Au pair munka? (beszélgetés)
angolu...
na nem mert hülye vagyok...
én is így vagyok vel.pont ezt mondtam neki én is.volt egy ismerősöm,aki hamaramm megtanult szlovákul,mint angolu.
és én nem szlovákul,spanyolul,lengyelül vagy héberül:) akarok tanulni, hanem angolu.és én őszintén megírtam az adatlapomon,hogy tényleg csak az alapokat tudom angolból,és csak olyan családok jelentkezését várom,akik ezt megértik.
A hotel munka sajnos elég durva, a nyelvet sem igazán tanulod mert a porszívó nem tanít meg.
Szerintem az au pairkedés jó egy darabig, gyűjts egy kis pénzt, a szabadidődben vállalj plusz munkát (kérd majd meg az anyukát, hogy barátnőknél ajánljon be), vasalás, babysitt, takarítás, kutyaséta stb. Tanulod az angolt, és megtudsz többet az országról, a külföldi életről. És mindig arra gondolj, hogy nem kell ezt sokáig csinálni, ez csak ugródeszka.
hááááááát olyat még nem ettem
de nem is akarok.soha csokit....:)))
na ez nem igaz,de tudok mértéket tartani
Itt a csoki nem finom. Az angolok nem tudnak csokikat gyártani.
Aztán olyanok mint Nestlé, Milka nincsenek. Van viszont chilis csoki, na, az nagyon finom.
le tudok mondani a kekszről
eddig sem ettem....
csak a csokival vagyunk ellenségek
hűha.na ez nem hangzik túl jól.már lesdtam 22! kilót...........
majd járok kondizni:)
Neeeem, de lassan 30 :(
Az már nagyon öreg.
Most eszembe jutott még valami a leendő au paireknek.
A kaja...kell egy pár hónap, míg átszokik a szervezetetek az angol kajákra. Nekem hetekig nagyon fájt a gyomrom. (most meg az otthoni kajáktól fáj, és otthon mindent iszonyat zsírosnak és sósnak érzek).
Aztán ha nem akartok hízni, akkor próbáljatok nem rászokni a nagyon finom kekszekre :)
A szokásos dolog: az au pairnek szabadideje van olcsón akar enni, hát bemegy a boltba kekszet (cookies) vagy péksüteményt venni.
Én 8 (!!!) kilót híztam 2-3 hónap alatt!
Svédországról nem sokmindent tudok.sőt....
De mindenki meg tudja valósítani az álmait,ha igazán akarja,más nem kell hozzá.
Nekem Svédország az álmom, és volt mindig is. Már voltam többször is, de odaköltözni most nem tudnék, nem akarom az egészet elölről kezdeni, a nyelvtanulást, a beilleszkedést. Öreg vagyok én már ehhez.
Biztos sikerül megvalósítani az álmod, végül is már elég közel jársz hozzá.
oké:)))))
honnan tudod hogy én nem vagyok az....XD
1et tudok,Anglia az álmom.kicsi korom óta.de az az igazság,hogy az ex-párom ébresztette fel bennem újra az érzést,hogy igenis mennem kell.....
ő is kinnt dolgozott,és vissza akar menni.de nem miatta akarok.Ő a legjobb fiúbarátom azóta is:))
Őt személyesen annyira nem,csak tudjuk egymásról,hogy kik vagyunk.az ő férje az én bátyámnak nagyon jó haverja volt
ja,és én meg bele volta zúgva az öccsébe általános iskolában...:DDD
Persze, minden csak elhatározás kérdése, és a lényeg, hogy ne add fel. Sajnos sokan pár hónap után feladják. Kemény dolog ez az au pairség, meg eleve külföldön élni, de bele lehet szokni, sőt meg is lehet szeretni.
Most én is nosztalgiázom, és olvasom a blogomban az au paires időmből a bejegyzéseket :)
Annyira szerettem ott , és annyira hiányzik a bébi, meg az egész minden. Életem egyik legjobb éve volt!