Az első jelek: terhesség (beszélgetés)
Szia!
Vegyél egy ovulációs tesztet, az elvileg a angyon korai terhességet kimutatja, mert nagyon érzékeny. Én azt a múlt hónapban a menzesz előtt 2-3 nappal megcsináltam, nem hozott ki semmit. Meg is jött. Ebben a hónapban, ma reggel megcsináltam, és kijött a két csík, ami a többeik szerint bíztató. Tehát vegél egyet, reggel pisild le, és ha kijön a 2 csík, akkor van remény.
Szia!
okt.25-re gondoltál, ugye? Szerintem jelenthet :) Csinálj terhességi tesztet jövő héten!
Sziasztok!
A peteérés(nov. 25.-én volt) utáni 12. napon csináltam reggeli vizeletből egy ovilációs tesztet, ami azonnak kihozta nagyon erősen a két csíkot. Jelenthet ez terhességet? nov. 12.-én kell megjönnie. Úgy hallottam, hogy a reggeli vizelet,a terhességet mutatja ki. Igaz ez?
Lányok!
Én elköszönök, mindenkinek kellemes hétvégét és sok pihenést kívánok! Vasárnap leszek legközelebb!
Puszi Nektek!
Sziasztok!
Van valaki rajtam kívül?
:))) az október volt az első próbálkozós hónapunk. Ma egy hete, hogy késik, a 35. napon vagyok. Kedden még negatív volt a tesztem, szerintem korai volt még megcsinálni.
Menszinek semmi előjele, remélem ez így is marad. Nem akarom nagyon beleélni magam.
Ha elszánom magam, akkor vasárnap, vagy a jövő hét elején tesztelek mégegyet, hátha csak kevés hcg volt a vizeletemben.
:)
ne aggódj, minden rendben lesz, csak erre szabad gondolni!!! Egészséges lesz és gyönyörű.
Szép és boldog kismamaságot kívánok neked! :)
:-))))))))
És ezt csak ilyen lazán mondod? Örülök Nektek, szívből gratulálok! :)
szia!
és mi lett az eredmény?
További ajánlott fórumok:
- Nálad mik voltak a terhesség első jelei?
- A napokban pozitívat teszteltem, a terhességem első heteiben járok
- Hány hetesen lehet érezni az első tüneteket a terhességnél?
- Nektek milyen jelekkel kezdődött a terhesség és mikor?
- A jelek lehetnek terhességre utalók?
- Volt már valakinek korai terhesség alatt embrió felszívódása?Mik a jelek?