kezelés. Menj el kineziológushoz, hogy megtaláljátok az okot, és az legyen kezelve.
Egyébként történt valami, vagy mi váltotta ki ezt az állapotot, mióta tart? Leírhatnád részletesebben mert ezt így nem értjük.
Erőt venni magadon, és megkeresni azt a megoldást, amitől könnyebb lesz.
Tudom, ez általános válasz egy általános kérdésre.
Valaki szakemberben hisz, valaki pedig magában, meg kell találni, neked mi a jó.
További ajánlott fórumok:
- Mit tegyek, már rámegy a családom a betegségemre?
- Itt a hoxán ha valaki rámegy az adatlapomra, akkor meg tudja nézni az e-mail címemet?
- Ha rámegyek bármelyik játékoldalra a neten, akkor miért megy el a rendszer?
- Ha rámegyek a Facebookra a Saumsung telefonom újraindul, mi lehet a gond?
- M1/M7 Pest felé ma mértek (Törökbálintnál). Nem tudja valaki, hogy ott, ahol Törökbálint felől rámegyünk a pályára mennyivel lehet menni?
- Hogyan kell e-mailbe beilleszteni egy http cuccot, hogy aki olvassa, és rámegy az egérrel, akkor oda tudjon menni, ne kelljen másolgatnia?