Au pair munka? (beszélgetés)
magyar párod van, vagy ott ismerkedtetek meg kint?
ha indiszkrét nem kell válaszolni, csak kíváncsi természetű vagyok. :)
Akkor rosszul olvastad en anya es hazavezeto no voltam egyben.En csinaltam meg a hazi munkat es a gyereknevelest is egyben ramharult.De itt van olyan aki konkretan csak takarit es egyaltalan nincs gyerek.Es en pont azert irom hogy mas tanuljon az en hulyesegembol.En orultem volna ha mar akkor tudtam volna hogy van ez az oldal es meritettem volna mastol otletet de mivel nem tudtam es sok csoportarsam is panaszkodott en ugy voltam vele hogy ez tok normalis hogy ezeket meg kell csinalnom meg hat az elozo lany is megcsinalta.En nem mondtam hogy a munka volt a gond a baj az volt hogy nem mindegy mit menyiert csinalsz.Mert most is nehez a munkam de megfizetik es tudtam hogy mire szamitsak.De au pairkent 70£ ert nem csinalsz meg szivesen olyat ami nem a te feladatod.Itt nem lefikaztam senkit mert takarit de en csak azert kijonni hogy egy csaladra takaritsak 70£ert nem tudom hogy kijottem volna.Akkor inkabb otthon maradtam volna es folytatam volna a munkamat.De az hogy mondjuk a hotelben ugyan azert a nehez munkaert egy napra 55£ot kaptam ugy mar mindjart mas a dolog es sziveseben megy el az ember dolgozni.Igen 1,5 evet ott voltam mert nem volt lehetosegem valtani ha elhiszed ha nem.Itt sem lehet ugralni egyik helyrol a masikra foleg ismeretseg vagy penz nelkul.Mint mar mondtam nekem egy oda vissza ut Londonba benne volt 50£ba nem tudtam volna csak ugy valtani es attol is feltem ha megmondom nekik hogy elmegyek akkor lehet mondjak arra van az ajto es akkor mit csinalok,kit hivok?Es en mindenkep akartam rendes munkat keresni es kellet a referencia is.Valthatok es 20 csaladott is csak epp egy referenciam nem lesz egyiktol sem.Es igy mind a ket csalad kituno referenciat adott kerdes nelkul.Ugy hogy nem velem volt a gond ezekszerint
mert pl a kovetkezo magyar au pairuket kiraktak szo szerint az utcara 3honap utan es megmondtak neki ne is szamitson referenciara toluk foleg nem au pairkedeshez.
szil24-
Látom nagyon ellenzed, h egy au pair ne legyen takarítónő, gondolom ez azért van, mert te hagytad, h takarítónő legyen belőled au pair helyet 1,5 éven keresztül..
Máskülönben, lassan nem tudom, h te az egészet milyen szemszögből nézed, és hogy élted meg..mert némely hozzászolásodból úgy jön ki, h még büszke is vagy rá, h takaríto nő lehettél au pair helyett..mázfél évig..
Mindezt abból érzem, h ellenzed a takatírást, h az nem au pairség,..de te is azt csináltad...méghozzá másfél évig..mert te ugy-e nem riadsz meg a munkától..
Én is afiúkkal jobban kijövök.A kislányok általában kényesebbek(nem a természetükre értem),mert persze a fiúk is tudnak azok lenni...
De minden a családtól-neveléstől függ!
Remélem felhívnak majd,vagy valamelyik ex-aupairükkel tudok beszélni.
Ez a lány fiú kérdés egyénfüggő. Egyén és család függő.
Én pl.a fiúkat preferálom. Jobban szót értek velük.
Hagyjuk, had döntsön mindenki a saját belátása szerint.
Igaz az is,hogy a fiúkkal jobban kijövök:)
A 2. család Tillingtonban él.azt hiszem.
Szívem szerint az első családot választanám.de nem tudom konkrétan,hogy akkor most ők engem választottak e vagy sem.
Igaz a másik sem.
De az elsőnél már legalább tudom mi merre hány méter:))))
Köszi, a 2. nem írja hol laknak.Az 1. biztos szép helyen lakik, és kb. 20 km a tenger.
Nekem az első család szimpi nagyon, aranyosak ezzel, hogy a gyerekek értik a magyart. Tudnak segíteni akaratlanul is neked a tanulásban. Ha nem tudsz valamit angolul, megkérdezed őket magyarul :)
Az egyiknél 2 fiú, a másiknál 2 lány, össze sem hasonlítható, rajtad múlik melyiket preferálod.
A leveleik alapján neked melyik a szimpi?
Az, hogy gyorsan válaszoltak az nem baj, biztos nem akartak sokat keresgélni, elvégre is nemsoká kezdődik a suli.
Belinkeled őket?
Melyiknél jobbak a feltételek?
És merre laknak?
tegnap ugye írtam a "gyanús" családról.És addig addig leveleztünk,hogy kiderült,nem is gyanúsak:))
Ma elküldték a heti rendemet szépen megtervezve, órára bontva.Később küldenek képeket is.De ott a másik család akikkel szintén sokat leveleztem.Kicsit bizonytalan vagyok,melyik lenne a jobb.Igazából csak azért,mert a gyanus család tegnap előtt regisztrált,este megjelöltek,majd küldték is a levelüket,egy másik lánynak(*bby*),meg este küldték hogy megtalálták az aupairüket.nem sokáig kersgéltek.Ez jó dolog?
Fogd fel úgy, a nem jelentkeznek, akkor nem ők voltak az igaziak, te meg tanultál az esetből.
Nálam pár hónap után a család önként mondta, hogy nyugodtan hozzam ki a szüleimet, a tesómnak pedig ők kerestek családot, aki szintén au pairnek jött ki utánam.
hmm, hát azért köszi! :(
arra gondoltam akkor, hogy jobb előbb tudni, aztán utána rájöttem én is, hogy korai még...
na mindegy, a remény hal meg utoljára! hátha írnak, vagy hívnak...
ne aggódj,az h. írtál nekik még 1 e-mailt az jó.vasárnap meg kiderül.
van még millió 1 család ne görcsölj azon sem ha őket mégis elszalasztottad.