Au pair munka? (beszélgetés)
még most sem kaptam email-t :(
ti milyen munkaközvetítőket néztetek?
ez a pasi is egyedülálló apuka, a 16-18 éves gyerekek mellé akart vmi bnőt felfogadni. persze mikor írtam, hogy nem egyedül megyek akkor egyből írt, hogy óóó ez nm megy....plusz poén h Írországot jelöltem meg, hogy oda akarok menni, erre Angliából írt.
még most sem kaptam amúgy válasz emailt :( írországi aupair fórumon azt írják, hogy ne izguljak, csak ha két hétig sem írnak. ez az ír életritmus :D
Figyeljetek!!!
Látom mindenki tiszta ideg ha nem keresik...
Tudom,hogy milyen hiszen február vége óta kerestem NORMÁLIS családot magamnak....És tudjátok mit megérte és nem adtam fel....
Ha vki megígér vmit és nem tartja be ,legyen szó akár csak 1 telefonhívásról akkor mit vártok majd tőle ha kint lesztek.Azt mondja hogy 25 órát kell dolgoznod és a végén 50fogsz,vagy fogkefével fogod felsikálni a lakást....És akkor mi lesz????
De nem ezt ígérte!!!
Én az elmúlt 4hónapban kb 5 normális családdal beszéltem.A többi semmi....
És akiket tényleg érdemeltem,hívtak folyamatosan emaileztek,ha visszautasítottam visszaírtak hogy köszönik hogy időben visszajeleztem nekik....és még sorolhatnám....
A mostani család minden nap ír 1 emailt vagy felhívnak hogy vagyo vagy írnak egy sms-t.
És hozzáteszem hogy Portugáliában nyaralnak..és így is megoldják!!!
Ennyi...Sztem ebből mindenki levonhatja a tanulságot!!!!
Nem tudom..az a findaupair nagyon kamu gyanus...
Én is fent vagyok ott..írja az adatlapomon, hogy Angliába!!! mennék..
erre két pasi is írt már, Finnországból, h menjek, mert várnak..egyiknek még gyereke sincs..én nem takarítónő álcába bujt ribanc vok..lehet nekik az au pair ezt jelenti.. :))
én is reménykedek. gondolj bele (én ezt csinálom :D), 5gyerek mellett te sem nagyon emailezgetnél! :D
Tudotok valamit a findaupair.com-ról? regisztráltam, és írt egy egyedülálló f*szi-benne van a profilomban h au-pair couple vagyunk-hogy uk-ból ír és hogy látta a profilom és menjek, mert jó lesz. kettő nagy gyerek, igazából csak kell valaki a takarításra meg főzésre meg haverkodásra. havi 300eu(???!) viszont fizeti bármilyen tanulmányomat. van kép is. Szerintetek?
megnéztem az adatlapját, abszolút nem illik rám :D
én tegnap dél óta várok emailt...
de ma reggelre lett még1 versenyző, tőle is várom az emailt.....
drukkolok! :)
hmmnn már 11 ora is lmult s még nem hivtak..tükön ülök... :))
igaz a multkor is vasárnap este 11 kor hivtak...
Hat persze ahogy elkezdtem olvasni mar lattam hogy lehuzas az egesz.Nehogy mar 2embert is dolgoztasanak havi 560£ert.Kicsit nevetseges es szomoru plane jo angol tudassal.A nagy haz meg eltudom kepzelni milyen lehet foleg Angliaban amilyen szinvonalas kiado lakasok vannak phhh
a masik en mar dolgoztam hotelben es kemeny melo meg rendes fizetesert is nem hogy fillerekert.Nekem ismerosom volt igy hotelben es ok rendes fizetesert de ott laktak igy folyamat tul oraztak es sosem hagytak oket beken ha vleeltlenul szabadnapjukon a szobajukban akartak maradni.A teljes ellatasba meg altalaban megmondom mi tartozik bele muzli,kave,tea reggelire,ebedre szendvics,vacsira meg valami olcso fish and chips vagy hasonlo.Inkabb akkor a jo angolommal dolgozok valami jobban fizeto melot,bevagyok jelentve, es meg tudom venni a muzlit regelire,meg felre is tudok rakni :)
jaja, én is ugy szeretem, ha nem kell aggodni, h most nem kellek, nincs idejük..vagy mi van..tiszta ideg vagyok, ha nem keresnek a megbeszélt időben...
most is a telon ülök...peddig este hivnak majd csak..:))
Én is mindig 1000rel izgulok,ha rögtön nem válaszolnak....Sztem ez normális.....
Én megtaláltam a családomat....Kb.1 hét alatt lerendeztünk mindent és azért volt ennyi idő mert elutaztak és nem volt nem közelben pár napig.Lefoglaltam a jegyet tegnap és júl16án már vár a Smaragdzöld sziget...Jupííííííííííííí
Jah és Aupairworld-ön találtam őket...
Osztom a véleményed.Totál lehúzás.Szerintem annak sem érdemes kimenni aki azt mondja hogy 1-2 hónapot elvagy és félreteszel,mert erre van más lehetőség is.
Mert sok szálloda biztosít szállást és étkezést is.Áprilisban ment ki ilyen feltételekkel egy ismerősöm és július végén költöznek össze albérletbe a barátjával aki nemrég ment ki és csak 1 hónap múlva kezd el dolgozni....És még így is megy,hogy 2en elvannak kint 1 fizuból....
elküldenéd nekem is?:)
én sem tudok még aludni amúgy, még reménykedek :D tegnap negyed1kor írt a nő, szóval addig várok ma is :D
írtam privit!
Én valahogy még nem vok álmos, peddig már majdnem holnap van.. :)) 11:58 PM - lol
Bemásolom azért ide ezt, hátha kell valakinek:
ÉRDEKES MUNKALEHETŐSÉG PÁROKNAK:
Skóciába (Fraserburgh) keresünk egy kedves párt egy Country House-ba, ami Bed and Breakfast-ként működik, de szerveznek esküvőket és céges rendezvényeket is!
A lány a házban segítene, míg a fiú kertészkedne + egyéb kisebb munkákat végezne a birtokon.
...
Nagy lakás áll rendelkezésre a párnak, illetve teljes ellátást kapnak!
Elvárások:
- hasonló munkakörben szerzett tapasztalat+ referencia
- JÓ ANGOL NYELVTUDÁS MINDKÉT FÉLTŐL! (Sajnos alapszint/ kezdő nem elfogadható!)
Fizetés: fejenként(!) heti 25 órára £70! + Túlórát pluszba fizetnek!
Kezdés: MIELÖBB!
Egész nap az email-t kuksolom, hátha jön levél vagy valami.
Holnap meg a telefonon fogok ülni..az biztos!
Igaz is, ha majd éngem akarnak én is kérek képeket a lakásrol :D Jo ötlet!