Weboldalunk cookie-kat használhat, hogy megjegyezze a belépési adatokat, egyedi beállításokat, továbbá statisztikai célokra és hogy a személyes érdeklődéshez igazítsa hirdetéseit. További információ
Főoldal » Fórumok » Szépség & Egészség fórumok » Antidepresszánsok szedése megéri? fórum

Antidepresszánsok szedése megéri? (beszélgetős fórum)


1 2 3
63. gabesz55 (válaszként erre: 62. - Radírpók)
tegnapelőtt 21:03
Lehet kérdésem?
62. Radírpók (válaszként erre: 61. - Gabesz55)
tegnapelőtt 17:40
Köszönöm! Vigyázok 🙂
61. gabesz55 (válaszként erre: 59. - Radírpók)
tegnapelőtt 10:36
Szia!Gratulálok,vigyázz magadra!
60. gabesz55 (válaszként erre: 58. - Fórumnyitó (anonim))
tegnapelőtt 10:34
Szia!Tájékoztatsz a fejleményekről?Köszi
59. Radírpók (válaszként erre: 58. - Fórumnyitó (anonim))
tegnapelőtt 05:08

Fél éve szedek gyógyszert. Több évnyi mélyzuhanás után teljesen megváltozott az életem. Csak azt bánom, hogy nem mentem el hamarabb a pszichiátriára. Újra van önbizalmam, sportolok, "szép" vagyok, boldog a családom, hasítok a munkában.


Megéri!

szept. 22. 13:09
Döntöttem, az egészségem az első. Holnap megyek pszichiáterhez, aki felállít egy diagnózist, nekem gyógyszert KELL szednem. Csak akkor várhatok javulást, ha teszek magamért, az első lépcsőfok a gyógyszer+terápia. A gyógyszer igaz nem az üdvözítő megoldás, de ahhoz jó, hogy ne legyek öngyilkos, lelkileg szinten tartsam magam és egyáltalán ki merjek lépni a lakásból.
57. csiguszka18 (válaszként erre: 56. - Fórumnyitó (anonim))
szept. 15. 13:38

Ha az orvos ajánlotta és felírta neked, rá hallgass, senki másra -meg a közvetlen kapcsolataidra, akik veled vannak. Ez nem olyan, mint egy cukorka, vagy 1 fájd. csillapító, hogy szenvedek még 1 órát, és ezt most beszedem, majd nem.


Ha elmentél dokihoz, mert azt érzed, hogy erre van szükséged, és ő is úgy látta, az nem véletlen.

Több emberről tudok, aki szedett már antidepresszánsokat és segített nekik.


De bármivel kapcsolatban is meggyőzni/megnyugtatni 1 pszichés beteget, egy fórumon keresztül óriási felelőtlenség lenne.

Csak azt tudom tanácsolni, hogy bízz az orvosokban, vagy várhatsz addig, amíg már elég szarul leszel, ahhoz, hogy nem ilyesmiken fogsz gondolkozni...

szept. 15. 13:24
Nem akarok fáradt lenni egész nap, hányni vagy hasmenést, hallucinációk stb... Vagy agresszív lenni, márpedig ilyenek is voltak a tájoztatón.
55. Fórumnyitó (anonim) (válaszként erre: 54. - Csiguszka18)
szept. 15. 13:22
Még nem vettem bogyókat, de olvasgattam interneten róla és picit félek tőle......
54. csiguszka18 (válaszként erre: 53. - Fórumnyitó (anonim))
szept. 15. 13:21
Elolvastad már a tájékoztatót?
53. Fórumnyitó (anonim) (válaszként erre: 52. - Fincsi5)
szept. 15. 13:18
Nem lesznek mellékhatásai? Nem is a fáradékonyságtól tartok csak, hanem mondjuk ha agresszív leszek, vagy beszámíthatatlan a bogyótól.
52. fincsi5 (válaszként erre: 5. - Fórumnyitó (anonim))
szept. 14. 18:18

Ha ilyesmit érzel, azonnal szólsz az orvosnak. Minden betegségre be kell állítani a gyógyszert, ezért is kell a dokival sűrűn találkozni, amíg azt nem érzed, hogy na, most jól vagyok.

