Főoldal » Fórumok » Hobbi & Otthon fórumok » Arra figyelek, ha egy terméket reklámoznak, azt még... fórum

Arra figyelek, ha egy terméket reklámoznak, azt még... (beszélgetés)

Ez a fórum egy anonim vallomáshoz nyílt.

13. pötibaba (válaszként erre: 11. - Kacsahercegno)
tegnapelőtt 14:28
Nem, ennyire nem. De ha véletlenül meglátok egy általam utált embert valamilyen terméket reklámozni, akkor az a cég a negatív listára kerül az agyam mélyén automatice.
12. hottie (válaszként erre: 1. - Fórumnyitó (anonim))
tegnapelőtt 08:23

Ez a kijelentés pont annyit jelent, mintha azt mondanád:

"Csak azt veszem meg, amit reklámoznak."

Mindkét eset azt jelenti, hogy nem te döntesz, nem a saját tapasztalataidra hagyatkozol. Mindkét dolog befolyásolt, igaz, ellenkező irányból.

11. Kacsahercegno (válaszként erre: 8. - Pötibaba)
tegnapelőtt 07:55

És ezért követed/nézed az influenszereket, vagy vásárlás előtt csekkolod mindig a terméket mondjuk instán?

Meg amúgy a vallomásra reagálva, honnan lehet tudni, mit reklámoznak? Egész nap a tévét nézed? Vagy csak az számít, aminek _látod_ a reklámját? És ha amúgy tényleg jó termék, és épp arra van szükséged, akkor sem veszed meg mert van reklámja?

10. libikóka (válaszként erre: 1. - Fórumnyitó (anonim))
tegnapelőtt 06:50
Baromi jól fejleszti a memóriát.
tegnapelőtt 02:07
azt vasarolok ami eppen kell fuggetlenul.hogy mit reklamoznak!
máj. 5. 21:43

Én akkor nem veszek valamit többet, ha egy értéktelen megélhetési influencer kezébe teszik a reklámozást.

Vannak márkák, amiket azért kerülök, mert irtózom azoktól, akikkel reklámoztatták.

7. Enissa (válaszként erre: 6. - Globus)
máj. 5. 20:39
Azt biztos kidobja, lemondja, elajándékozza.
6. globus (válaszként erre: 1. - Fórumnyitó (anonim))
máj. 5. 20:27
Van olyan, amit azután kezdtek reklámozni, miután mi már rég használtuk.
5. secret8 (válaszként erre: 1. - Fórumnyitó (anonim))
máj. 5. 20:02
Akkor gyakorlatilag ne vegyél semmit.
4. Enissa (válaszként erre: 2. - Apeeng)
máj. 5. 19:48

Amit reklámoznak, nem mind rossz.

Azt szokták mondani, jó bornak is kell a reklám.

Pl. szinte az összes médiaszolgáltatót reklámozzák, van amelyik számomra nagyon bugyuta, vagy idegesítő, de muszáj valamelyiknek a felhasználójának lenni.

Vagy, mert hirdetnek egy gyógyszert, ha netán lázas vagyok, nagyon vacakul érzem magam, csak beveszem.

Azért adott az "isten" észt, ha muszáj, tudjuk használni.

3. 55Judit (válaszként erre: 1. - Fórumnyitó (anonim))
máj. 5. 19:42
Azért nem lehet mind olyan borzasztó. Az tény, jó cégérnek nem kell reklám. Ha pl. csak azokat az étrendiegészítőket nézem amiket én használok, tévében soha nem látom.
máj. 5. 19:32
Miért is? Hadd kövessem a példádat..-de így tudatlanul nem tudom mit tegyek..

További ajánlott fórumok:

Minden jog fenntartva © 2005-2025, www.hoxa.hu
Kapcsolat, impresszum | Felhasználói szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | Facebook