Árvaellátást kapott valaki? 2025 (beszélgetés)
14. Lauurra
2025. szept. 12. 08:26
Az lesz! Nem tudom, hogy hogy gondolják azt ,hogy 3 hónapja nem utalnak mikor iskola váltás után egyből intézkedtünk nem vártunk arra, hogy ne kapjak. Plusz nyilván aki ezt a fajta támogatást kapja rá van szorulva és az a tény hogy ez eddig elhúzódig nagyon idegesít.
13. Csillagszem38 (válaszként erre: 12. - Lauurra)
2025. szept. 12. 07:47
Erdeklodj a hatosagnal, jobban jarsz
12. Lauurra
2025. szept. 12. 07:32
Sziasztok! Valaki kapott árvaelltást? Kb 3 hónapja nem kaptam , elvileg mostmár minden papír rendben van.
11. bözse2020 (válaszként erre: 10. - Levarosbukta)
2025. júl. 12. 23:02
Attól felhívom őket hétfőn,hogy most mi van. Azt akkor nyugodt vagyok hogy nem várom potyára.
10. levarosbukta (válaszként erre: 8. - Bözse2020)
2025. júl. 12. 11:17
Ha július 4-én kaptad meg a határozatot akkor az augusztusival fogod megkapni áprilisig visszamenőleg. Ne fuss felesleges köröket.
Ja az le maradt hogy a határozatban az is szerepel hogy mikor az apuka meghalt Április 16 tól jár az árvaellátás.
Röviden leirom. Április 16 halt meg az apuka. Mire minden papírt be tudtam szerezni és be adni a Nyugdíjfolyósítóhoz. Ebből jött meg Július 4én a határozat hogy meg kapom a két gyermekre. Benne van a dátum is hogy mettől meddig jár. Utána érdeklődtem hogy akkor most már ebben a hónapban kapok azt mondták hogy igen. De hát nem jött semmi. Muszáj lesz hétfőn utána járnom.
Az lesz. Mégegyszer köszönöm. Mert kerestem hogy hátha van olyan csoport ahol lehet látni hogy hogy is megy az ilyenkor de nem találtam sehol. Meg nem tudom hogy reggel jön e az utalás.
6. Laya
2025. júl. 11. 15:05
Még egy lehetséges, hogyha 16 éves lett a gyerek, akkor újra be kellett adnom a papírokat nekem is, hogy jár iskolába, mert azt nézik, hogy 16 éves korig van tankötelezettség, és addig jár automatikusan, utána, csak addig, amíg nappalin tanul valamit.
5. Laya
2025. júl. 11. 15:00
Akkor menjél be érdeklödni, mert valami gond van, már megkellett volna kapnod visszamenöleg az egész összeget.
Azért köszönöm szépen hogy válaszoltál.
De jó. Akkor ebbe a hónapba nem kapok. Pedig április 16 tól állapították meg onnan jár.
2. Laya
2025. júl. 11. 13:50
Szia, már reggel utalták, mindig a nyugdíjjal együtt jön.
1. bözse2020
2025. júl. 11. 12:48
Sziasztok! Elsőnek most kapom az árvaellátást. Már 4én meg kaptam a határozatot is. Ma kellene kapnom,de eddig még semmi.