Weboldalunk cookie-kat használhat, hogy megjegyezze a belépési adatokat, egyedi beállításokat, továbbá statisztikai célokra és hogy a személyes érdeklődéshez igazítsa hirdetéseit. További információ
Főoldal » Receptek » Húsételek receptjei » Bodzabogyós fácán recept

Bodzabogyós fácán recept

A Bodzabogyós fácán hozzávalói:
2 fácán
» só, bors
» olaj a sütéshez
» 1,25 dl zöldségleves
» 5 dl bodzabogyólé
» 2,5 dl tejszín
» 8 dkg vaj
» 1 ek. bodzabogyó


A Bodzabogyós fácán elkészítési módja:
A fácánokat sózzuk, borsozzuk, majd olajba tesszük, és előmelegített sütőben, magas fokozaton kb. 20 percig sütjük. Közben a levessel többször meglocsoljuk, majd ha megsült, felszeleteljük a húst. A pecsenyelevet felöntjük a bodzalével, majd sűrűre főzzük, és a tejszínt is belekeverjük. Ezután leturmixoljuk a vajjal, majd belekeverjük a bodzát, és ezzel meglocsolva kínáljuk a húst.


Kategória: Húsételek receptjei


A bodzabogyós fácán elkészítési módja és hozzávalói.

Ha ez a recept tetszett, az alábbiakat is ajánljuk figyelmedbe:


Minden jog fenntartva © 2005-2021, www.hoxa.hu
Kapcsolat, impresszum | Felhasználói szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Facebook