Anyukák, akik "különleges" gyermeket nevelnek (tartósan gondozásra szoruló, fogyatékossággal élő kismanók). Beszélgessünk! (beszélgetés)
Ez mekkora baromság!!!
Tényleg hihetetlen!
Pl. 3000 mg C vitamin egy 2-3 éves gyereknek.
De a kedvencem a zsírban oldódó C vitamin:-)))
Kihasználják az embereket...
Szegény családok meg mindent megpróbálnak(érthető)
Ez nem olyan, sajnos. Itt óriási pénzekkel dobálóztak, havi több 10 ezerről, plusz doki díjáról volt szó.
Veszélyes, a normális 10-20×-sát meghaladó mennyiségű szereket adattak be pici gyerekeknek. Agyrém az egész.
Az sem lehetett semmi!
Te is ügyes vagy!:))
Sajnálom!
A mi homeopathiás orvosunk nem fogad el pénzt. Egy "doboz" szer 500 ft. Nekünk náthára, mandullagyulladásra, bárányhimlőre nagyon jó volt!
Hangsúlyozom, a mi dokink nem fogadott el pénzt!!! Nekünk használ, de ez nem azt jelenti, hogy másnak is tuti jó!
Egyébként Dávidka alapbetegségén sem veszek észre javulást, de ha a betegségeket hamarabb letudja, már megérte...
Ügyes vagy! Gratulálok!
Én tanítóképzőt végeztem 6 éve a gyerek mellett.
Hát, annyiból csak van, hogy sokkal többe kerül...
Sajnálom!
Na ja, de kivel?:-)))
Ideírom, hátha látogatja a hoxát...
Úgy egy éve észrevettem az új lehúzást, homeopátiával akarták gyógyítani az autizmust. Mivel tudok a nyavalyáról egyet-mást, utána néztem, mi is ez a gyógymód, és elszörnyedtem. Eszméletlen csalást képzeljetek el, amihez neves természetgyógyászok asszisztáltak. Aki még hisz benne, attól bocsánatot kérek. Én már nem hiszek a csodamódszerekben.
Mindjárt írtam róla egy bíráló cikket, és feltettem a szokásos oldalaimra. Ne tudjátok meg, mi rosszat kaptam érte! Talán még keresztvíz se maradt rajtam:-)))
Hazudnék, ha azt mondanám, mélyen érintett a sok negatív vélemény és kirohanás, és nem voltam rá felkészülve. Valamikor én is elhittem mindenféle marhaságot, mert ugye a gyerek az első. És persze ugrottam az első józan szóra.
Azóta megtanultam egyet-mást. Nem kell magyaráznom, igaz?
Hát ebbe a lehúzásba is sokan beleestek. Párat itt a hoxán figyelmeztettem, hogy alaposan nézzenek utána, mert nekem nagyon gyanús a dolog. Túl nagy összegekkel dobálóztak.
Azért drukkoltam, hogy másnak bejöjjön valami csodamódszer... Akár ez is.
Pár napja megkeresett az egyik valaki, akiről még mindig nem tudom, kicsoda, és ha bocsánatot nem is kért nyíltan az akkori kirohanásáért, beismerte, hogy nagyot hibázott. A gyógymód valóban nem használt. A pénzüket viszont elvitte.
Nálam hiszékenyebbet nehezen lehet találni. Annak idején a visegrádi csodadoktoroktól kezdve a komoly orvosi vizsgálatokig szinte mindent megpróbáltunk. Egyet derítettek ki: a családunkban öröklődő betegségről van szó, ami kisebb-nagyobb agykárosodással jár (ez okozza az autisztikus tüneteket).
A hölgynek üzenem, hogy itt is megtalál bármikor. Meg is keresném, de név nélkül elég sokáig tartana.