Ausztriai munkalehetőségek, tapasztalatok! (beszélgetés)
Egy kimaradt:
- nem jön össze a munka, és a segített ott áll, mint a kivert kutya: otthon már nincs munkája, nincs élete, hisz sokmindent fel kell adni, ha az ember másik országba költözik, itt meg még nincs élete: ő lesz a hibás
Azért gondolj bele az ő helyzetükbe is:
Lehet, hogy ők sem tudnak ajánlani semmit
Tegyük fel, hogy segítenek, kimész, munkába állsz:
- szutyok munka szutyok munkabérért, szutyok körülmények között, stb.: ő lesz a hibás
- nem lesznek megelégedve veled: ő lesz a hibás
- valamiért nem úgy jön össze, ahogy kéne, és "rájuktelepszik", akinek segítettek kijutni
Nem feltétezi rólad sem, meg szerintem másról sem alapból az ember, hogy a 3. variáció megtörténne, de sajnos nem lehet tudni... Az öregeket is mindig megnyerő modorú és kedves emberek vágják át a palánkon... És annyi mindent lehet hallani... :(
sziasztok
tudtok ajánlani álláskereső oldalakat ausztria munkakereséshez?
köszönöm
Sziasztok!
Gondoltam írok, mert augusztus környékén mennénk ki, vagyis a férjem és mezőgazdasági munka érdekelne (gépszerelés és minden más) 15 éves tapasztalata van + C jogsi, permezezésre...
Valaki tudna segíteni ezzel kapcsolatban? Most tájékozódunk és egy két személy 1000ft-ot kér és 50db állásajánlatot küld át és nekünk ki kell választani ami aktuális és úgy Ők összeköttetést leszervezik. Nem tudom,hogy bízhatok-e ebben.
Én Parndorfba szeretnék kimenni... heti 30 órába. Raktárosi meló érdekelne. De egyedül nagyon nehéz ilyen helyekre bekerülni. A némettel szerencsére nincs gondom, mert félig az vagyok.
Gondolkoztam takarítói munkán magánszemélyeknél, kutyasétáltatás, bármi éedekelne, amit egy iskoláskorú kisgyerek mellett lehetne csinálni...
Egyedül nevelem, és az itteni pénzekből sajnos adósággal zártam a telet... Ezért szeretnék elkezdeni valamit kint! Nekem is jól jönne némi segítség, vagy infó, hogy merre induljak el?
Csak 2 hetes turnusra van lehetőség?
Itt Ausztriában vannak idősotthonok is, nagy gond az öregek ellátása.
Hol lenne addig a kislányod? Meg tudod oldani?
Szerintetek ez megérné?
Mehetnék 2 hetes turnusokban ápolónőnek. Napi 9 óra munka, egy napra adnak 65 eurot. Utazás, szállás megoldott.
A gond csak annyi, hogy van egy 4 éves kislányom, és nem tudom, hogy ezt bírná-e. Én biztos belepusztulnék, de a muszáj nagy úr.
Ti elvállalnátok?
Sajnos ez itt nem a munkát közvetítő oldal,sokan azt gondoltuk hogy itt majd részünk lesz egyfajta segítségben!
De senki ne ringassa magát ebbe,itt a problémáinak leírásán kívül max. lelki támaszt kaphat vagy szívinfarktust!
Nincs valami nekem való meló erre felé?
Kint lévők,semmi ajánlat csóró magyar társaitoknak?
Éhen halunk..segítsetek!S.O.S!