Az ex-em munkanélüli lett és közölte, hogy nem tud gyermektartást fizetni. Hová fordulhatok ilyen esetben? (tudásbázis)
De a nő, aki segítséget kért, hogy hogyan bírhatná rá a volt férjét vagy élettársát, hogy fizessen a gyerekek után, nem a fodrászkodás miatt írta ezt.
Az hogy valaki szép, valóban nem pénz kérdése, hanem a természet adta ajándék. Az hogy igényes is vagy magaddal szemben, az sem pénz kérdése. Viszont ha van pénzed, még extrákall is felszerelkezhetsz! Viszont a képeiden nem látszik az igényesség, (piszkos-e a körmöd, tetves-e a hajad, stb.) de ez nem számít. Mert nem Te vagy itt a főszereplő, viszont ettől függetlenül mindent megtudtunk rólad seperc alatt, anélkül, hogy valaki megkérdezte volna ezeket a dolgokat, amiket leírtál önszántadból!
Még valami amit kifelejtettem...
Azon akadtam ki nagyon, hogy egyesek kapásból megállapítják, hogy az ex biztos dolgozik csak feketén. Ez tényleg röhej...Még a fórum kiíróját sem ismerik nemhogy a férjét...
Nem olyan egyszerű manapság feketén dolgozni sem...biztosan tudom, de ezt nem akarom bővebben kifejteni, mert akkor még éjfélkor is itt ülnék.
És mit gondolsz mit lehet rajta segíteni?
Egy fórumon? Segíts magadon Isten is megsegít.
Fogja magát elmegy és utána jár mit lehet ilyenkor tenni... Gyámhiv. önkormányzat stb. segélyek...
És attól még hogy nem noszogatom hogy jelentse fel a férjét mert az egy sz.rházi még nem vagyok érzéketlen.
Te ismered őt illetve a férjét. Nem akkor?
de te most a "cicababa" kifejezést bóknak vetted, ha jól olvastam, aztán később teljesen bepörögtél tőle.
Akkor most mégsem bók? Mert én úgy látom. Viszont ha így van, akkor teljesen ellent mondasz magadnak! Pedig Te pszichológiát, meg angolt és németet is tanultál és nem is egyenesíted a hajad! :D
:))
nem akartam már most pedig reagálni a hülyeségetekre,de....
az a nagy baj,hogy az nem jut el az agyatokig,hogy itt rohadtul senki nem kíváncsi a véleményetekre.Ez egy olyan fórumnak indult,ahol egy kétségbeesett,három gyerekes anya kér segítséget!!!!!!!
Egy betűt nem írtál még,ami segítségére lenne,vagy kiindulópont lenne neki!!!!!!
Na,de befejeztem!!
empátia=0 nálatok!!
jó éjt mindenkinek!!!!
Tipikus csordaszellem ha valakinek más a véleménye már outsider? :)
Ez egy fórum pont azért van hogy meg lehessen hallgatni más véleményét is.
Ez jó, nagyon jó:DDD
Mondod ezt úgy, hogy ki sem fejtettem a fórum témájáról a véleményemet.
Csak az egyik Hoxa-tag felfogásáról....
Én nem vagyok diplomás és nem is leszek.
Amúgy miért vagy te megakadva a diplomásokkal?
Azért a Te hsz-ra reagáltam , mert enyhén szólva kiakadtam rajta....Te mindig a külsőről ítélsz?
És mindig mindenben általánosítasz?
ezt nem tudtam!!!!!!! :(((((
mondjuk én azt sem értettem,hogy :
azt mondta nekem a gyámügyes,hogy mivel van ingatlan a nevén amire ráterhelhetik az elmaradt gyerektartást,nem előlegezi meg az állam.Pedig pont úgy lenne logikus,hogy az ingatlan értékének bizonyos százalékáig előlegezze meg az állam.
még egy diplomás:)))))))
miért velem vagytok megakadva??:)))))
nem olvastam egyikőtöktől sem olyan hozzászólást,amivel egy fikarsznyit is segítettetek volna bekibabának vagy a hozzás hasonló sorsúaknak!!!!!!!!!
na,innentől írtok amit akartok!!én legalább átlépek Nyíregyházára jövő hét után és segítek neki!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Bár megfogadtam: nem szólok hozzá ehhez a fórumhoz, de csak nem bírom ki.
Amit írtál az egy mérhetetlen ostobaság ( ne is haragudj ), nem is tudom sírni vagy nevetnivaló....
És mi lett a tárgyalások vége?
Megkaptad az elmaradt gyerektartásokat??
Az én exemmel "szerencsém van",mert amikor megy a végrehajtó ill a behajtó,egy szempillantás alatt elő tudja kaparni a 90ezer forintot!
Akkor ezek szerint minden elvált pasi szemét?
Bár, nem véletlen, hogy nem álltam szóba soha "gyerekes" pasikkal...
További ajánlott fórumok:
- Mivel büntetnéd azt az "apát", aki évek óta nem fizet gyermektartást?
- Bírósági ítélet ellenére az apa egyáltalán nem fizet gyermektartásdíjat. Hova forduljak?
- Kihez fordulhatnék ilyen gonddal?
- Hogyan tud az ember utánajárni, hogy a gyermektartást a gyerek megkapja-e?
- A gyerekemet ma megrugdosta a testnevelő tanár, hova fordulhatok ez ügyben?.
- Hová fordulhatok, ha nem fizeti az apa a gyermektartást, mert börtönben van?