Főoldal » Fórumok » Egyéb témák » Au pair munka? fórum

Au pair munka? (beszélgetés)

2239. arrival (válaszként erre: 2237. - 7d52a58eee)
2010. aug. 21. 19:01
angol angol, vagy brit?
2010. aug. 21. 18:56
Magyar fiuval megmondom oszinten osszesen ha 2vel talalkoztam 2ev alatt.Eselyem se lett volna nagyon ra hogy magyar baratom legyen itt kint.
2010. aug. 21. 18:55
Angol a parom.De nem azert mert arra palyaztam es ezaltal barmit is biztositani akartam magamnak.Anyagilag nekem amugy sem segitet soha csak lelkiekben segitetuk egymast mert neki sem konyu a munkahelye.Nagy a feleloseg,sok a stress es keves a fizetes de hat ezzel meg vannak jo paran igy ugy hogy egy percig sem panaszkodok.
2010. aug. 21. 18:49
persze en is sziveseben ennem a huslevesem vasarnaponkent otthon es nem betegeket apolni 24oraban hetvegen es unnep nap es minden nap.De valamit valamiert ennek legalabb mar van ertelme annak nem volt amit ott csinaltam 12-16orakban.
2010. aug. 21. 18:48

magyar párod van, vagy ott ismerkedtetek meg kint?

ha indiszkrét nem kell válaszolni, csak kíváncsi természetű vagyok. :)

2010. aug. 21. 18:43
Ne gondold hogy nem fordult meg a fejemben ezerszer hogy haza menjek.Rengetegszer mert lattam hogy annak amit ott csinalok semmi ertelme es semmi elore lepes abbol nem lesz.Kozben talalkoztam a paromal egy fel ev utan akkor mar azert sem valtottam mert nem akartam meszebre koltozni tole es vegre volt akinek kisirhatam a problemamat es megertet,osszekoltozni tul korai lett volna es anyagilag sem engedhettuk meg sot meg a mai napig sem tudunk osszekoltozni.Jelen pillanatban is a parom es a munkam az egyetlen indok ami itt tart elhiheted hogy nem az angolok vendegszeretete miatt vagyok itt.
2233. 236fe2f68e (válaszként erre: 2232. - 7d52a58eee)
2010. aug. 21. 18:40
okés, értem :)
2010. aug. 21. 18:37

Akkor rosszul olvastad en anya es hazavezeto no voltam egyben.En csinaltam meg a hazi munkat es a gyereknevelest is egyben ramharult.De itt van olyan aki konkretan csak takarit es egyaltalan nincs gyerek.Es en pont azert irom hogy mas tanuljon az en hulyesegembol.En orultem volna ha mar akkor tudtam volna hogy van ez az oldal es meritettem volna mastol otletet de mivel nem tudtam es sok csoportarsam is panaszkodott en ugy voltam vele hogy ez tok normalis hogy ezeket meg kell csinalnom meg hat az elozo lany is megcsinalta.En nem mondtam hogy a munka volt a gond a baj az volt hogy nem mindegy mit menyiert csinalsz.Mert most is nehez a munkam de megfizetik es tudtam hogy mire szamitsak.De au pairkent 70£ ert nem csinalsz meg szivesen olyat ami nem a te feladatod.Itt nem lefikaztam senkit mert takarit de en csak azert kijonni hogy egy csaladra takaritsak 70£ert nem tudom hogy kijottem volna.Akkor inkabb otthon maradtam volna es folytatam volna a munkamat.De az hogy mondjuk a hotelben ugyan azert a nehez munkaert egy napra 55£ot kaptam ugy mar mindjart mas a dolog es sziveseben megy el az ember dolgozni.Igen 1,5 evet ott voltam mert nem volt lehetosegem valtani ha elhiszed ha nem.Itt sem lehet ugralni egyik helyrol a masikra foleg ismeretseg vagy penz nelkul.Mint mar mondtam nekem egy oda vissza ut Londonba benne volt 50£ba nem tudtam volna csak ugy valtani es attol is feltem ha megmondom nekik hogy elmegyek akkor lehet mondjak arra van az ajto es akkor mit csinalok,kit hivok?Es en mindenkep akartam rendes munkat keresni es kellet a referencia is.Valthatok es 20 csaladott is csak epp egy referenciam nem lesz egyiktol sem.Es igy mind a ket csalad kituno referenciat adott kerdes nelkul.Ugy hogy nem velem volt a gond ezekszerint

mert pl a kovetkezo magyar au pairuket kiraktak szo szerint az utcara 3honap utan es megmondtak neki ne is szamitson referenciara toluk foleg nem au pairkedeshez.

