Au pair munka? (beszélgetés)
en inkabb maradok az europaiaknal :P nem szivesen lennek megkovezet feleseg mert szoba altam massal is
jáj...
ez olyan, h beszéltem egy pakisztáni fiuval..és állandóan parancsolgatott..és ha valamit nem akartam (képet küldeni) akkor mér jött, h ő gazdag családból van...(ki nem szarja le?)
..muszáj volt le ignoroljam..mert olyan idegesítő volt, h az kész...na meg az angolja..átyavilág, az enyém sem tökéletes..de hát..ő kb ugy beszélt, mint én a legelején..
m
Más kultura...ez van!
de meg egy gyors story a torokokel.Egy szlovak ismeros csaj facebookon elkezdet flortolni egy torok sraccal de a csajnak volt baratja kozben.Es mikor megtudta a srac pedig sosem talalkoztak bejelolt engem facebookon es mivel latam hogy Lucia ismerose ezert vissza jeloltem.Erre elkezdte mindenek ribancnak,lezbi picsanak lehordani a csajt es hogy az osszes havarjaval lefekudt meg az o baratnoje es mellete van mas pasija a csajnak.Mire kiderult hogy ok sosem talalkoztak meg.Tehat enyire komolyan veszik ha norol van szo.Amugy aranyosak a torokok de anyira anyira mas kultura nehez veluk dulore jutni es nagyon eros az accentusuk is.Hat arabok nem tudom arab nokkel nagyon nem lehet semmit kezdeni eleg butacskak es valasuknal fogva is nagyon semmi nem megengedet nekik a pasik hat megint csak kulturalis kulonbsegek ugye feleseg kereses es ha rad tapad egy nem lehet levakarni.
velem nem beszelt a torok osztalytarsam miutan azt mondta o most feleseget keres es ha en nem gondolom ugy hogy a felesege szeretnek lenni akkor innentol kezdve o nem szeretne elmenni bulizni meg ilyenek sulin kivul mert akkor mas feleseg jelolt utan nezz.En azt hittem viccel.Es mikor mar lattam hogy komolyan gondolja akkor meg mondtam neki hogy nezzen mas utan.Azota sem alt szoba velem.Hat hiaba a kulturalis kulonbsegek.
Metróval- az be van kamerázva. A buszok is jók nappal, azok is kamerásak. Este viszont ne mászkálj az említett környékeken keresztül.
hehe..akartam irni, h az arabok is igy kösznönek..legalábbis, Mo egy régi barátom..:D bár lehet azért kösözn igy mert muszlim..tudja az ég
Marhaba! Török köszönés :) A volt munkahelyemen voltak törökök, nagyon jóban voltunk.
De igen, ők muszlimok, más világ, máshogy néznek a nőkre. De barátnak nagyon jók.
hát, az jó, hogy vannak jó környékek is. ez most így nekem elég rémisztő volt, de nem bánom, sőt köszönöm.
viszont, ha mondjuk Enfield jó környék, de be akarok menni központba, ahol a látványosságok vannak, akkor ezeken a kerületeken is át kell mennem valahogy nem? :S jó hát nyilván nem gyalog, de már a gondolatba is beleborzongok...
Ez megyétől függ. Én is laktam vidéken, ott nagyon jó volt.
Melyik megyében leszel?
en ahol a legjobban felek meg most is az Angol alja nep es a Neger negyedek.Az Indiaiakat nem tartom tul veszelyesnek csak tul sokan vannak.De en mondjuk Torok pasival sem alnek le mert eleg mas fogalmuk van egy no ferfi kapcsolatrol ha megtetszel egynek es meg veletlenul lealsz vele flortolni es valoszinuleg nagy sertesnek fogja venni ha nem akarsz a felesege lenni egy flort utan.Ez komoly.
Croydonban (dél) pl. a levegőben egész nap rendőr helikopterek köröznek, így keresve a bűnözőket.
Brixtonban ami néger és drogtelep ha drogot akarsz ott fél percen találsz egy árust az utcán.
És érdekes módon, a rendőrök sem mennek ezekre a rossz környékekre. Fura, mert a barátnőm egy kevésbé jó környéken lakik és ott soha egyetlen egy rendőrt ne, látni az utcán.
Én egy nagyon jó környéken lakok, és a rendőrök folyamatosan sétálgatnak, van pár amelyik felénk jár mindig már messziről köszönnek :)
szerintetek falun..vagy vidéken..nos nem tudom miféle..:D veszélyes lehet?
Szil jókat írt, én még kiegészítem:
A keleti, északkeleti rész: Leyton, Stratford, Walthamstow és ezek környékei
Hendon, Hackney, Wembley, Whitechapel, Elephant & Castle
Meg még rengeteg. Tényleg fontos hogy érdeklődjetek utána a környéknek, de nagyon!
