Főoldal » Fórumok » Szépség & Egészség fórumok » Az ideg rámegy mindenemre... fórum

Az ideg rámegy mindenemre... (beszélgetés)

1 2 3 4
74. Dócy (válaszként erre: 73. - 4c3a5e5783)
2015. jan. 21. 21:39
Nekem nem, mert én nem szeretem a nyarat.Meg amikor sok ember van a z utcákon...Szeretek benn lenni...Bekuckózni, néha kimenni egy kicsit...
2015. jan. 21. 21:32

Sajnos a téli hónapok is felerôsítik a tüneteket.

Ezért kell még többet tenned érte, mint a tavaszi-nyári idôszakban.

72. Dócy (válaszként erre: 71. - Helena66)
2015. jan. 21. 21:21
Most kivizsgálás alatt vagyok,de már régebben is jártam pszihiáternél, és voltam nagyon lenn többször,de mindig kijöttem önerőből.Meg még kórházban is.Antidepresszánsok nem használtak, mert mikor szedtem, nem lett jobb, és mikor abbahagytam se rosszabb.Volt hogy fél évig szedtem, és nem csinált semmit, de akkor még a tünetek sem ezek voltak.CSak mármost durva tünetek vannak.
71. helena66 (válaszként erre: 69. - Dócy)
2015. jan. 21. 21:13
Az antidepresszáns a kivizsgálás után jön, kivizsgáltak? Erről nem írsz.
70. Csigusz 79 (válaszként erre: 68. - Dócy)
2015. jan. 21. 19:23
Azért jönnek a durva tünetek mert hagyod! Egy kicsit legyél pozitívabb mert így csak gyártod magadnak a problémákat. Van megoldás de ha te nem akarod a gondolataid megváltoztatni akkor helyetted senki nem fogja!
69. Dócy (válaszként erre: 65. - Helena66)
2015. jan. 21. 18:55
Tudod...én már szedtem antidepresszánsokat, de ugyanolyan maradt minden, vagy csak a mellékhatás jött elő.Tudom sokaknak használ, d e nekem nem jöttek be valahogy.A nyugtató az kis ideig használ legalább.
68. Dócy (válaszként erre: 67. - Csigusz 79)
2015. jan. 21. 18:48
Igen, régen én is ezt csináltam, főleg, ha felmérgelt valaki itthon. ÉS még hasznos is.De akkor még nem voltak ilyen durva tüneteim, mert ha azok előjönnek, akkor nincs takarítás. :(
2015. jan. 21. 18:29
Ja és ha én ideges vagyok elkezdek takarítani,rend is lesz és le is nyugszom :-)
66. Csigusz 79 (válaszként erre: 55. - Dócy)
2015. jan. 21. 18:25
Szerintem az a baj hogy túlságosan râérsz. Olvass könyvet stb ami elvonja a figyelmed. Ja és ahogy jön egy rossz gondolat tereld pozitívra! Ha akarod sikerül,ha nem akarod egyre rosszabb lesz.
2015. jan. 21. 18:15
A pánikszindróma kimondásának feltétele,hogy ne legyen igazolható szervi bajod. A tüneteid alapján, ha minden vizsgálaton átestél és tényleg nem találnak semmit akkor biztosan súlyos pánikbeteg vagy. Milyen betegségek irányába kell végezni vizsgálatot? Könnyebb lenne a dolgom,ha megírtad volna a korodat. De így is olvasd el,ha bármelyik vizsgálat hiányzik menj vissza az orvosodhoz. Vérkép, a vérszegénység is csinál ilyen tüneteteket,ha súlyos. Súlyos vérszegénység oka lehet a lisztérzékenység, vérvétellel és hasi ultrahang vizsgálattal kizárható. Vérnyomás ingadozás, 24 órás vérnyomásméréssel vagy inkább 24 órás vérnyomás és pulzus regisztrálással kimutatható mikor vannak az eltérések,ha vannak. Ha a vérnyomásod ingadozó és hajnali órákban magasabb, esetleg meg is ébredsz rá akkor jönnek a hormon vizsgálatok, pajzsmirigy, mellékvese, valamint az inzulin-vércukor szint ellenőrzése éhgyomri és terheléses vizsgálattal. ha ez mind negatív jöhet az ideggyógyászati vizsgálat érzészavart és reflexeltérést keresnek,ha van ők már tovább irányítanak. Ha nincsenek ilyen eltéréseid pszichiáter, pánik szindróma kezelése gyógyszerrel emellé stresszoldó módszerek,amit szeretsz, ha nem mersz kimozdulni szobabicikli, takarítás,jóga, tánc ez mind könnyű és tök jó letölthető dolgok vannak. olvasgass az alternatív otthon alkalmazható nyugtató módszerekről:pl. Tudatos öngyógyítás című könyvet tudom ajánlani, ha elfogadod és hiszel a kicsit alternatív módszerekben. Vizsgáltasd ki magad, ha tényleg pánikos vagy,akkor az gyógyszerrel egy jó pszichiáter segítségével DE a TE aktív akarásoddal saját módszerekkel fog meggyógyulni. Járj utána mi a baj, helyetted senki nem teszi meg, légy az orvosnál következetes, kérd a kivizsgálást,a Te életedről és életminőségedről van szó, rajtad múlik hogy éled tovább az életedet ez nem főpróba, ez a te egyszeri szereplésed. Visszamenőleg nem tudsz javítani.KITARTÁST ÉS ERŐT NEKED!
64. syria (válaszként erre: 55. - Dócy)
2015. jan. 21. 17:36
Igazad van, a rossz gondolatokat tényleg nehéz elűzni, főleg, ha az ember rossz passzban van. De komoly oka lehet, hogy azok folyamatosan kísértenek. Mindenképpen orvoshoz (természetgyógyászhoz) kéne menned, mert úgy tűnik, önerőből nem tudod megoldani a problémádat.
63. 4c3a5e5783 (válaszként erre: 61. - Dócy)
2015. jan. 21. 16:47
Az elôbbi bebeszél magának mindenféle betegségeket és diagnosztizálja is ôket.
62. Dócy (válaszként erre: 36. - Alma66)
2015. jan. 21. 16:26
Mert alpból is fáj a szivem.De szép lassan szoktam sétálgatni.
61. Dócy (válaszként erre: 40. - Tótágas)
2015. jan. 21. 16:22

