Weboldalunk cookie-kat használhat, hogy megjegyezze a belépési adatokat, egyedi beállításokat, továbbá statisztikai célokra és hogy a személyes érdeklődéshez igazítsa hirdetéseit. További információ
Főoldal » Fórumok » Babák & Mamák fórumok » Az "5+4 csoda" fórum

Az "5+4 csoda" (beszélgetős fórum)


Ez a fórum a következő cikkhez nyílt: Az "5+4 csoda"

2008. jún. 4. 14:15

Igazatok van. Furcsa, hogy nemrég még nem volt az a gyerek, most meg az ember nem tudja elképzelni sem, milyen lenne nélküle.

Nekem nincs gyerekem, de barátaim gyarapodó családjában én is ugyanúgy várom az újabb gyerekeket. ahogy nőnek, barátkozok velük, rám nevetnek... el se tudom képzelni, hogy nemrég még nem ismertem őt, és most esetleg nem lenne...

Nemrég egy baráti házaspárnál voltam, akiknek több év várakozás után született végre gyermekük. Elnéztem, ahogy játszanak vele, és megkérdeztem: "tényleg, hogy tudtatok ti ennyi évig nélküle élni?" Erre összenéztek, és láttam rajtuk, hogy ők is elcsodálkoztak egy pillanatra: "tényleg, hogy élhettünk évekig nélküle?"

2008. jún. 1. 17:37

Nem láttam a filmet.Nagyon szépen érzékelted a szeretet csodát.

Még a legkisebb gyermekem is csak három év körüli volt amikor ez történt:

Reggelire lágytojást készítettem piritóssal.Amikor befejeztük vendégünk érkezett.

Az asztalon a maradék romok.Tányérok csészék szóval nagy volt a rendetlenség.A szobában játszottunk.Ez volt a szokás.Mielőtt az ebédet készítetettem 10 óra körül.

A hivatalos vendég méltatlankodott.Leült,de az iratait nem tudta az asztalra letenni amig lenem irtottam róla mindent.

Most is sajnálom,hogy nem azt értékelte,hogy játszunk és örülünk hanem,hogy rendetlenség van.

Gyermekeim egészséges művelt együttérző felnőtteké

váltak.Az unokámat is nagy szeretetben nevelik a lányomék és a nagy fiamék is.

Az együttlét a legjobb nevelés szerintem.Minden anyagi eltörpül a ha nincs szeretet.

2008. máj. 28. 09:20
Nagyon aranyos amit leírtál,sőt teljesen igaz.A vége felé már könnyeztem,mert teljesen átéltem a sorokat és valóban elképzeltem,hogy mi lenne velem is a gyermekeim nélkül.Mellesleg,nálunk se csillog-villog mindíg minden,van hogy nálunk is van egy kis kupi,de inkább töltök 10percet a gyerekkel mint a porszívóval:)De aztán sajnos az is rám marad.Nagyon szívhez szóló volt a cikk!
2008. máj. 28. 06:25
Nekem igazán jól esett ez a kis történet.Nálunk van egypár iker a családba,hogy tudjam milyen érzés is ez én eléggé be vállalós vagyok ahhoz,hogy akár egy ilyen procedúrát is bemernék vállalni annak érdekében,hogy babám legyen.Most már szerencsémre nincs rá szükség.Ma már csak a lányokon kívül egy fiút szeretnénk,de ha mégsem jönne össze nem lennék elkeseredve e-miatt.
2008. máj. 27. 13:55
szia.Hu ,de nagyon nagyon igazad van.köszia ezt a cikket!!!!van egy 6 éves fiam és ikreket várok .És már előre sajnálom(tatom) magam ,hogy mi lessz .de a cikkedet elolvasva már nem igy gondolom:)Köszi
2008. máj. 27. 11:12

Szia!

Azt hiszem, régebben én is láttam azt a filmet. Nagyon igazad van! Az én lányom még csak 4,5 hónapos, de már nem tudom nélküle elképzelni az életemet! Sokszor, amikor a háztartási teendőket végzem, ő meg üldögél a hordozóban, és nézelődik, vagy a járókában "beszélget" a kis barátaival, szinte azt érzem, most is vele kellene lennem, és egy pillanatot sem mulasztani!

Nagyon egyetértek veled!

Gyönyörű gyermekeid vannak!

2008. máj. 27. 11:03
Mondják, hogy a nagy gondolatokat a legtöbb esetben hétköznapi történések hívják életre. Most nekem is jutott egy ilyen pillanat egy tévéműsor kapcsán. Az általa gerjesztett gondolataimat osztom meg most minden felnőttel.

Ugrás a teljes cikkre: Az "5+4 csoda"

További ajánlott fórumok:


Minden jog fenntartva © 2005-2021, www.hoxa.hu
Kapcsolat, impresszum | Felhasználói szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Facebook