De mondom, nagyon nagyon szuper környékek is vannak!
köszi az infókat!!! :))
sokat segítettetek. így már világosabb minden, kipukkadt a rózsaszín lufi. :D
négertelep te jó ég... :S
elso latasra foleg hogy eloszor vagy Londonban meg nem fog feltuni hogy menyik reszen vagy de amikor kicsit rajossz hogy hol is vagy es milyen emberek kozt elsz hamar radobensz hogy jo vagy szar helyen laksz.
na basszus most már inkább vidékre vágyom... :S
Nézegettem a neten, sokkal okosabb nem lettem.
A councilhoz tartozó helyek tényleg a legrosszabbak (ez olyan mint Pesten a kerületek), mint pl. Hackney, ezek négertelepek, gyilkosságok az utcán, drog árusok stb.
Viszont ez az Enfield régi kertvárosi résznek látszik, tényleg valakit meg kellene kérdezned milyen hely ez, írd fel az iwiw fórumban vagy valami, de a családot is megkérdezheted. Az pott élő populáció elárul mindent.
Amit kerülni kell:
Négertelep (legrosszabb)
Indiai telep
Bangladeshi telep
Pakisztáni telep
Arab/és ehhez hasonló telep
Angol aljanép telep
én egy faluba megyek..remélem az nem lesz veszélyes..(na igen..falu..nos nálunk a falu egészen máskép néz ki..) :))
Lewishamben volt szerencsem dolgozni hat 1het utan atkertem magam a cegtol videkre.
a legveszelyesebb Londoni kornyekek amit igy hirtelen talaltam
Mindenki Hackneyt emliti meg a legveszelyesebnek Kelet Londonba.
Del Londonban:
Lewisham, Lambeth (Brixton & Peckham), Southwark and Croydon. Ezek a legroszabb helyek es ahol a legmagasabb a buncselekmenyek szama.
igen, ha megtennéd, hogy részletezed, azt hálásan megköszönném. bár képekből is lehet következtetni, de aki ott él csak tapasztaltabb.
amúgy voltam már Londonban, bár őszintén, amikor beértünk azt sem tudtuk hol vagyunk, csak amikor mondták, hogy ez már London. külváros... de már nem emlékszem, ja de láttam arabokat. de hát arról fogalmam nem volt milyen kerület az épp...
Sajnos az a baj hogy aki meg nem jart Londonban elsem tudja kepzelni mi az hogy rossz kornyek.Ha megnezzel otthon egy igazan rossz kornyeket es meg azt megszorzod 5el akkor kicsit konyebben betudod hatarolni milyen egy Londoni rossz kornyek.A legjobb esetben is ha rossz kornyeken vagy vagy tele lesz feketekkel,arabokkal,vagy azzal az igazi hulye,alkesz angolokkal akik mar delutan 3kor be van rugva meg 14evesen mar 2gyereke van es csinaljak a balhet mindenhol.Az utcak koszosak a hazak undoritoak.A fodrasznal kint all a sor az utca vegen mert levagja hajad 20£ert akciosan csak koszonet nem lesz benne es stb es stb...erdeklodj a hely utan mindenkep valakinel aki tudja pontosan mert nem mindegy hogy hol kell 1evig elned.
Részletezzem?
De mondom, Enfieldet nem ismerem csak most megnéztem a környékét.
Várj megnézem mik ott az albérlet árak, abból is lehet következtetni.
nahát nagyszerű! miért milyen környékek azok? :S
Eléggé fent van, messze a központtól. Enfieldet nem ismerem de a környékén elég rossz helyek vannak, sőt borzasztóak:Hackney, Camden, Waltham. Ezek a legrosszabb helyek, és elég közel vannak. Viszont azt tudni kell, hogy Londonban nagyon gyorsan váltakoznak a jó és a rossz környékek, pl. Notting Hillben ahol Madonna is lakott, fele jó környék, de van 1-2 utca ami viszont gáz.
én még az előzőekhez szólnék hozzá: Londonhoz. Enfield milyen környék lehet? London északi része.
hat eleg kemeny melo lesz az tuti ahogy olvasom az oldalon es nem cserelheted el a muszakodat es az ingyen utazas csak Londonon belul 1-6os zonara vonatkozik.Valamint ezt a Game makert nem arra vonatkozik hogy a jatekok elokeszuleteben kell segits ennel sokkal nehezebb feladatok ez is ott van es gonolom itt jon a 8oroban rohangalas tomeget iranyitani meg ilyenek.Nem rosszbol tenyleg de en inkabb csak egyszeruen megvennem a jegyet es letenem a popomat a kenyelmes szekbe a helyszinen es latnam az olimpiat nem csak a tomeget de engem amugy sem erdekel az egesz olimpia anyira szoval nem fikazom le ha ez az almod
Sok minden van: pl. úszáskor, atlétikánál amikor leveszik a játékosok a szabadidőt és egy kosárba teszik azt kivinni, új labdát behozni a tenisznél, fogni az evezésnél a csónakot a rajt előtt, nehogy elússzon, ha a tornásznak elszakad a meze azt megvarrni, információ nagyon sok minden.
Én egészségügyes vagyok, úgyhogy gondolom elsősegély nyújtó helyen leszek vagy ilyesmi.
További ajánlott fórumok: