Főoldal » Receptek » Húsételek receptjei » Anna Rizses húsa recept

Anna Rizses húsa recept

Elkészítési idő 50 perc

Az Anna Rizses húsa hozzávalói:
1 kg disznódagadó,comb
12 dkg zsír,olaj
40 dkg rizs,

delikát.
2gerezd foghagyma
pici bors


Az Anna Rizses húsa elkészítési módja:
A megmosott húst kockákra vágom , serpenyöben zsíron meg dinsztelem Beletesszem a sót delikátot és a fog hagymát megkeverem, és azonnal felöntöm hideg vízzel. Amikor a hús félig megpuhult, hozzáadom a megmosott rizst. Megkeverem, és felöntöm annyi vízzel,{ha kel} hogy jól ellepje, és lassú tűzzön fedő alatt a húst a rizzsel puhára párolom.


Kategória: Húsételek receptjei


Az anna rizses húsa elkészítési módja és hozzávalói.

Ha ez a recept tetszett, az alábbiakat is ajánljuk figyelmedbe:


Minden jog fenntartva © 2005-2024, www.hoxa.hu
Kapcsolat, impresszum | Felhasználói szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | Facebook