Anikó és Virág névre becézések? (beszélgetés)
én is "raj' vagyok,de isten ments,hogy szappanopera nevet adjak a gyerekemnek! :SS
Armando wazze,a városban van egy ilyen nevű kisfiú,szegééényem :(
Egyszer a plázában a rajok utánna kiáltottak a kislányuk után: Scarlett gyere vissza!
Elkapott a röhögőgörcs.
Amúgy ők hozták divatba M.O.-on ezeket a szappanopera, és filmben szereplő neveket.
Már attól undorító egy ilyen név ha magyarosítják:
Eszmeralda, Szamanta, Rikárdó, Zsüsztin.
Pedig angol változatban lehet hogy szép lenne a Samantha.
Így van! De fordítva is működik!
unokahúgomnak volt egy Eszter nevű barátnője, nem csíptem a csajt...
évekkel később születendő húgomnak Eszter lett a neve, már előre sajnáltam szegény gyereket hogy de milyen neve lesz... aztán azóta 8 éves és már nincs bajom a névvel, sőt egész szép név, na de azért nem a legszebb számomra! :)
HOHOHOHO!
Légyszíves olvasd már vissza mit írtam pl Ancsának. És én nem írtam semmi ilyet hogy az Anikók nem épeszűek. Ne ollózd össze más hozzászólását az enyémmel.
Jah és nekem ne gyere azzal hogy nem vállalom a keresztnevem.
Mit érdekel téged az én nevem. AKi érdemes arra az tudja itt hoxán.
Apádról szó sem volt, menj szavazni ha ennyire vitatkozni van kedved!
Kandisz Nóra? :DDDD
nah azok tényle nem épp eszűek:S
nah igen...egyből arra lehet gondolni...
a másik dolog amit nem szeretek amikor a vezeték és keresztnév együttesen már-már kényszerűen gúnyolásra buzdítja az embert...
pl
Buli Zoltán
Gallyas Rózsa...
Ki olyan épp eszű hogy a gyerekét kiteszi ilyen attrocitásnak...
ááááááh,Eszmeralda,hagyjanak mááá,milyen név ez már?:DDD
Ismerősöm kislánya Szamanta Barbara,jól hangzik,de az az alkesz jut eszembe a Dallasból :DDDDDD
Vegyesek az érzelmeim, van olyan Mónika akit szeretek nagyon, és van olyan akivel semleges a viszonyom...
Nekem az új nevek nem jönnek be, Eszmeralda, Linett, Szabrina...Magyarországon élünk, nem vagyok oda sem a szappanoperás sem az egyéb amerikai nevekért...
Oké....
Egyébként abban egyetértünk,hogy sokan általánosítanak.... Ha nem kedvelt személy viseli azt a nevet,már a nevet sem szeretjük....
Nekem a Mónika névtől van hidegrázásom! :DDD
Az a bizonyos rossz élmény! :DDD
Dettó!Nálam is így van!
Egyedül az Annipanni zavar!:D
Nem kell nyakon harapni, írta hogy nem bántásból mondta...neki nem tetszik el kell fogadni...kellemetlen élménye van egy személyben akinek ilyen a neve...
Biztos van neked is olyan név ami nem jön be, akár szeretsz vagy nem szeretsz olyan nevű embert...
Valószínű anyóspajtás rossz fát tett a tűzre és ezért az indulat
Az én lányom is Virág
Legtöbbször Virdzsi,Virdzsusz,Virágom...(de néha,ha rosszalkodik,akkor csak simán Gizi.Ennek ugyan semmi köze a Virág névhez,csak néha olyan Gizis feje van:)
Amúgy érdekes mert V.V.V.=Varga Virág Vanessza