Anyukák használ vki sudo-crem-et? (tudásbázis)
Egy 250g-os 3hónapig elég.Csak ajánlani tudom!Igaz nem a lebolcsóbb,de nekünk bevált.
Legjobb,12 hónapos lányomat születése óta csak ezzel kenem.SOHA nem vola kiütéses a popsia.
nagyon jó krém,igazán gazdaságos,mert 1 gyereknél 1 közepes tubust használtam el!Nem is volt gond sosem:)
Van aki imádja, van aki utálja. Én csak ritkán használtam, gyorsan hat, de van jobb.
Én is pont így voltam. Akkor kezdtük el használni, amikor más nem segített és a popsi már nagyon piros volt, sírt is a pelenkázásnál. Tényleg nagyon jó, nagyon gyorsan hat.
Én is ezt hazsnálom s a teszveszen szerzem be nagyon jó áron
Mi is használtuk, nagyon jó, de amennyivel drágább, annál tovább tart, mert nagyon vékonyan kell kenni, és nekünk jó volt még apró kiütésekre az arcocskáján is.
Én akkor kezdtem használni Sudokrémet, mikor a fiam piros popsijára már semmi nem volt jó...Használtam Bepanthent, dokinő által felírt popsikrémet, egyéb dm-es, rossmannos popsikrémet, s semmi nem használt, sőt, már vérzett a popsija a picúrnak.
Na, ekkor vettem Sudokrémet, s attól jött rendbe a popsi, s azóta sincs semmi baj...:)))
Én is sokáig használtam a sudocreamet, nagyon bevált, és még az illata is kellemes. Csak hát sajna kicsit sokba kerül, így áttértünk a gyógyszertári krémekre, amik receptre olcsók - mert a DM-es, Rossmannos nem volt valami jó.
Mi is sudo-t használunk és nagyon bevált!Sosem piros a kisfiam feneke.
Szia!Én is csak a Sudocremet használom.Nekünk ez vált be.
Mi is felváltva használjuk a gyógyszertárival,és nagyon bevált.
De a sudocrem másra is jó, kisebb karcolások, égés ( pl. az én kezemen ) vagy amikor a hideg jobban kicsípte a kis kezét, vagy a pofiját.
Főleg fogzáskor, mikor gyorsaban pirosodott be a popsija, akkor vált be nagyon.
én csak azt használtam több mint egy éves koráig, sosem volt piros a feneke.Most a babyloveot használom, ugyanolyan jó.
Szerintem is jó krém,mondjuk mi is felváltva használjuk a gyógyszertárival.A nagy lányomnál a vége felé csak azt használtuk és 100%-ig meg voltam vele elégedve.
Én felváltva használom ezt, meg a gyógyszertári kenőcsöt a kisfiamnál.
A Sudocream-et akkor szeretem, ha egy kicsit jobban ki van pirosodva a popsija, ez pár kenegetés után rendbe hozza! =o)
ha valakinek szügsége lenne rá szivesen odadnám..
nekünk is bevált, és tényleg sokminden másra is jó, nemcsak a popsira! :)
Hámsérülésekre, kidörzsölt orra, ilyesmikre is jó.
nekem nem jó a kisfiamnak. nem birja a bőre. csak bephan-tent hsználtunk végig, mindentöl piros volt a kis bőre.. igy nem tudom használni...
Még ne add oda másnak (bár kedves gesztus), de később is jól jöhet. Nálunk sincs már pelus, mégis kell alkalmanként. Pl. most télen a hideg ellen a kézre, nyakra is ezt kenem.
Igen mi használnuk, nagyon szuper. Ma már csak azt használjuk popsikrémnek is.
Kaptam ma egy nagy tégelyest. de nekünk nem vált be.. igaz már majdnem szobatiszta a kisfiam, igy semmilyen krémet nem használunk. esetleg ha vkinek szüksége lenne rá ...odaadnám..
barátnőm igen és dicsérte nagyon
Igen, de csak akkor ha piros a popsi!
nagyon jó!
A termékmintát használtam, de nem volt jó... én a neogaormmont vagy mit használok, az nagyon bevált :)
Igen.Nagyon nagyon jó szerintem.
Anyukák használ vki sudo-crem-et?
További ajánlott fórumok: