Au pair munka? (beszélgetés)
Sziasztok!
Új vagyok itt. Most levelezek egy családdal, valószínűleg 1 v 2 hét múlva utazok Angliába, Bedfordba :D:D:D:D Él valaki a közelben?
na hát én feladom az au pairséget mert felvettek a grand hotelbe felszolgálónak:)
mindenkinek kitartás akinek meg jó helye van az örüljön:))))
sziaa, van szabadnapom csak szombat az már Oktoberfest, nagyon remélem, hogy vasárnap vagy pénteken lesz a találkozó, mert nagyon szívesen mennék, de írtam neked emailt, majd ot megbeszéljük, és nagyon örülök, hogy írtál:)
egyébként tegnap voltam az Oktoberfesten, két magyar au pairrel találkoztunk és nagyoon jóó..ajánlom mindenkinek, aki a környéken van, hogy csak nézzen be vagy valami, mert nagyon hangulatos, a blogomon raktam ki képeket, meg egy rövid összefoglalóz..és jövőhéten már szombat reggel bemegyek, szóvall több időm lesz...ha valaki itt a fórumon ezt látja és van kedve jönni szóljon:)
Nem, dehogy nem kell levenni. magánügy, hogy mennyi ruha van rajtad. Mikor átmész a kapun akkor le kell venni, de azok nem foglalkoznak vele, csak átvizsgálják azt is.Egy barátnőm sztoriját pár hete beírtam ide, azt hiszem az mindent elmond.
Azt olvastad?
Kedves mindenki. Most értünk haza a családdal. A repülés borzalmas volt:) mert zúgott, és fájt a fejem, meg a fülem néha. de ez az én kevés alvásom, és nyűgöm miatt lehetett. MInden oké volt, a blogban mindent leírok majd a repülésről is, meg a cuccokról is:) rendesek voltak 23 helyett 28 kg volt, és rádumáltuk a csajt hogy csak 2 kg-ot kelljen kifizetni.. Lehet hogy mégis tudok németül. értettem a családot, és hazáig beszélgettünk..mindenről
A ház csodálatos, a szobám is csodálatos, a gyerek el van kényeztetve, és még tart tőlem:), de aranyos..:) nemsokára blog:) puszi mindnekinek
kicsironini: sok sikert! :) nekem is ez lesz az első repülőutam, és már én is nagyon izgulok... hétfőn megyek. ha szabad érdeklődnöm, mit vittél a családnak ajándékba?
arrival: az öltözködéssel kapcsolatban lenne kérdésem, ha már említetted... a reptéren nem vetetik le a kabátot/pulcsit/kardigánt ami rajtad van és számítják a kézipoggyász súlyához? van lehet rajtam mondjuk 2 pulcsi és egy őszi kabát és nem vetetik le? még nem utaztam repülővel és úgy néz ki, hogy a sok meleg cucc miatt nem fog a bőröndben elférni az összes ruhám, így jó lenne, ha több réteg lehetne rajtam.
Mi van az öltözködéssel, amit ajánlottam?
Vegyél fel még pár ruhát!
Jó utat!!!!! Látod, csak eljött a nagy nap :)
Hát..én kész vagyok teljesen. 27 kg a bőröndöm, és 6 a kézim..mellette van még a laptoptáska, ami tele van tömve... mindenféle elektronikai sz**ral. Egyszerűen már nem tudok mit kirakni. 30 kg ról indultam, és kipakoltam egy csomó dolgot, és még mindig 27
az ajándékok is nyilván sokat nyomnak...de akkor is:(
este remélem lesz erőm, és akkor mindent leírok a blogomba!Már csak 3 óra az indulásig:)
Kedves Kitty
OLvasom elmenyeid....hat igen eleg erdekes...
Nemtudom hogy van jövöhetvegen szabadod de mi egypaar Au-Pairral talalkozot rendezünk Kemptenben
ha erdekel szivessen latunk
e-mail susko80@web.de
Tudja valaki hogy mondják angolul,hogy HISZTIS és hogy CIKI:)
Előre is köszi:)
sziasztok!
Holnap indulás:) holnap este 6kor megy a gépem, és ha minden oké lesz, már pedig miért ne lenne, akkor este 8ra Németországban leszek:)
Szombaton megyünk szülinapi buliba:) és utána hét pénteken, ha jól olvastam, akkor kerti grill lesz. És az első baby sitter csaj ott van a környéken( szomszédos város) spanyol angolul, németül tudó lány. és kaptam kontaktot, és nagyon aranyos, és már kezdünk barátkozni:)
szurkoljatok! Holnap este a blogban olvasható minden az eddig történtekről, az első repülésemről, az ajándékozásról, és minden másról:):):) pussziiii
én még nem is hallottam róla, hogy egyáltalán lehet így tejeskávét kapni. én tejből, meg kávéból csinálom, meg adok hozzá cukrot, és kész...
ma megkísérlem elkészíteni az első vacsorát itt: palacsinta lesz! :D