Az első jelek: terhesség (beszélgetés)
Nem tudom feladni.
Már nagyon régóta a fejcskámben szeretném a kicsikénket, de mivel csak szptemberben volt az esküvő...eddig nem lehetett. A párom mindig arra kért, hogy várjunk az esküvőig. Utána mikor meg volt az esküvő és kellett volna a projektet kezdeni, akkor elbiztonytalanodtam. Le kellett tisztáznom magamban mindent és fontossági sorrendet kellett felépítenem. Ezért kezdtük csak októberben a próbálkozást!!!
De bár jönne már a hír, a gólya felől...
(Azok már elrepültek melegebb éghajlatra) Remélem számunkra nem!!!!
Hogy is adhatnánk fel?!:) Pláne én, mikor hétfőn megyek a meddőségibe.
Ez a beszéd:)
Nem fogom megígérem!!!
Remélem Te sem!!!
Hát, azért nekem nem tűnik sokkal jobbnak:( Az ugyanolyan sz@r, mint amikor negatívat tesztel az ember. 7 nap késés után rászántam magam, hogy veszek tesztet melóból haza felé jövet, de esélyemse volt rá, mert már délelőtt megjött a melóhelyemen, üvölteni tudtam volna:( Nekem nem igazán voltak tüneteim, leszámítva azt, hogy késett, általában pontosan jön meg. Meg volt egy érzésem.
Sikerülni fog, csak be add fel:)
Ez a jobbik eset!!!
Nekem a múlt hónapban, totálisan olyan tüneteim voltak, minrha terhes lennék, és mégsem!!!
De mindegy, majd most, vagy decemberben, vagy januárban...stb.
Tudom,tudom de nem könnyű, próbálok nem is arra gondolni egyik hónapban sem, mert a múlt hónap után már csak jobb lehet...
Iszonyat volt a 3 negatív tesztet látni...
Tudom, hogy nem rosszból írtad, csak soha nem lehet tudni...
És kívánom, hogy nektek is minél hamarabb összejöjjön!!!
Ti mióta próbálkoztok?
Soha ne add fel!!!
Tudom, hogy nem nevetsz ki:) Na, a teával soha nem voltam jóban, pedig nekem is innom kéne. Na, igen, ha nem érezzük a hatást, kezdjük feladni:( Pedig nem kéne:)
Gondolom, hogy senki nem kényszerített, nem is azért írtam:) Csak én már a vizsga szó hallatán összecsinálom magam:D
Köszi, remélem, hogy most összejön, igaz 16-án megyek a meddőségibe, szóval azt már nem úszom meg:(
Mért nevetnélek ki? Én is bevetnék mindent, sőt most is azt csinálom. Iszom a cickateát és szedem minden nap a Ginkgo-t.
Semmi hatást nem tapasztaltam még.
Köszi a nagy kalapot, majd lesz is rá szükségem... Igen nehéz, de senki nem kényszerített!!!
Jó neked, hogy volt már pé-d. Akkor neked is egy ngy kalappal...hátha...
Nem irigyellek, római jog:( 8 vizsga? Jézusom, akkor 1 hatalmas kalappal:) Vettél be valami fájdalomcsillapítót?
Nekem 28-án jött meg és 10-én volt pé-m. Szóval én 4 nappal előrébb vagyok.
Ja, most lehet, hogy kinevetsz, de van egy karkötőm, rózsakvarc és holdkő. Mindkét kő a petefészekre és a megtermékenyülésre hat. Hát, a megtermékenyüléssel még le vagyok maradva. De, amióta használom, mindig van pé-m és 1-2x olyan mintha 2x is lett volna, de ez nem biztos.
Most miből? A legközeleb római jogból...utána pedig folyamatosan mindenből, 8 vizsgám lesz. Ma sajnos nem tudtam egész nap tanulni, mert lüktet a fejem még most is!:(
Hogy hogy volt már peteérésed? Nekem még nem? Bár ha minden nap van eksön, csak lesz már valami...legalábbis remélem.
Szegény, azt elhiszem, hogy fájt:(
Miből vizsgázol?
Nekem is a múlthét elején múlt el. De, nálunk nem volt mindennap eksön, mert 3 napig fetrengtem a fájdalomtól, fogorvos:( Nekem már volt peteérésem, rá is másztam a páromra:)
Ráütöttem kalapáccsal. Akkor fájt, de most már nem!
Még szerencse a szerencsétlenségben, hogy most, mert így tudok tanulni. Hisz nyakamon a vizsgaidőszak!
Nekem 5.én múlt el, azóta minden nap volt eksön, de peteérésem még nem volt!?
Majd talán a jövőhéten!?
Jáááájjjj, sajnálom:( Hogy történt?
Nagyon helyes, tessék csak akciózni:D
Mi is rajta vagyunk 1000-el:) Kíváncsi vagyok, hogy....:)
Itthon vagyok, táppénzen, mert eltört az ujjam!
Amúgy minden oké, rajta vagyunk a baba témán... :)
Hát, nem tudom, hogy mire gondolsz:(
Köszi, jól vagyok:)
Köszönöm, meg vagyok, bár nem tudom mostanában tudod e, hogy mi va?
És Te hogy vagy?
Szia!:)
Hogy vagy?
További ajánlott fórumok:
- Nálad mik voltak a terhesség első jelei?
- A napokban pozitívat teszteltem, a terhességem első heteiben járok
- Hány hetesen lehet érezni az első tüneteket a terhességnél?
- Nektek milyen jelekkel kezdődött a terhesség és mikor?
- A jelek lehetnek terhességre utalók?
- Volt már valakinek korai terhesség alatt embrió felszívódása?Mik a jelek?