Az amerikai filmekben higiéniai vagy kényelmi szempontból nem ér össze a wc ülőke eleje? (beszélgetés)
a kérdés már csak az...(?) kinek mennyi ideje engedi, azt hogy takaritgassa a mosdót.
én hetente kétszer rosszabbik esetben egyszer, bár nálam nincs nagy mozgás...
gondolom azért ahol a fiuk többsége állva pisil ott rendszeresen napi szinten kell takaritan(!?)
- de azért...!Manult is megértem és azt, hogy a férje részéröl egy nagyon szép gesztus, amit csinál:
- azért valljuk be öszintén.., melyik férfi takaritja ki a WC-t szivesen maga után ?! szerinten kevés...
mi nök meg szivesen vállalunk ilyesmit magunkra, pedig...!, ha mi pisílnék fére, nem takaritaná ki utánunk senki csak mi....
ez igy igazságtalan :))))
szia Jutka!
semmi baj, nem vitázni szerettem volna, csak leirtam, ami éppen erröl eszembe juttot :)))
kérlek ne vedd személyesnek, tudom személyesen ment ki..., bár nem annak szántam ;)
persze a berögzült szokásokon nem lehet vagy, éppen nem kell megváltoztatni, mert....(!) mindenki maga tudja.
férfi és férfi között is biztos van különbség..., valamelyik ovatosabb, mig a másik ahol éri oda engedi :)))
Én hálás vagyok a férjemnek,hogy tekintettel van rám,egyáltalán nem tartom férfiatlan dolognak!
Ez a gesztus számomra annak a bizonyítéka,hogy értékeli a munkámat.
Próbálná nem ezt tenni!:DDDDDDDD
de komolyan,nem hiszem el hogy a férjeitek körbepisilik a wct vagy a fürdőszobát!!!felnőtt ember nehogy már ne tudjon belecélozni,nálunk soha nem volt ebböl gond pedig a párom is szokott sörözgetni aztán támolyogni időnként:))
ha fel van mosva rendesen a fürdő meg a wc akkor nem hiszem hogy minden büdös....ha meg lenne tócsa gondolom feltörölném és nem belelépve sasszéznék a lakásban utánna szidva a férjemet....
a férjemről nem jut soha eszembe hogy esetleg homokos lenne bárhogyan is pisil:)
nem értem azt a részét amit irok a takaritgatásról...régi téma ez már fórum is volt róla ott vitáztam is,nem szeretnék megint csak megjegyeztem....
férjem van,egy apósom bár ő ritkán végzi a dolgát a benti wcbe,idős,megszokta az udvarit....valamint két kisfiam....nem mondom hogy náluk soha nem fordul elő hogy mellémegy de náluk is csak ritkán...a férjem nem szokta a falat lepisilni erre a célra használja a wct:)
tudod az a baj, hogy az ülve pisilös férfiakról, mindenkinek csak az jut az eszébe, hogy az illetö biztos homoxeszuális, pedig ez egy téveszme. :)))
na...., de ha valaki ezt szivesen takaritgatja, hát...
kedves férfiak!
itt lenne az ideje hogy végre megtanuljatok ülve pisilni :)))
újévi fogalom egyikének..., már be is tehetitek a listátok közzé.
és szerintem ez már egy magasfoku intelligencia, ha egy férfi eljut idáig :))
tudod ezt már gyerekkorban kellene a szülönek a fiu gyermeket megtanitani, vagy elmagyarázni miért jobb ez igy....!
én a két öcsémet rászoktatam erre és a mai napig hálásak érte, mert azt mondják reggel milyen jó csak ráülni és egy kicsit szunditani a WC-én, nem kora reggel célba lövös játszani... ami vagy bele talál a lyukba vagy sem :))))
és azota rengeteget olvasnak :))))
Az én férjem évek óta ülve pisil és nagyon hálás is vagyok eme jó szokásáért!
1.nem marad felhajtva a deszka
2.nem pisil mellé
3.nem lesz a faltól kezdve minden hugyfoltos
4.sokkal higénikusabb
Aki tudja,terjessze az igét,megéri!
a magyar férfiak még mindig állva pisilnek, és igy büzlik az egész WC..., vagy az asszony majd megy azt letakaritja.
nálam minden férfinak kötelezö ülve pisilni! :)))
egyszerü:
az amerikai férfiak és más europai fejletebb országok férfi lakossága, kérem ülve pisil....! :)))
mivel a férfiaknál kicsit elörébb vannak a nemi"részek", helyet kellet csinálni nekik, és igy az elejét az ülökének kivágták, és igy nem lesz lepisilve, tehát..., higénikusabb. :)))
Az egyik oldalon a válasz valahogy úgy volt megfogalmazva, hogy "így nem kell felállni a WC-papír használatához". Vizuális típus vagy? :)
Ha rákeresel guglival, olyan WC-t is találsz, amin elöl van ilyen nyílás + ugye az ülőke hozzá, ülőkében pedig még magasított változat is van... stb...stb...stb...
Ja igen, nem vagyok WC-ülőke ügynök. :D
Végülis én írtam ki hülyén, mert úgy kellett volna, hogy az amerikai filmekben látott és onnan megismert...
Szóval film ide- vagy oda, nem a film kedvéért olyan, hanem egyébként is. de ha nem látom a filmekben- képeken, nem is tudok róla :)
De emlékeim szerint ,csak amcsi filmekben láttam ilyet :)
További ajánlott fórumok:
- Császármetszés érzelmi szempontból
- Minden esetben olyannal jöttetek össze aki minden szempontból tetszett nektek? Vagy megalkudtatok?
- Hogyan tudjuk magunkban lerendezni, ha minden szempontból kevésnek érezzük magunkat a párunkhoz?
- Tudja valaki, hogy a Zabhegyező c. könyv miért szerepel sokat az olyan amcsi filmekben amikben sorozatgyilkosok meg dilisek vannak?
- Tökéletes társ vagyok minden szempontból. Sokan vágynak...
- Tudnál olyan bárzenét ajánlani, amilyet az amerikai filmekben lehet hallani?