Apai jogok, amiket nem gyakorolnak (beszélgetés)
Ez a fórum a következő íráshoz nyílt: Apai jogok, amiket nem gyakorolnak
Basszus,ez nagyon kemény...:-(((
Hogy lehet ilyen?És a hatóság miért nem veszi észre,h a lányok csak az info és a bosszú eszközei?????Ez nem igaz,fel vagyok háborodva.:-(((
Mondd meg az apjuknak,ha szép ruha kell,vegyen a lányainak,nem is kell,h hazavigyék,maradhat náluk is és akkor mindig lesz,ha kell.:-)
A szüleim is elváltak 3éves koromban,apám lemondott rólam csak gyerektartást ne kelljen fizetnie,6éves koromban lett nevelőapám,akit úgy szeretek mint az igazit,sőt az igazit nem ismerem el..
20évesen találkoztam ismét a donorommal egy temetés alkalmával,de nem ment az összebarátkozás,nem tekintem rokonomnak sem az igazi apámat.Már nem érdekel,az unokáját sem engedem hogy lássa.
Nem mindig a pasi a hibás!
Sok esetben igen de mi van ha az anya marja el a gyerektől az apját??
Nem akarok vitatkozni vagy itélkezni,de mindeneset más,nincs két egyforma.
az tudja aki benne él!Én mindkettőt látom sajnos.
Elváltam és a páromnak van az elősző kacsolatából gyereke.most ragozhatnám,de nem fogom.a lényeg szerintem hogy amég nem látunk bele a másik életébe addig ne szidjuk egyik felet sem.
mekkora ostoba tuskó az apa... sajnálom a gyermekeidet nagyon. nem könnyű nekik.
tegyél meg értük mindent, hogy ne sérüljenek és el tudják fogadni a helyzetet.
mondd nekik pl. hogy szeret apa, csak nem tud róla. meg hogy a nője teljesen elbolondította, de ki kell bírniuk most nélküle egy ideig.
mindent mondj, amik megnyugtatják a kis lelküket, még ha nem is teljesen igazak, de tudod, hogy kicsit gyógyítaná a szívüket...
Hát lehet régebben tényleg gyakoribb volt hogy csak fizettek az apukák és nem láthatták a gyereküket,de ez ma már nem így van.
A mi ügyünk 7 éve van a bíróságon és látni nem akarja a gyerekit /szerencsére/ de FIZETNI SE AKAR!!!!
Én is így gondolom.
Sose szidtam a gyerekek előtt az apjukat és mégis rájöttek a dolgokra maguktól.
És ha már akkorák lesznek és el akarnak menni megkeresni,hogy lássák,egy nem is tilthatnám meg,kettő nem is tenném!
De az én volt férjem se semmi több mint 7 éve nem látta őket nem foglalkozik velük,de fizetni se akar.
Én felajánlottam,hogy mondjon le róluk ennek úgysincs értelme akkor fizetnie se kellene,nem mintha fizetne,és a mostani férjem a nevére venné őket,mert hogy más a nevük csinált már galibát közöttük,de csak azért se mond le róluk,hogy nekem keresztbe tegyen!
apa az ilyen????
Nem biztos, hogy jó lenne, ha az apákat köteleznék a láthatás gyakorlására. Gondold csak el, ha téged kényszerítenének valamire, azt szívesen csinálnád e!?
Hála az égnek, az én volt párom sem kíváncsi a gyerekére, de nem is engedném neki, hogy elvigye most már. A gyerekeknek meg a maguk szintjén el lehet magyarázni a dolgokat elfogulatlanul, aztán ha nagyobbak lesznek, akkor úgyis le fogják vonni a megfelelő következtetéseket!
Nálunk detto ugyanez a helyzet több mint 7 éve nem kíváncsi a volt férjem a 2 gyerekére,csak annyi különbséggel,hogy ők se akarnak szerencsére találkozni az "édes" apjukkal.
Neki is már új családja van új gyerekekkel és nálunk gyerektartást se fizet már 7 éve.
Szerencsére nekem is van új párom,férjem és 2 gyerekem így van egy 14,11 éves az előző házasságomból és egy 6 éves és egy 6 hónapos a mostaniból.
Az én gyerekeim szinte rögtön "apázták" a páromat ez eléggé zökkenő mentesen ment.
Bár voltak gondok mire össze szoktunk de 8 év elég volt hozzá.
Így neked nehezebb hogy a gyerekeid apásak és hiányolják,de úgyis rájönnek ha nem is mondasz nekik semmit,hogy valami nem stimmel.
Kívánom,hogy a te új párodban ők is találják meg az "apukát" akire felnéznek,szeretnek,és elfogadnak.
Hidd el a volt párod még megbánja ezt,ahogy az enyém is,de úgy kell nekik!!
Ugrás a teljes írásra: Apai jogok, amiket nem gyakorolnak
További ajánlott fórumok:
- Aki megtanulta az angol nyelvet használati szinten, tudna velem gyakorolni?
- Apai jogok korlátozása
- Matematikai feladatot szeretnénk gyakorolni, de nem tudjuk a megoldást. Az adatlapomon ott van kép formájában a feladat. Segítséget kérek!
- Olyan oldalt keresek, ahol angol hallás utáni szövegértést lehet gyakorolni. Tud valaki?
- Szeretnék valakivel német tanulás céljából németül levelezni vagy chatelni néha, kb. középfokon. Ha Te is gyakorolnál velem, írj!
- Nemrég lettem kéz lábápoló műkörömépítő, és nem sokára megyek díszítő tanfolyamra.Addig viszont szeretnék gyakorolni, de lenne egy kérdésem!