Az aranyhalat egy akváriumba lehet tenni a vitorláshallal? (tudásbázis)
Angliában lakom, itt nincs betiltva, pedig aztán itt van állatvédelem. Pl. aki láncon tartja a kutyáját azért 3 nap börtön jár. Be is tartják...
Nem tudom melyik találta el ezt a hülyeséget az akváriumról.Nagyon is szeretik. A nagyban félt mindig :( elbújt a sarokba. Ebben meg vidáman úszkál.
Felraktam a képet. :)
Az enyém (Halci) , olyan sima aranyhal eleséget eszik, egyszer olyan lapszerűt, egyszer granulátumot veszek, hogy ne unja meg. Heti egyszer cserélem a vizet, havi egyszer nagytakarítás.
Növénye nincs mert azt utálja és fél tőle.
Az enyém is olyan 6 éves körül van már :)
Felteszek egy képet mindjárt.
Nyugodtan rakhatsz. Az aranyhal érdekessége, hogy akkorára nő meg amekkora az akváriuma. Vannak tóban, szabadon élő aranyhalak, azok akkorák mint egy ponty.
Az enyém gömbakváriumban van (úgy örököltem- akváriumostól- előtte nagy, rendes akváriumban volt, abban félt, és volt, hogy ki is ugrott belőle, ebben meg szeret).
Egy barátnőmnek 16 (!) éves az aranyhala, szintén gömbakváriumban, jól érzi magát.
Egyedül is szeretnek, elég félősek.
szia!
úgy tudom, hogy nem lehet összerakni őket!
de nézd meg a neten..
Ma szeretnék venni aranyhalat, de nemtudom, h vitorláshalat tehetek e be mellé! Azért is itt kérdezem, és nem a boltban, mert ott ugyis rám akarnak majd sózni mindent!
Továbbá 35L-es akváriumban hány aranyhal tartható?
Köszi:)
További ajánlott fórumok:
- Ha ma kifognám az aranyhalat... (3 kívánság)
- Pusztulnak a halak az akváriumban - mivel, hogyan takarítsak?
- Tengeri csigat raktam az akváriumba szerintetek ettől lehet zavaros a viz?
- Gyulán hol lehet venni akváriumba nem élő tengeri csillagot?
- Akvarisztika. Fonalalga az akváriumban. Tudtok segíteni? Hogyan lehet kiírtani?
- Milyen betegségei lehetnek az aranyhalaknak?Lehet-e kezelni valamivel?Az enyém nem eszik már 4 napja, és össze-vissza úszkál.Mi okozhatja?