Au pair munka? (beszélgetés)
Nem tudjatok itt Angliaban lehet kapni tejeskavet? Tudjatok mint amit nalunk az oviban a korhazban vagy az iskolaban lehet kapni? Ha igen mi a neve?
Egyebkent osszejott a szulinapos dolog...a szombati vendegsegre is en csinaltam a desszertet, termeszetesen a kedvencuket a maglyarakast. Plusz hetfore en keszitettem a birthday cake-t es az anyuka nem is vett masikat :)
oksi, köszi!
én kaptam egy kis dobozkát a regisztrációs pakkomba. gondolom az arra van, nemde? :D
igen a lakhatás...én is ha belevágok abba h. elmegyek a családtól az azért lesz mert a lakhatásom 150/ hó!!!!! barátommal 2-en laknánk 1 ismerősnél.szal a szoba 300 de mivel 2-en laknánk benne így megoszlana.és így elég jó lenne.
barátom már beadta a melóhelyére a cv-met remélem felhívnak:D...
Sziasztok !
Van valaki FRANKFURTBAN vagy környékén mint aupair ?
Vagy esetleg ismertek magyar családot aki ezen a környéken él és aupairt keres ?
Előre is köszi minden infót !
Üdv: Gabi
sziasztok!
megerkeztem Manchesterbe. eddig minden ok! :) csak a gyerekeket alig ertem. meg meg bizonytalan vagyok, de mindenki kedves velem.
Hát a busz indulás előtt legyen 1 órád, minimum!
Tudod mekkora otthon egy kis falu? Na, akkora a Victoria :D
38 Ł a return jegy.
Nézd meg a buszt, azzal olcsóbban kijössz.
www.nationalexpress.com, megabus.com keress rájuk a neten.
a vicces, h Luton-ba is 1 óra az út, de a jegy "csak" 20 font XD
amúgy én itt nézem: nationalrail.co.uk/ nemtom, jó-e ez az oldal
Kettering-ből, 1 óra az út.
Magyaro-n én is 1 órára laktam Budapesttől, de még a felnőttjegy is 1200ft volt...
Marha nagy, el lehet tévedni, gyere jóval korábban!
A single és retur jegyek ugyanannyiba kerülnek 1-2 font különbség van, néha még annyi sem.
na ez vicces volt..
meg szeptember elejen kaptam egy csajt iwiw-en Cambridge kozeleben lakik..:) beszelgettunk is, mondta, hogy jar ide Debdenbe minden...
A host anyumtol kaptam egy listat a kozeli au pairekrol..volt koztuk ket magyar csaj is..
Egyiknek irok egy sms-t..:)) lol..erre vissza irja, h hat o szandra, es ugye en erika vagyok..es a host szuleim shani es matt..:) kiderult, h ugyan az a csaj akit az iwiw-rol ismerek..ez csucs..lol :D
btw, ma Cambridge-ben voltam a csajokkal..voltunk vagy 12-en leglabb..:D hat nem klasz? :D
ja es a csutortoki parti allati jo volt..:D
Az én host-családomban szinte mindenkinek most van a szülinapja,kb augusztustól novemberig tart ez az időszak :D aznap mikor kijöttem,aug.8án,az egyik kislány szülinapja volt,neki adtam egy szülinapi üdvözlő kártyát,meg egy maci gyertyát. A kisfiúnak holnap van a szülinapi party-ja,neki egy kisautót vettem a Poundland-ban,meg a szülinapi kártyát is ott vettem,és az ajándéktáskát is hozzá. Ezen kívül a host-anyum anyujának holnap van a szülinapja,én neki is vettem ott egy képkeretet,meg kártyát,mert nagyon jófej,és sokat segít nekem mióta kint vagyok. Aztán a host anyum hugának az ikreinek most szerdán volt a szülinapja,velük kb 2x találkoztam,2 évesek,de nekik is vettem egy-egy plüssmacit.
Én azért ajándékozom meg nem csak a konkrét host családom tagjait,hanem nagyit is vagy ilyesmi,mert nagyon rendesek velem mióta itt vagyok,segítenek ha tudnak,és nem vágott földhöz hogy egy két fontot rájuk költöttem,na és persze a végeredmény a legjobb! nagyon nagyon örültek neki!!! :)