2010. aug. 21. 18:09

szil24-

Látom nagyon ellenzed, h egy au pair ne legyen takarítónő, gondolom ez azért van, mert te hagytad, h takarítónő legyen belőled au pair helyet 1,5 éven keresztül..

Máskülönben, lassan nem tudom, h te az egészet milyen szemszögből nézed, és hogy élted meg..mert némely hozzászolásodból úgy jön ki, h még büszke is vagy rá, h takaríto nő lehettél au pair helyett..mázfél évig..

Mindezt abból érzem, h ellenzed a takatírást, h az nem au pairség,..de te is azt csináltad...méghozzá másfél évig..mert te ugy-e nem riadsz meg a munkától..

2230. Hajni8
2010. aug. 21. 17:31

Én is afiúkkal jobban kijövök.A kislányok általában kényesebbek(nem a természetükre értem),mert persze a fiúk is tudnak azok lenni...

De minden a családtól-neveléstől függ!

Remélem felhívnak majd,vagy valamelyik ex-aupairükkel tudok beszélni.

2229. arrival
2010. aug. 21. 17:22

Ez a lány fiú kérdés egyénfüggő. Egyén és család függő.

Én pl.a fiúkat preferálom. Jobban szót értek velük.

Hagyjuk, had döntsön mindenki a saját belátása szerint.

2010. aug. 21. 17:17
Lanyokat valaszd.Ezt komolyan mondom.Nekem mindenhol a fiuk voltak a problemasak.Ha csak a 2kislany lett volna a masodik csaladomnal egy hang nem lett volna a hazba.Allandoan a kisfiu balhezott meg miatta ment allandoan a hiszti meg a szuloknek allandoan miatta kellet cirkuszolni.A ket kislanynak amit mondtam azt megcsinaltak.Es rendben tartotak a dolgaikat,nem kellet mindenert konyorogni.
2227. arrival (válaszként erre: 2225. - Hajni8)
2010. aug. 21. 17:13
Hát ezt nektek kell lebeszélni, hogy akkor melyikhez mész.
2226. Hajni8
2010. aug. 21. 17:12

Igaz az is,hogy a fiúkkal jobban kijövök:)

A 2. család Tillingtonban él.azt hiszem.

2225. Hajni8
2010. aug. 21. 17:12

Szívem szerint az első családot választanám.de nem tudom konkrétan,hogy akkor most ők engem választottak e vagy sem.

Igaz a másik sem.

De az elsőnél már legalább tudom mi merre hány méter:))))

2224. arrival
2010. aug. 21. 17:09

Köszi, a 2. nem írja hol laknak.Az 1. biztos szép helyen lakik, és kb. 20 km a tenger.

Nekem az első család szimpi nagyon, aranyosak ezzel, hogy a gyerekek értik a magyart. Tudnak segíteni akaratlanul is neked a tanulásban. Ha nem tudsz valamit angolul, megkérdezed őket magyarul :)

Az egyiknél 2 fiú, a másiknál 2 lány, össze sem hasonlítható, rajtad múlik melyiket preferálod.

A leveleik alapján neked melyik a szimpi?

Az, hogy gyorsan válaszoltak az nem baj, biztos nem akartak sokat keresgélni, elvégre is nemsoká kezdődik a suli.

2223. Hajni8
2010. aug. 21. 17:04
Nekem mindkét család szimpatikus.Nem akarom áltatni egyiket sem,úgyhogy gyorsan kell döntenem.Janey-vel sokat leveleztem,meg a jelenlegi aupair-ükkel is(ő lengyel),és mindenki nagyon kedves volt.
2222. Hajni8
2010. aug. 21. 17:02
2221. Hajni8
2010. aug. 21. 17:00
2220. arrival (válaszként erre: 2217. - Hajni8)
2010. aug. 21. 16:54

Belinkeled őket?

Melyiknél jobbak a feltételek?

És merre laknak?

