Amikor elég egy rossz megjegyzés az elhatározáshoz... (beszélgetés)
hát nem tudom de nekem a z alkohol étvágyat csinál ezért ritkán iszom ,csak alkalmanként de keveset ,egyébként én is este szoktam futni mert akkor van rá időm és kedvem is mert akkor már nem kell sietni se hova és akkor teljesen kikapcsol úgy érzem ki futom magamból a sok stresszt és ettől jól érzem magam 900kcl égetek el és a vacsi is néha el marad:)
Ezt én még nem hallottam, de én személy szerint utálom a bort, lehet az akármilyen minőségű jellegű is. Szerintem ha valaki késő este éhes, akkor igyon meg rengeteg vizet, ha kell, erőltesse, az legalább a gyomrot is tisztítja.
Olyan érdekeséget hallottam ma hogyha késő este éhes vagy evés helyett meg kell inni 2dl bármilyen féle bort és utána nem is leszel éhes!
Én esténként szoktam,mivel főiskolára járok, napközben általában órán vagyok, így csak este tudok edzeni.
Nekem ma taposógépes napom van, úgyhogy nemsokára nekiállok szteppelni.
Nem rossz ötlet!!!!Azt hiszem követem a példád és én is megyek :P
Pusz
szerintem is teljesen mindegy,hogy mikor edz az ember, az a lényeg, hogy mozogjunk, lehetőleg minden nap. Személyes tapasztalatból mondom,hogy csak elkezdeni nehéz, nekem is van számtalan alkalommal, hogy semmi kedves sincs tornázni, mert a hátam közepére kívánom az egészet és inkább döglenék, mégis nekiállok. És utána büszke vagyok magamra, hogy igen, ma is tettem valamit az alakomért.
Na igen.Az a legnehezebb.Megyek tekerek,abból baj nem lehet:)
Regina Te mikor szoktál sportolni?
Ezt én is hallottam.De ez szerintem mindegy hogy mikor csak utána tudd megállni h. ne egyél még ha éhen is akarnál hallni :P
Még egy kérdés.Úgy hallottam,jobb reggel edzeni ha vékonyodni szeretnénk.Szerintetek?Nekem este,ilyenkor van jobban időm meg kedvem hozzá.Vagy mindegy csak mozogjunk?!
Jó ez a mérlegelős dolog.Kb.3 hete kezdtem a fogyókúrámat,vagyis a kevesebbet evésemet és kicsi tornát(akkor még nélkületek:D),mindennap mértem magyam és semmi.Egy másik fórumon még nyavajogtam is ,hogy semmit nem fogyok.Most,hogy titeket olvastalak jutott eszembe a mérleg.Ráálltam és láss csodát 60-ról már csak 58 vagyok:D Ez a fórum tök jó!Most még erősebb és lelkesebb vagyok mint előtte!
Szabad ilyet mondani ettől csak dagad a mellem!Ő is olvasta és tetszik neki is :P Még a végén elbízza magát :P
én is minden nap mértem magam, tiszta mániákus voltam, pedig ez tök hülyeség, főleg azért, mert a nők szervezete mindig más mennyiségű vizet köt meg és tart vissza, főleg menstruáció előtt, ezért is hisszük azt, hogy Úristen, híztunk egy kg-ot, vagy éppen nem fogytunk semmit. Szóval régen én is hülye voltam, de amióta lefogytam, heti kétszer mérem magam, ez még úgy ideális is, mert azért vigyázok, hogy ne hízzak vissza, mert nekem az az életfilozófiám, már ami a diétát illeti, hogy könnyebb 1-2 kg pluszt leadni, mint 10-20 kg-ot. Tehát résen kell lenni.
Én személy szerint kedden és szombaton szoktam magam mérni. Azt megtanultam,hogy vasánap tilos mérlegre állni, mert általában mindenki többet eszik vasárnap a családdal, és rögtön többet mutat a mérleg, ami kedvünket szegheti a fogyiban.
