Anyukák, akik "különleges" gyermeket nevelnek (tartósan gondozásra szoruló, fogyatékossággal élő kismanók). Beszélgessünk! (beszélgetés)
A pizzás csigát már unom:) A briós jöhet:)
Basszus,200 ezerért egy nyamvadt igazolás?
Csak most olvasom a fiadat... Jobbulást!
Nálunk szerencsére éppen az ellenkezője zajlik. A napsütéstől fel van dobva a lányom! És beszélgetni akar! Egy évben egyszer...
Nagy fába vágtam a fejszémet, szeretnék elvégezni egy boltvezetői tanfolyamot. Előtte persze kellene valami eladóféle is, mert a kettő egymásra épül. A lányom bolti eladó, gondoltam, én akkor a ruházatot tanulom ki. Na igen, eddig rendben is van. A baj ott kezdődik, hogy kellene a sulinak 100 óra gyakorlatot igazolni.
Azt hittem, nincs ennél egyszerűbb! Dolgoztam már kereskedelemben, piacon is, csak hát... Szóval onnan nem kaphatok igazolásokat. A napokban elmentem pár helyi vállalkozóhoz, hogy kellene egy igazolás... Az egyik csak nézett rám bambán, hogy ő nem vesz fel alakalmazottat! Hiába magyaráztam, hogy egyáltalán nem akarok alkalmazott lenni nála, és akár ingyen is ledolgozom a 100 órát. Nem. A másik 200 ezerért kiadja a papírt, be se kell mennem. Ha annyim lenne... de nincs. A többi ajtót mutat, vagy bámul, mint az első. Nem akarom azt hinni, hogy itt a vége.
Ez jól hangzik, nyamiii nálunk pizzás csiga sült ki nemrég!
(kismamák ne olvassák (o:)
Sziasztok lányok!
Nálunk Dávidnak fáj rettenetesen a lába,éjjel többször felkelt rá.reggel meg gyógyúszásvolt...mindig megérzi szegény a frontokat,az elöbb már pisilni is el kellett kísérni...remélem emelgetnem nem kell...
Nekünk húzós volt a hétvégénk, de azért vagyok.
Dalina, Te nem voltál regisztrálva a nőivonalon?
Rékának szerencsére úgy tűnik ez a tantum spray használ... Nem szeretnék neki antibiotikumot adni. Mostani állás szerint nekünk is mindent le kell mondani jövő hétre... úszást, tornát, fejlesztőt. Banyek. :S
Jó pihenést mindenkinek!
Nekünk egyszer a "szopogatós tablettát" írták fel,de két másodpercen belül kiköpte,mert csípett.
Azóta a strepfent használjuk.
Abban reménykedtem, hogy legalább sétálni ki tudunk menni, de ilyen időben...
Tantum verdét próbálta már valaki gyereknél?
Nálunk az összes gyerek beteg volt egész héten...és ez a szél..
Vigyázzatok magatokra!
Szép napot mindenkinek!
Mi rendesen lebetegedtünk. Rékának tüsszös mandulagyuszija van, és mivel éjjel csak velem volt hajlandó aludni és sem érzem magam valami fényesen. Banyek, és még ez a fergeteges időjárás is...