Anyukák fogyiklubja (beszélgetés)
Kaja..... az jó:))))
Fődíj?? Hát valami M-es tanga.))) M-est kb 15 évesen hordtam utoljára.)))) Vicc volt.)
Cm adatok.....ma lemér Ádus....derék, csipő, mell??? comb és kar is???
a közös vacsi az jó ötlet! :)
a fődiíj? Hmmm.... nem tudom! :(
s mi legyen a fődíj?
amit persze akár egy közös vacsorán kap meg a nyertes
Sajna sok kretén van, itt is van egy a hoxán, akinek az az elfoglaltsága ahogy belép reggel,hogy már figyel is ,hogy mit irok, és a naplójába már megy is a mocskolódás
egyszer elolvastam, azóta nem olvasom
lelki szegény, pedig van 2 gyereke és rám ér szinte egész nap
innen is üdw majomka:)
több szót felesleges rád
Mikor válaszoltam a második levelére, írtam h szeretnék én is véleményt írni róla, és tudni ki ő. Mire írta Ő nem véleményt ír, hanem a tényeket írja, h kövér vagyok, és midnenki aki körbevesz sajnál stb stb.
Na de Andinak van igaza ne is vesztegessünk rá több szót.
asszem kötőhártyám van....nagyon fája szemem.
Mikor indul a verseny Szabi???
Azóta még írt, hogy ronda vagyok a barna hajjal 10 évet öregít rajtam és görbe az orrom, na meg hogy midnneki csak azért kedves velem, mert sajnálnak..stb.
Na mindegy is....nem foglalkozok vele, csak zavar h ennyi beteg ember van és mind engem talál meg.)))
Tény tulsúlyos vagyok, de nem hiszem hogy ronda és visszataszító lennék, na mindegy.
Aminak sztem jön a fog, egész nap sír...:(
Most a mama vigyázott rá.
Nagyon, csak leszakad a kezem.. de ha mama nem ér rá, akkor mikor leteszem este, akkor megyek, s apa marad
Jól esett Szabi?
Ilyenkor gyerekre Apa vigyáz????
Sziasztok!
Szoptatós anyukákat kérdezném,ha nem esztek annyit akkor is van elég tejcsi?nekem most szó szerint tömni kell magam pedig az első kettővel nem volt így.
szívesen
örülök hogy örülsz szeretek örömöt szerezni.
NAGYON!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Nem is tudom leírni milyen jól esett!!! :))
Puszi érte!
Mire ezt elolvastam, már ment a privi!
Szorítok hogy minden rendben menjen, és siess hozzánk vissza, hiányozni fogsz!
ha odajutok feltétlen rögtön, de mindenhol annyit irtatok nem érem utol magam :)
ja HÉTFŐN MŰTENEK :) :(
MI LESZ VELEM NÉLKÜLETEK???
Sziasztok!
Én decemberben szültem a kisfiamat. Még előtte szedtem fel 30kg-t. :( a terhesség alatt +18kg-t.
A terhességi kilók már lementek. És 2 hónapja nem szoptatok azóta diéta-torna és -7kg. Az álom hogy még kevesebb legyek mint voltam így még -39kgt szeretnék leadni de olyan hihetetlennek tűnik hogy sikerülni fog...
hát lányok ez a madár adagot... olyan kajából amit imádok.... a tányért is megtudnám enni utána... (most)
ÉHES VAGYOK!!!
én is vagyok!!!
Ercsike..... :)) ment a válaszom! Köszönöm szépen!!!