Anyukák fogyiklubja (beszélgetés)
Mi tetőtér Betti...az sem rossz:(((
Jajj neki kéne állni, mondjátok h kövér vagyok és csunya és muszáj:)
Kicsikém nem nagyon akar elaludni...melege van, szegénykém:(
Jaj, semmi baj, nagyon jó poén volt!
Na de ez jó hír, akkor ezek szerint működik a rendszer. Nem állok rá még egy pár napig a mérlegre, de már kíváncsi vagyok!
jajj félre értettél...ne haragudj. Én a zsirra gondoltam. vagyis nincs már annyir zsir rajtad ami melegítsen....erre irtam hogy nincs ami melegítsen:))))
Nem akartam vájkálni bocsánat ha félrérthető volt.(
nincs ami melegítsen:))) az jó:))) mert skkor megy le a zsir.)))
én nem, izzadok mint a fene:(((
én is nehezen veszem rá magam, de muszáj.
Mert a fogyás is gyorsabb, meg fjt a hátam, térdem, lábam a suly miatt...most már sokkal jobb, nem fáj annyira, és ujra kezdek hajlékony is lenni, meg azért egészséges is.
persze teljesen értem ha valakinek 3 gyerek mellett nincs ideje...nekem 1 mellett is alig van:((
Hali!
Én sem sportolok én ezzel mindig is hadilábon álltam.Már sokszor elhatároztam hogy igen csinálom aztán pár nap után feladtam.
Lehet könnyebben ment volna a fógyi is de ez van sajna a sport nem az én műfajom.:D
szia
én sem sportolok semmit, még egyenlőre, majd ha megmütöttek és jobban leszek, azért valamit szeretnék
szia
én is 63 kilónál tartok, és 58ra szeretnék fogyni. nagyon ügyes vagy h ennyit fogytál.
sziasztok
én sem sportolok, én rengeteget sétálok, meg a gyerek cipelése elég sport nekem, nincs energiám már.
Sziasztok!
Látom közben már jó sokan lettünk!
Van még vki rajtam kívül aki nem sportol? Mindenkinek elismerésem ebben a dög melegben, aki csinálja!
Szia!
Csak diétáztam a kenyeret teljesen elhagytam és próbáltam az édességet is visszaszorítani.
délután 4-óra után már nem eszem tehát nálam az uzsi az utólsó étkezés.Nálam ez müködött szépen fokozatosan mentek le a kílók. Az eleje nehéz de aztán megszokja a szervezeted és beáll erre a müködésre.
Köszönöm a gratulációt!
Pusza!
Igen :)))
Este szoktam mikor leteszem Amit...meg ilyen melegben nem is szabad nehogy elájuljunk.
Na meg Amitól én nem is tudok, örülök ha egyszerre alszik 20 percet...
Igen!Az a duci 4.
Látom Te is óvatos vagy a tornával, mint én :-)))
Igen az az.
Én is valószínűleg csak este fogok pedig du szoktam,ez most nem fog menni szerintem...dög meleg van.
Én ma Aerobzóna..asszem az pont a Duci 4:))
majd csak este..ha nincs kánikula.)))
Szia!
Én is azt szerettem volna csinálni,de ebben a melegben én nem vállaltam,tényleg hős vagy:))
Én is ezzel kezdtem,nekem is nehéz volt ez kezdetben szerettem is.Idővel majd jobban fogod bírni és bekeményítesz.
Köszi:))
Jó reggelt Mindenkinek :-))
Még csak most tudtam jönni, mert eddig palacsintát sütöttem (nem vagyok normális)szakadt rólam a víz, meg takarítottam.Ma 3 gyermekem lesz.
Most alszik a legkisebb, aztán 2-re jönnek a többiek is.
Megyünk a kertbe medencézni, de majd csak később 4 felé.
Allics, én a Norbi duci 4-et csinálom.Én egyenlőre még attól is izzadok .Nem is kicsit.Nagyon szépen lefogytál.Gratula.