Főoldal » Fórumok » Szépség & Egészség fórumok » Az ideg rámegy mindenemre... fórum

Az ideg rámegy mindenemre... (beszélgetés)

1 2 3 4
14. Dócy (válaszként erre: 12. - T..nikolett)
2015. jan. 20. 10:31
Akkor neked is van bajod.Valami vitamin is kéne.Veszek be b vitamin komlex? Borzsttó hog ymiket csinál a stressz.Vérnyomásod pulzusod nem volt magas?
13. Dócy (válaszként erre: 10. - 4c3a5e5783)
2015. jan. 20. 10:29
NA ott kapnék infarktust azonnal.... :(
12. t..nikolett (válaszként erre: 5. - Dócy)
2015. jan. 20. 10:29

Szia!

Velem is ez volt, hogy mindenem lezsibbadt, a kezem is ugy hogy nem bírtam kiegyenesíteni az ujjaimat illetve sokszor már a szám is lezsibbadt annyira hogy alig bírtam beszélni, de ez inkább az iskolai éveim alatt , főleg vizsgaidüszak alatt. Mostanra már nagyon rég volt ilyen.Meg volt egy idő, hogy szabályosan gombócot éreztem a torkomba. elmentem fül orr gégészhez, aki azt mondta hogy a stressztől van és írt fel kedélyjavító tablettát, a gombóc eltünt, de ugyanugy stresszeltem mindenen. Elkezdtem Valeriánát szedni ami segített egy picit , meg az elalvásban is , meg szedtem valeriána relaxot, de az kiüt szóval az csak akkor szedem ha nagyon muszály. Mostmár nem zsibbadok, de mostmeg a szemem kezdett ek tikkelni az idegtől és már olyan szinten hogy iszonyat zavaró.

11. Dócy (válaszként erre: 8. - Alma66)
2015. jan. 20. 10:28
Jó Alma! akkor most mit csinálnál a helyemben? Dolgozni nem tudok, mert mindig rosszul vagyok,orvos csak széttárja a kezét, mertnem tud mit mondani.De táppénzre vesz.Nem merek elmenni sehová, mert feszt a rosszullét van, meg már folyton zsibbad a balkezem, meg lábam meg a nyakamba is mennek ezek a hülye érzések.Muszáj bevennem a nyutatót, hogy ne erősödjenek ezek a tünetek.
2015. jan. 20. 10:27
Fizikai munka (kertásás)? Sport (kocogás)?
9. Dócy (válaszként erre: 6. - Alma66)
2015. jan. 20. 10:25
Kineziológusnál már jártam, de nem bírt segíteni.
2015. jan. 20. 10:25
Egyébként ez nem fog tetszeni, de olyan nincs, hogy nem tudsz tenni ellene. Mindent lehet, ha az ember igazán akarja. Persze választhatod a szenvedést is, a te döntésed.
7. siba22 (válaszként erre: 5. - Dócy)
2015. jan. 20. 10:24
ha van rá mód keressetek fel egy kineziológust,rengeteg esetben fel tudja tárni mi a probléma forrása.sokszor jobb mint a pszichiáter vagy a pszichológus.
6. Alma66 (válaszként erre: 5. - Dócy)
2015. jan. 20. 10:23

Nem nyugtatót kéne szedni, az csak tüneti kezelés. Menj el kineziológushoz, hogy megtaláljátok az okot, és az legyen kezelve.

Egyébként történt valami, vagy mi váltotta ki ezt az állapotot, mióta tart? Leírhatnád részletesebben mert ezt így nem értjük.

5. Dócy (válaszként erre: 4. - A71138dd52)
2015. jan. 20. 10:19
Köszönöm kedves vagy.Próbálok, de elzsibbad folyton mindenem, meg szédülés, persze megvan a válasz, idegi alapon.Na azt én is tudom, de már hová szedjek több nyugtatót.
4. a71138dd52 (válaszként erre: 1. - Dócy)
2015. jan. 20. 10:16

Erőt venni magadon, és megkeresni azt a megoldást, amitől könnyebb lesz.

Tudom, ez általános válasz egy általános kérdésre.

Valaki szakemberben hisz, valaki pedig magában, meg kell találni, neked mi a jó.

2015. jan. 20. 10:15
Minden.Az hogy nem vagyok jól. mindig idegeskedek valami miatt.ÉS már most dolgozni sem bírok, .Zsibbad a kezem, lábam, szedem a sok nyugtatót, vérnyomáscsökkentőt, közben a családom is az orvost járja énmiattam.
2. 388b941089 (válaszként erre: 1. - Dócy)
2015. jan. 20. 10:11
Mi az idegeskedés forrása?
2015. jan. 20. 10:10
Az ideg rámegy mindenemre, nem tudok mit tenni ellene, és a család is belerokkan ha ez így megy tovább, mit lehetne tenni?
1 2 3 4

További ajánlott fórumok:

Minden jog fenntartva © 2005-2025, www.hoxa.hu
Kapcsolat, impresszum | Felhasználói szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | Facebook