2219. 7d52a58eee (válaszként erre: 2217. - Hajni8)
2010. aug. 21. 16:54
Nekem is szimpi volt az a csalad.Az teljesen mindegy hogy meddig keresnek.Lehet nincs sok idejuk es surgosen kell nekik valaki gondolom szeptembere es ugy vannak vele hogy az elso szipi csaj hagy jojon.
2010. aug. 21. 16:51
En nem tudok most igy hirtelen egy ismerosomet sem akihez igy kulon kijottek latogatobba foleg nem ugy hogy a csaladnal laktak.Nem mondom hogy nem szoktak igy jonni latogatoba de szerintem ritka.
2217. Hajni8
2010. aug. 21. 16:51

tegnap ugye írtam a "gyanús" családról.És addig addig leveleztünk,hogy kiderült,nem is gyanúsak:))

Ma elküldték a heti rendemet szépen megtervezve, órára bontva.Később küldenek képeket is.De ott a másik család akikkel szintén sokat leveleztem.Kicsit bizonytalan vagyok,melyik lenne a jobb.Igazából csak azért,mert a gyanus család tegnap előtt regisztrált,este megjelöltek,majd küldték is a levelüket,egy másik lánynak(*bby*),meg este küldték hogy megtalálták az aupairüket.nem sokáig kersgéltek.Ez jó dolog?

2010. aug. 21. 16:50
meg az az igazsag ha ki is hoztam volna valakit az azert csak penzbe kerul ki menni repterre,bevinni a varosba ,tenger partra most csak nem mondhatom te figyelj mar fizesd csak a benzint mert nem ingyen van am es en 70£ot keresek csak, meg nekem olyan kelemetlen lett volna hogy a pereputyom ahol orulok hogy en meg lehetek nem hogy meg a rokonok is.
2010. aug. 21. 16:47
Nalam mondtak hozzam nyugodtan tesom,vagy ha valaki akar jonni a csaladbol vagy barat.De nem orultem meg hogy kihozzam oket a dilihazba.Lehet sirva mentek volna haza.Nem is aakrtam igazabol hogy tudjak hogy milyen barmokkal lakok.Nem akartam hogy sajnaljanak meg ilyenek.
2214. arrival (válaszként erre: 2213. - Nikimanoooo)
2010. aug. 21. 16:39

Fogd fel úgy, a nem jelentkeznek, akkor nem ők voltak az igaziak, te meg tanultál az esetből.

Nálam pár hónap után a család önként mondta, hogy nyugodtan hozzam ki a szüleimet, a tesómnak pedig ők kerestek családot, aki szintén au pairnek jött ki utánam.

2010. aug. 21. 16:35

hmm, hát azért köszi! :(

arra gondoltam akkor, hogy jobb előbb tudni, aztán utána rájöttem én is, hogy korai még...

na mindegy, a remény hal meg utoljára! hátha írnak, vagy hívnak...

2010. aug. 21. 16:29
elnezest a szokozert ez a szar nemmukszik mindig rendesen.
2010. aug. 21. 16:27
tenyleg feleslegesen kezdted ezzel ez ugy is alakul kozben.Amugy altalaban azert oda lehet vinni egy egy baratott teara de ebbol amugy nem szeretik ha rendszert csinalsz.Foleg hogy te is idegen vagy nem hogy meg a barataid meg lehet kicsit megilyedtek hogy ur isten meg le sem dumaltuk de mar vinni akarod a csaladot is.Hidd el elriasztja oket.Lehet ezzel most elszurtad ezt a csaladot.Vedd ugy hogy ez egy munkahely neked tehat ha a magan eleted szeretned hogy magan elet jobb a bekeseg es nehordj mindenkit oda a csaladhoz.Rendesek meg minden de te idegen leszel ott es az az o otthonuk.Gondolj bele ha ez a te csaladod lenne es bekoltozne egy lany mondjuk Szlovakiabol es oda hordana mindenkit meg ha csak teara is.Me4g hidd el a hetkoznapokonamugy se lesz idod ilyenekre hetvegen meg orulsz ha nem kell veluk lenned.
2210. feketepanna (válaszként erre: 2208. - Nikimanoooo)
2010. aug. 21. 16:25

ne aggódj,az h. írtál nekik még 1 e-mailt az jó.vasárnap meg kiderül.

van még millió 1 család ne görcsölj azon sem ha őket mégis elszalasztottad.

További ajánlott fórumok:

Minden jog fenntartva © 2005-2024, www.hoxa.hu
Kapcsolat, impresszum | Felhasználói szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | Facebook