A hypohondria és a félelem a betegségtől az ugyanaz?

De nem élvezem tényleg, szenvedek.Próbálok azért tenni ellene , ma is voltak szép pillanataim.

60. jeti (válaszként erre: 57. - A Bolond)
2015. jan. 21. 13:53
Még annak is ha valaki kedvesen szól hozzám.
2015. jan. 21. 13:42

Lehet hogy furcsán fog hangzani, de teremts magadnak egy - viszonylag - nyugodt órát, és gondolkodj el, ki is vagy valójában a nyavalyáid NÉLKÜL.

Sokan azért nem tudnak kijönni a pszichés, mentális zavaraikból, betegségeikből, mert már a bajjal azonosítják önmagukat, el sem tudják képzelni, milyenek lennének nélküle.

Azt erősítsd magadban, hogy milyen teljes, felszabadult lehetnél ezek nélkül. Vizualizáld, merülj el benne, érezd jól magad a gondtalan Dócyként.

Kicsit olyan, mintha egyenlőségjelet tennél az élet és a gyötrelmeid közé. Nincs közte.

58. 702a316c64 (válaszként erre: 1. - Dócy)
2015. jan. 21. 13:27
Engem konkrétan elkerültek az emberek ,mikor ilyen negatív és szorongó voltam..Majd megtanultam mosolyogni.Először inkább "vicsorogtam" ,de belejöttem.Most keresik a társaságomat.Fel a fejjel és próbálj erőt venni magadon ,mert ennek tényleg nem lesz jó vége.Én mindig arra gondoltam ,hogy vajon ami miatt "ideg" vagyok ,lesz e hatással az életemre 5 év múlva?
57. A Bolond (válaszként erre: 1. - Dócy)
2015. jan. 21. 13:22
Van olyan dolog,amit szeretsz,aminek tudsz örülni?
56. Nikoszka (válaszként erre: 55. - Dócy)
2015. jan. 21. 13:00

Ne kérj bocsánatot, nem bántottál minket.

Csak azt próbáljuk elmondani neked, hogy légy kicsit "befogadóbb".

