Augusztusba Tatabányára költözünk! :) (beszélgetés)
Szia!
Elküldtem privibe a facebook elérhetőségem.
Mekkora a lakásotok ami kivan adva albérletbe,hányadikon van?
Ha esetleg aktuális lesz,szóljál!! :)
Ti tudjátok már hol akar a nagyfiú tovább tanulni?Nekünk vannak elképzeléseink,de még semmi konkrét...
Szia!
A Jókai Mór suliba vagy az Éltes Mátyásba jártok? Ezeket találtam bánhidán....:)
A neten található honlapok alapján nekem a Herman Ottó tűnik a legszimpatikusabbnak,de a legtöbb iskoláról szinte semmit nem találtam.
Pénteken voltam felvételizni egy tanfolyamra ami augusztus végéig tart,ha fölvesznek akkor augusztus legvégén költözünk,ha nem akkor augusztus elején.
Annak idején a réti úton és a komáromi úton laktunk albérletbe,most is valamelyik környékén szeretnék.
Én is bútorozottan szeretnék,2 szobás,vagy 1+2 fél szobásra gondoltam. Mennyi kaukciót kértetek?
Gondolj rám,ha esetleg új albérlőt keresnél....:D:D
Az Ingatlan bazárt és az albérlet.hu szoktam nézegetni ,hogy képben legyek a tatabányai albérletekről...:)
Szia!
7 évvel ezelőtt már laktunk tatabányán,a legkisebb fiam ott született. Akkor családi okok miatt vissza jöttünk Szabolcsba,de én azóta is vissza vágyom....:)
Most úgy néz ki,hogy végre valóra válik az álmom és vissza költözhetünk.
A fiúk pedig azért szeretnének költözni mert ott sokkal közelebb lennének az apjukhoz és gyakrabban találkozhatnának,mint most.
Úgy gondolom,hogy ott több lehetőség állna előttünk,pld. munka téren és a fiúk előtt is jobban kinyílna a világ.
Össze se lehet hasonlítani a Dunántúlt Szabolccsal....:S
A neten olvastam az iskola össze vonásokról,de ezek szerint nem igaz.
A ti sulitokba magasak az osztály létszámok?
Ahogy nézegettem 35.000 körül már lehet albérletet találni. Szerinted?
Szia!
Nekem 3 fiam van,jelenleg: 2.-os, 4.-es és 7.-es.
A te gyerekeid hanyadikosak,fiúk-lányok?
Szabolcsból költözünk fel.
Újvárosba szeretnénk albérletet találni,vagy a Dózsa kertbe.
Tényleg össze vonták az iskolákat?
Olyanokkal beszélgetnék,akik ott laknak.
Főleg akiknek vannak iskolás gyerekei vagy gyereke.