Arcfiatalítás, arcplasztika tapasztalatok (beszélgetés)
Köszi! A drakulán már rég gondolkozom, de eddig senki nem mondta el a tapasztalatait.
Az arc volumene nem lesz nagyobb igaz?
Szia!
A mezoterápia, illetve az ezzel kombinált PRP (Drakula kezelés) szerintem még mindig a legjobb bőrminőség javítók.
Tudna javasolni valaki olyan arckezelést ami nem drasztikus és a bőrminőséget javítja, de túlmehy egy sima kozmetikai krémezgetésen viszont még nem lézer?
A vivace nekem nulla, semmire nem volt jó.
Jan 31. A fraxelem, de addig csinálnék valamit...
De egy jó kozmetikus elérhetőségnek is örülnék elsőkörben. Inkább drága legyen.
Köszönöm
Hosszanti irányba karcsúsít, vízszintesen kerek formát adnak a szálak.
Nincs narancsbőröm, azért szeretném ezt megcsináltatni, hogy ne is legyen.
Most múltam 30, és ijesztően máshogy viselkedik a testem, mint 20évesen🤪😬
Képem kb februárra lesz.
Köszönöm..
Velem is pont ez van most kamilla teát napi 2 litert is iszok.. meg C vitamint . Én is nagyon félek a megfázástól. :)) jézusom mennyire :)) na majd jövök :)))) )) ahogy tudok
Nagyon jó a Kriszta! Először tavasszal tette be nekem, azóta már más részekre is kértem.
Sima theard lift 5e/db arcba nekem 2x30 ment be, homlok 50db
Art lift durvább és más árban van.
Január végén a fenekem és belsőcombom szálazza.
Sokaknak nem hozza a várt eredményt, én viszont el vagyok ájulva tőle🥰
ha olvastad a mostani beszélgetéseket, akkor Kirának volt, ő azt mondta, nem váltotta be a hozzáfűzött reményeket. Bár szerintem neki nagyon szép a homloka, szemöldöke. Másnak nem volt itt, ha jól tudom ez a fajta. Akinél voltam anno konzultáción azt mondta, az sem tartós.
Szóval Lányok akiknek volt, az ne tartsa magában véleményét !!
Bocsi csajok,ezt pont ma hallottam,és nem bírtam kihagyni😅🤣
A plasztikai sebész kitalált egy új módszert az arcbőr feszessé tételére. Magyarázza a páciensnek:
- Egy rejtett csavart operálok a feje tetejére. Amikor úgy érzi, hogy a bőr egy kicsit ráncosabb, csak egy apró csavarás, és újra feszes az arcbőre.
A nőnek nagyon tetszik a dolog, aláveti magát a beavatkozásnak. Néhány hónap múlva azonban visszajön az orvoshoz.
- Doktor úr! Nézze, milyen zacskók lettek a szemem alatt!
- Asszonyom! Azok nem zacskók, hanem a mellei. És ha még sokat tekergeti azt a csavart, hamarosan szakálla is lesz!
hajtőben meg szépen visszaereszkedik 4-5 hónap alatt...
szóval akkor várjuk a csodát...
Négy orvosnál voltam konzultáción szemöldökemelés témában. Ketten szemöldök fölött, ketten a hajtőben vágnának..
Egyik orvos felhívta a figyelmet arra, hogy ha kivágnak a szemöldök felett bőrt, az nem biztos hogy a szemöldököt húzza fel, lehet hogy inkább a homlokot húzza le!
én örültem volna úgy marad... olyan semmi szemöldököm van, amit mindig igazgatok, simán tudtam volna korrigálni szemöldökporral... 100x jobb lenne mint a mostani állapot
10629. bejegyzéshez: valóban nagy kár kár nem kérted el az elérhetőségét... :(
Kicsit nézelődtem.
2014-be a hozzászólások táján Hodobarbi név írt a hölgy.
Velvet akkoriba is sokat itt volt a fórumon. Ő nagyon ügyes biztos tudja ki műtötte.
Közbe rátaláltam kisdunára neki arcplasztikája volt.
közben ezt a bejegyzést nem láttam...
nekem nem volt semmi fájdalmam. 1 hét múlva teljesen szalonképes voltam...
köszi... néztem tegnap a fotóidat nem látni semmit.
Bocsi azért kérdezem ennyit, mert ezt egy alternatívának gondolom. Lehet 2-3 év múlva nincs jobb módszer belevágnék.