Főoldal » Receptek » Vadételek receptjei » Apúliai fogoly recept

Apúliai fogoly recept

Az Apúliai fogoly hozzávalói:
2 fogoly
» 4 ek. olívaolaj
» 2 fej vöröshagyma
» só, bors
» kakukkfű
» 40 dkg mélyhűtött brokkoli
» 1 üveg paprikával töltött olajbogyó
» 1 dl vörösbor


Az Apúliai fogoly elkészítési módja:
A húst olajban kb. 5 percig sütjük, majd alacsonyabb fokozaton még ugyanennyi ideig a serpenyőben hagyjuk. Ezután hozzáadjuk a felkarikázott hagymát, sózzuk, borsozzuk, a kakukkfűvel ízesítjük, majd az egészet sütőbe tesszük, és magas fokozaton negyed órát sütjük. Eközben a brokkolit sós vízben készre főzzük, majd a kész húshoz adjuk a borral és az olajbogyóval együtt, és 5 perc párolás után már kínálhatjuk is.


Kategória: Vadételek receptjei


Az apúliai fogoly elkészítési módja és hozzávalói.

Ha ez a recept tetszett, az alábbiakat is ajánljuk figyelmedbe:


Minden jog fenntartva © 2005-2024, www.hoxa.hu
Kapcsolat, impresszum | Felhasználói szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | Facebook