Weboldalunk cookie-kat használhat, hogy megjegyezze a belépési adatokat, egyedi beállításokat, továbbá statisztikai célokra és hogy a személyes érdeklődéshez igazítsa hirdetéseit. További információ
Főoldal » Receptek » Levesek, levesbetétek receptjei » Anna Tárkonylevese. recept

Anna Tárkonylevese. recept

Elkészítési idő 60 perc

Az Anna Tárkonylevese. hozzávalói:
60-70 dkg sertéscomb
olaj ízlés szerint
3-4 sárgarépa
2-3 fehérrépa
1 nagyobb fej vöröshagyma
20 dkg zöldborsó
25 dkg és karfiol
májgombóc ízlés szerint
1 teáskanál tárkony
só ételízesítő
leves tészta
tejföl,


Az Anna Tárkonylevese. elkészítési módja:
A hagymát apró kockákra, a sárgarépát és a fehérrépát viszonylag vékony karikákra vágom. A húst szintén apró kockákra vágom, majd a felhevített olajon megpárolom a hagymával, a zöldborsóval, valamint a sárga- és fehérrépával együtt. Ezután felöntöm annyi vízzel, hogy jó bőven ellepje. Sóval és ételízesítővel ízesítem, majd lassú tűzön addig főzöm, amíg a hús és a zöldségek majdnem teljesen megpuhulnak. Beleteszem a tésztát, majd a és a karfiolt, valamint a tárkonyt. Legvégén rakom hozzá a májgombócot. Tálalásnál tejfölt teszek hozzá.

Lehet tejszínnel be habarni.
Csirke vagy pulyka hússal még finomabb.
Minden fél le zöldséget lehet bele tenni.


Kategória: Levesek, levesbetétek receptjei


Az anna tárkonylevese. elkészítési módja, hozzávalói és a sütéshez/főzéshez hasznos tanácsok.

Ha ez a recept tetszett, az alábbiakat is ajánljuk figyelmedbe:


Minden jog fenntartva © 2005-2021, www.hoxa.hu
Kapcsolat, impresszum | Felhasználói szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Facebook