Arcfiatalítás, arcplasztika tapasztalatok (beszélgetés)
Látom te nagyon otthon vagy ebben a témában...
A fraxel és a frakcionális co 2 lézer nem ugyan az, ugye?
Az erbium finoman hámlaszt, simít. Ha valaki alkalomra megy és gyorsan akar szépülni, a válassza az erbiumot vagy a fraxelt. Aztán hosszútávon semmi.
Fraxel gépe nagyon sok plasztikai sebésznek van. Persze ők is tudják, amikor a bőrt vágják, akkor a felületével semmi sem történik. A legegyszerűbbek 5-8 M-ért kaphatóak és egy kezelés már 80-150 ezertől elérhető. Egy méyebbre ható Nd:YAG vagy ELOS 15-25 M-ba kerül, míg a kezelések 30-80 ezerig terjednek. Te mibe invesztálnál, ha gyorsan és sokat akarnál keresni?
Kolbi
Akkor az erbium jo a tág pórusukra?
Mindenhol sz. Fraxelt nyomják.
Kb sz@rt sem ér.
Nekem gyönyörű lett tőle a bőröm, de a képen láthatjátok mennyire erős beállítással lehetett, ha ilyen vastag sebbel gyógyult.
Én pont, hogy bántam, hogy a szeplőim elvesztettem miatta.
A széndioxid frakcionált lézerkezelés nem jó a pigmentre, a tág pórusokon pedig csak átmenetileg, pár hónapra segít.
Kolbi
Noralux hello -
Válaszolok itt .. a kép az arcomról mutét utáni ahol az áll ivet teltebbnek látni . Ez a huzás hatása igy tunt el mosolyráncbol amennyi tudott. Ott pont olyan mint tizenéves koromban az állam mert nekem régen ilyen telt arcom volt . Csak kb 19 éves korom ota nagyon tudatosan étkezem és örökké figyelek a sulyomra. Igy ezek a kerek vonások eltuntek :) szoval nekem most teltebb az állam jelen pillanatban . ..hogy 10 nap múlva milyen lesz azt csak 10 nap múlva látom. Nem huzta szét a vonásaimat a Dr. Nem feszitette fejemre a borom. Azt csinálta amit kértem .. Szoval teljesen ok ;)
Hali csajok☺
Leírnék egy storyt.
Képet akartam feltölteni nektek de a baratnom ezt megtiltotta.
Debrecenben volt mezoterápiás kezelésen. Jól ismert utcán....
Harom kurát csinált. Az első minimális látszat. Gépkezelonk nyugtatva majd a második. Gondolom több hatóanyagot lőtt neki mert szebb lett az eredmény. Hopszika jött két hét múlva. Hívta a szalont hogy mi történt' persze három kezelést igért ezzel hárított. Következő alkalommal egyéni vizsgálatot tartott 15.000 forintért cserébe ahogy lenni szokott ő mindent renben talált és türelmet kért. De a nem ment el mégegyszer. Utólag kiderült a gép értéke 150.000 forint' Ami mocskos gusztustalan hazug trehány emberre utal. Már hogy milyen helyrol beszélünk. Egyébként 6honap alatt 3 mezo? Komolyabb gép értéke ennek sokszorosa. Ilyen gagyi gépekkel lövöldöznek elite helyeken.
Lehetne valamit csinálni esetleg?
Tűrni mert ezek az állítólagos kozmetológus valakik mindent megúsznak. Tiszteletet a kivételeknek. A hamis képekrol már nem is beszélve. Hogy a picsaba? Magukra büszke pesti klinikák Derma kezelést végezek egy angol lányon de szegény co2 meg egyéb plasztikai kezeléseken is átesett. Mind magyarba.
Ez nem sért törnyént. De ha feljelentik őket rohögve sétál a sok tepertő szagú nagytudású. Mert az orvos kozmetológus kozmetikus hogy oket se hagyjuk ki megússzák. Bocsi de rossz vicc. Magyarorszagon 10 alatt van azok orvosok száma akik saját megbízható fotógaléria tulajdonosai. Tudtommal amcsiba kezdik komolyan venni a kéolopást megvezetés. Több orvos is fizetett kártérítést. Ennyit értettem az angol szövegből.
Sírok, zokogok. Most voltam botoxon és sajnis felfázás miatt rá egy hétre muszáj volt antibiot szednem. Egyenlőre nem látom a gyógyszer negatív hatását, de már máshol is hallottam hogy tönkreteszi. 😢
Én Faludi Péter dokival jártam úgy hogy a dysport, ami amúgy szuperül hatni szokott, szart sem ért. Pedig 3 hét után korrekciózra is! 2 hónap múlva totál semmi nem volt meg belőle, előtte is csak minimális.
A következő doki vette “védelmébe” és monsta hogy van olyan hogy egy széria rosszabb minőségű, nem a kolléga hibája.
Érdekes kovácsnál 3 hétig nem érheti víz a hegeket. Tilos!!!.
(Cicin) gondolom máshol is.
Víztől csúnya lehet egy heg. Ha csak egy kicsit is felázik nem fog szépen egymáshoz simulni a két összeillesztett bőrfelszin.