Weboldalunk cookie-kat használhat, hogy megjegyezze a belépési adatokat, egyedi beállításokat, továbbá statisztikai célokra és hogy a személyes érdeklődéshez igazítsa hirdetéseit. További információ
Főoldal » Cikkek » Lélek & Szerelem témák » Anyós kontra meny történet cikk

Anyós kontra meny történet


Párommal gyakran jártunk anyósoméhoz, szerettem is őket, mígnem aztán kimutatta az igazi arcát anyósom... Az úgy volt, hogy anyósnak vasárnap megjegyeztem, hogy jó fej a férjed, nem mondott semmit. Itt volt a baj.
Anyós kontra meny történet

Anyósénál voltunk és este beszélgettünk, én meg beszélgetés közben mondtam, hogy jó fej a férje, el tudok vele beszélni és megértem őt bizonyos dolgokban.

Másnap TV-t néztünk és mindig szekálta apósjelöltet, hogy hova költötte el a pénzt, meg hol van az étkezési utalvány stb. Após egy darabig tűrte, azt leordította és otthagyta, anyós elkezdte megint mondani nekünk, hogy mindig költ stb. erre én szóltam neki, fejezze be.

Otthagyjuk, kimegyünk a konyhába párommal, megyünk vissza, anyós pajti bőg, hogy mondhatok ilyet neki, meg hogy tűnjek el, ne lásson. Erre én fel az emeletre, elkezdek pityeregni, de rájövök, ezzel nem oldok meg semmit, és lemegyek vissza a nappaliba. Anyóstól bocsánatot kérek, erre ő, hogy én vagyok a hibás, én váltottam ezt ki belőle, meg csak mutatom mennyire szeretem a párom, közben meg nem szeretem annyira és el fogom hagyni, meg akarja kímélni a fiát a csalódástól és fel akarja készíteni arra, hogy elhagyom.

Erre köpni-nyelni nem tudtam, nagyon fájt, amiket mondott nekem, mára tudom, hogy azt hiszi, hogy párom csak kihasználom, holott nem igaz.

Aztán panaszkodott, hogy milyen rémes a férje, meg hogy fojtogatta anno stb., meg hogy csak eszik-iszik, meg válni akar.

Valójában állandóan szekál mindenkit, és csodálkozik, ha valaki megmondja neki, hogy fejezze be, és ne panaszkodjon.

Velem olyanokat csinált, hogy rám emelte a kezét, nemegyszer sőt reggelikor meg hajigálta a zöldséget a tányéromba, nemcsak velem ilyen, hanem a fiaival is, nem is gondol bele, hogy ez mennyire megalázó.

Párom szerint ezt csak akkor csinálja, mikor ő van otthon, és féltékeny rám is, hogy nem megyünk annyit hozzájuk.

Pedig valójában apóst nagyon bírom, semmi baj nem lenne vele, de anyós provokálja mindig, mert idegesíti, hogy míg neki három munkahelye van és ünnepeken, szabadságon is melózik, após addig otthon ül. Állandóan a pénzen vitatkoznak, anyósnak semmi se elég, minél több pénzt akar. A kerítést is reggeli közben kezdte el festeni, nem lehetett enni se tőle, meg apóssal a deszkákat vagy háromszor leszedette. Na, ez volt a tegnapi napom.

Anyámnak ma mondom, szerinte két lépés távolság, de az tuti, hogy egy darabig nem megyek Szolnokra, pedig após szeret meg jó fej, de anyósnak bármit mondok, ami nem tetszik neki vagy a férjéről jót, akkor mindig azon van, hogy vitatkozzak vele.

Nemrég voltam náluk azóta. Kutyusomat is vittem, és egyből anyós kioktatott, hogy jobban érzi magát a kutyám vele, mint velem, meg adjak neki minden kaját, mert kirohad a veséje. Ugye én nem adok neki összevissza eledelt, hanem rendszeresen és kutyakaját, szerintem ez így helyes. Aztán após berúgva elvitte a kutyát magával a kocsmába, erre én pakolni kezdtem, hogy jövök haza, erre anyós, hogy milyen gyerek vagyok, meg hogy bírja velem párom. Hát mondhatni kiborultam, felelőtlennek tart és gyereknek. Mikor unokái születtek, akkor a menyét is kioktatta, hogy nem jól neveli a gyerekeit, meg bele akart szólni mindenbe.

Igazából nem is idegeskedem rajta, mert csak felhúz, inkább nem figyelek rá, aztán majd csak lesz valahogy, de jó lenne ezen a helyzeten változtatni.
Írta: 7adf5aff48, 2011. október 2. 09:59
Fórumozz a témáról: Anyós kontra meny történet fórum (eddig 97 hozzászólás)

Ha ez a cikk tetszett, az alábbiakat is ajánljuk figyelmedbe:


Minden jog fenntartva © 2005-2021, www.hoxa.hu
Kapcsolat, impresszum | Felhasználói szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Facebook