Au pair munka? (beszélgetés)
A rekordom 17 perc volt :) Viszont inkább az apával beszélj, a mély hangot jobban lehet érteni. ;) Csak általános dolgokat beszéltünk, ki hogy van, elmondták, h mit kell csinálom, az időbeosztást, mennyit fizetnek, szóval, amit emailben is megbeszéltünk.
Webcamozni jobb volt, akkor a gyerekekkel is beszélhettem. :)
Majd írd meg, hogy ment :)
u.i.: Azért kiváncsi lennék, mennyi lehet a percdíj Angliából Magyaro-ra. XD
huh remélem jol érthetően fognak beszélni...kicsit aggodok....
neked nehéz volt beszélni velük? kb mennyi időt beszéltetek? :) miről?
Szurkolok neked :)
Amikor én telefonáltam az angolokkal, mindig nagyon halk volt a hangjuk, a telefonom hangereje már maxon volt, de kb olyan volt, mintha suttognának :S
Nemtom, ez nektek is így volt, vagy csak az én telefonommal van a baj? :S
Én regisztráltam és bejelölgettem családokat akik vagy írtak vissza vagy nem.De általában mindig visszaírnak ha pozitív ha negatív.
Meg nagyon sok család írt nekem,és akkor ott van a privát email címük meg a telefon számuk is,innentől kezdve meg azon leveleztünk. :D
Szia!
Írtam privátba.
És hogyan működik a rendszer az aupairworld.neten?
Valaki talált már erről az oldalról családot?
Regisztráltam, találtam pár családot és küldtem is üzenetet nekik.
Emlékszem, hogy valamelyik honlapról írtátok, hogy vagy a családnak vagy az aupairnek kellett fizetnie azért, hogy felvegye a kapcsolatot a másikkal. Az melyik oldal volt?
Szia Foracom!
Érdekelne a munka:)találtál már au pairt?
Sziasztok!
Aki volt már kint AuPair...Milyen ajándékot érdemes vinni a fogadó családnak?Ti mit vittetek?
Ti hogy haladtok a családkereséssel?
Én jelenleg karbatett kézzel várok, hogy kapjak családot..beküldtem egy ügynökséghez a papirjaim..remélem hamar lesz család :)
Szia.
Nem kell fizetni.
Szia!
Engem érdekel, de sajnos a sulim szeptemberben megkezdődik, sőt, augusztus utolsó hetében...szóval csak 2 hónapra tudok menni, ez gondolom, kevés.
Sziasztok.
Hallot már vki a greataupair.com-ról???
Megbízható vagy tele van csalókkal?
Előre is köszi!!!
A lanya otthon orvosira jar, kivett ket ev fizetetlen szabit, hogy itt nannykent dolgozzon, es kuldi haza apenzt,mert persze otthoni tanari fizetesbol eleg nehez manapsag az orvosi egeytemre jaro leanyt finanszirozni...
De nemakarja orokke ezt csinalni, ez csak ilyen kellemes kikapcsolodas neki, rettentoen elvezi, hogy nem 30 tinedzserrel van osszezarva nap mint nap,hanem csak kettovel...:D
De nem mindegy hogy Dél-Angliába megy ki vki meglátogatni egy családot vagy Ausztriába.Nem mindegy a távolság .........
Ausztriába még én is kimennék mert nem egy olyan hű de nagy távolság!!!!