Hogy mikor kell szedni, részletesen elmondja az orvos, figyelembe veszi, hogy dolgozol.:)

szept. 12. 18:22
Főleg, ha enni sem eszel, vagy éhezel bizony akkor is előfordulnak ezek a tünetek.
szept. 12. 18:18
Bocsánat, a fórumindítónak akartam válaszolni,de a telefonom másképpen gondolta🤭
49. Napvirág2 (válaszként erre: 45. - Józsibirka)
szept. 12. 18:16
Akkor viszont, ha ez segít neked, és a működését is ismered, miért ne szednéd?
48. Napvirág2 (válaszként erre: 44. - Fórumnyitó (anonim))
szept. 12. 18:14
Ilyen nekem is szokott lenni, de olyankor elmegyek lépésszámlálóval, beállított céltávolsággal. Megcsinálom, sikerélmény, jobb kedv. Csak egyedül a lakásban vannak ilyen gondolataim, kint sokkal jobb.
47. csiguszka18 (válaszként erre: 44. - Fórumnyitó (anonim))
szept. 12. 18:11
Akkor szedtél már korábban gyógyszert, vagy most is szedsz?
szept. 12. 16:14
Pszichodiagnosztikát csináltak már neked?
szept. 12. 16:12
Milyet szedsz?
44. Fórumnyitó (anonim) (válaszként erre: 43. - Napvirág2)
szept. 12. 16:11
Szerintem meg lassan az van, hogy antidepresszánsok nélkül majdhogynem képtelen vagyok normálisan működni. Állandóan a múltbeli negatív dolgokon pörög az agyam, a kudarcaimon, a sértéseken, tönkrement kapcsolatokon stb... A gyógyszer arra való, hogy ezt az agyi defektust, helytelen működést valamelyest hatástalanítsa.
43. Napvirág2 (válaszként erre: 40. - Fórumnyitó (anonim))
szept. 12. 16:01
Szerintem a te esetedben nem az antidepi éri meg, hanem a sarkadra állni, kiállni magadért, erősnek, magabiztosnak és határozottnak lenni.
42. Napvirág2 (válaszként erre: 39. - Fórumnyitó (anonim))
szept. 12. 15:36
Ezt én is gondoltam így, sőt mostanában is szoktam ilyet gondolni😟De nemcsak én, sok velem egykorú, és tőlem idősebb is gondolja ezt. Azt mondják, én vagyok a túlérzékeny, de ezzel csak saját otrombaságukat takargatják. Nem vagy egyedül, és a baj nem veled van. Ne ess depresszióba mások hülyesége miatt.
szept. 12. 14:34
Access bars tanfolyamot ajánlom. Vannak könyvek ami nekem sokat segítettek. Mások hüesège vèget nem neked kell gyógyszert szedni.
szept. 12. 14:27
Akárhova megyek, azt érzem kinéznek az emberek. Miért nem tudnak egyenrangúként bánni velem? Vagy sértegetnek, vagy megaláznak engem.
szept. 12. 14:12
Sok rosszat kaptam emberektől és igazán megdögölhetnének azok, akik valaha is bántottak engem.
38. Fórumnyitó (anonim) (válaszként erre: 36. - Napvirág2)
szept. 12. 14:09
Főképp családi gondok. Illetve túl sok sértés, sérelem ért az életben és félek, nem tudok ezeken felülkerekedni. Középsúlyos szociális fóbia, sokszor nem merek kimenni az utcára se, sem dolgozni, elég rossz így élni. Sokat csalódtam az embereknek. És gyűlölöm az Istent/sorsot/életet, hogy ilyen sok sz@r ért engem az életben. Ennek a rossznak a felét sem érdemeltem volna meg. És minél mélyebbre megyek, annál több trauma kerülne a felszínre.
37. Napvirág2 (válaszként erre: 35. - Fórumnyitó (anonim))
szept. 12. 14:07
Ha én magam leírnám az élettörténetemet,talán azt sem értené sok ember. Lelki szinten átélve vannak páran viszont akik együttérzőek tudnak lenni. Érteni pedig azok értik, akik ugyanazt, vagy hasonlót átéltek már.
szept. 12. 14:02
És szerintem mindenképpen segítségre van szükséged. Mi a betegséged? Az orvosi diagnózis csak depresszió, vagy van más is.?
szept. 12. 13:57
Nyilván az életemet ugyanúgy élnem kell tovább mint a többi embernek (hacsak nem akarok öngyilkos lenni) , dolgozni, bevásárolni, adót fizetni stb... Mint a hétköznapi emberek. Közben a lelki dolgokról olyan kevés szó esik. Hiába él valaki akár 100 évig, ha tele van lelki traumákkal. Bichi ha nem érdekel a fórum, te lépj innen. Igen, a kommentjeid alapján pontosan te lennél az, aki löknél rajtam a szikláról, semmi együttérzés benned, emberségből elégtelenre vizsgáztál. Csigusz most tervezek odamenni, szerintem nekem már pszichiáter kell. Nem tartom jó embernek magam, ezzel együtt szerintem fele annyi rossz dolgot nem érdemeltem az életben, mint amennyit kaptam.
34. Napvirág2 (válaszként erre: 24. - Fórumnyitó (anonim))
szept. 12. 13:57
Én még ilyenről sem hallottam, hogy kávézni nem lehet mellette. Ezeket neten olvasod? A pozitív hatása a lényeg. Azt kellene szem előtt tartani.
1 2 3

További ajánlott fórumok:


Minden jog fenntartva © 2005-2021, www.hoxa.hu
Kapcsolat, impresszum | Felhasználói szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Facebook