55. Dócy
2015. jan. 21. 12:11
Na haragudjatok! Nem tehetek róla! Kétségbeesésébe ír ki ilyeneket az ember, bár tudja mit kéne tenni, d e nem megy...A rossz gondolatokat nehéz elűzni.Senkit nme akrtam megbántani, köszönöm mindenkinek aki segíteni akrt, és próbálom összeszedni magam.Mikor egy kicsit elmegyek itthonról, jobb, de aztán ha hazajövök minden a régi.De próbálom megfogadni a tanácsokat!
2015. jan. 21. 11:30

Nem olvastam el minden hozzászólást, mert már kezdtem én is ideg lenni:)

Hány éves vagy?

És mitől szorongsz ennyire kórosan?

Figyi!

A baj jön magától is, bárkinél, bármikor. Azt nem a közértbe vesszük. Ne vonzd be! Annyira ráparázol, hogy előbb utóbb minden amitől rettegsz és félsz utol fog érni.

Tudom, hogy könnyű mondani, de muszáj, hogy valami megoldást keress és találj, mert a pszichiátrián fogsz kikötni vagy a hosszú és folyamatos betegállomány miatt tényleg elveszíted a munkahelyed.

53. Nikoszka (válaszként erre: 52. - Dócy)
2015. jan. 21. 11:12

Ne haragudj, nem szeretnélek megbántani, de az összes hozzászólás végig olvasása után, nem nagyon értem miért írtad ki a posztot.

Rengeteg megoldást ajánlottak neked, és nagyon jókat, de mindent hárítasz, és mindenre van egy negatív töltetű válaszod.

Mitől rettegsz konkrétan? Mitől szorongsz?

Igaza van a hozzászólóknak, a nyugtató kizárólag tüneti megoldás.... Ahogy írod is, "elkábít" és akkor jobb...meddig?

52. Dócy (válaszként erre: 42. - Lili bárónő)
2015. jan. 21. 10:52
Köszi, próbálom én...
51. Dócy (válaszként erre: 43. - 2f661e7cc5)
2015. jan. 21. 10:51
Dehogy , nem kávézom én.
50. Dócy (válaszként erre: 49. - Globus)
2015. jan. 21. 10:31
Muszáj, csak nehéz, mikor már a fél oldalam is el van zsibbadva az idegtől.
49. globus (válaszként erre: 48. - Dócy)
2015. jan. 21. 09:19

A hídon akkor kell átmenni, amikor odaérsz.

Felesleges szorongani olyan dolgokon, hogy mi lenne, ha...? Majd ha megérkezik, ott lesz egy megoldandó feladat. Muszáj ellazulni, különben megöl az aggodalmaskodás.

48. Dócy (válaszként erre: 46. - Syria)
2015. jan. 21. 09:16
Az ok, hogy kiidegeltem magam. Meg az állandó szorongás rettegés.
47. 1e072b34d7 (válaszként erre: 1. - Dócy)
2015. jan. 20. 21:18
Még mindig jobb, mintha az idegeidre menne minden.
46. syria (válaszként erre: 28. - Dócy)
2015. jan. 20. 16:24

A pajzsmirigyed rendben van? Én akkor voltam ilyen zizi, amikor nem volt rendben.

A nyugtatóról sürgősen áll le! Az csak tüneti megoldás; az okot kell megkeresni!

2015. jan. 20. 14:38

Szeresd magad: hangulatos fénnyekkel, illatokkal, zenékkel, némi csokoládéval, mézzel, mozgásokkal, lehet ez séta, kerékpározás, rendszeres napozás, illatos esti fürdô, vegyél magadnak szebb fehérnemût, feküdj szebb ágynemûbe, este szellôztes jól ki; olvass valami kellemes könyvet, stb. Ezek nem kerülnek sok pénzbe. Szervezd meg az életedet, hogy minden órára jusson valami pozitívum az életedben.

Nagyon belesüppedtél az önsajnálatba, erôsen koncentrálsz a betegségtudatra.

1 2 3 4

További ajánlott fórumok:

Minden jog fenntartva © 2005-2025, www.hoxa.hu
Kapcsolat, impresszum | Felhasználói szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | Facebook