Nekem azt mondta férjem elrakja a mérleget és hetente csak egyszer kapom meg igy most az van,h.szombaton reggel fogok mindig mérlegelni:-) Ez is egy megoldás:-)
pedig most muszáj lesz mert a lelkesedés hátha alább hagy, ha a mérleg nyelve nem mozdul.
Eprecske nagyon jó a pasid ha nem sértelek meg persze ha szabad ilyet irni :)
Véaszeg mindenkinek az a leogikus válasza erre,h.leghamarabb hetente. Az eszemmel én is tudom ezt,de nem birom ki és én minden nap ráálok. Tudom,h.nem jó,e nem bírom ki:-S
Regina szerinted milyen időközönként mérlegejünk mert én szinte mindennap tudom ez nem jó.Te milyen sűrűn álltál rá?
Hodi! Én karra nem igazán csináltam semmit, az a diéta mellett az nekem magától is, talán túlságosan is, bár inkább vékony legyen, mint vastag. De ha edzeni akarsz rá, akkor vegyél 1 kg-os súlyzót, és azzal tornázz kicsit, pl. csinálj gugolásokat, miközben a kezedben van. Az elliptikus tréner nagyon jó, egyszerre mozgatja a felső és az alsó testet is, a napi egy óra pedig egyenesen szupi belőle, de ha tényleg csak kétnaponta van rá időd, akkor csináld akkor, de magas intenzitáson, viszont alacsony fokon, tehát csináld gyorsan, viszont alacsony fokra állítva, így szépen szálkásít. Én a szobabiciklin tekerek egy órát, maximum 3-as erősségen, és így nem vastagodott meg a combom.
Pusz
örülök eprecske ,hogy te is belépsz a táborba én is annyira komolyan gondolom ,hogy ma el is kezdtem már a naplomat vezetni és ami csak eszem be jut mindent le is irok ,hogy szembesüljek saját magammal hogy jól csináljam:)
Köszi a választ!Tök jó látni,hogy mindenki milyen lelkes.Elliptikus gépem van.Az elvileg kardió.Szerinted,ha azon tekerek napi 1 órát az elég?Vagy ha nincs időm minden nap,két naponta elég?Futni szoktam,de azt csak tavasztól.A rékaféle tornától erősödtem nagyon,de nem vékonyodtam,sőt,úgyhogy azt nem merem csinálni.Ja,meg karra mit használsz?Azt is szálkásítani szeretném.
Gratulálok. Le a kalappal Elötted. Megnéztem a képeid, és csak azt tudom mondani, nagyon ügyesés kitartó vagy. Én is neki fogtam fogyózni, nem eszem cukrot, lisztes dolgokat, rizset, krumplit. És tornászom, van taposóm, és egy hasizom padom. Remélem 6 hónap múlva ugyanolyan boldog leszek mint Te vagy most.
örülünk, hogy örülsz eprecske
Hát én szerencsére anatúr joghurtot szeretem inkább...
A levesben nekem is volt zöldség sztem az nem gáz meg husi is.
A gyümiről én is ugy tudom délelőtt jobb enni.
Olyan jó hogy erre a fórumra találtam!!!Itt olyan lelkesítő mindenki!!!
Én amikor olvaslak titeket megfogadtam keményen edzeni fogok (holnaptól kezdem :P) és megpróbálok kitartani a diéta mellett is(ami nem lesz egyszerű de hát a szépségért meg kell "szenvedni" :P).
Remélem összejön juni.01 ig leadnom 10-15kg-ot.
De ettől függetlenül mindig veletek leszek mert te mindig erőt öntötök belém!!!
NAGYON SZÉPEN KÖSZÖNÖM NEKTEK!!!!!!!!
én is most ettem huslevest tészta nélkül és párolt csirkemelett savanyú gyöngyhagymával ja és a levesbe volt egy kis répa remélem ez nem baj csak 2db.:)vacsira én is ugy gondoltam ,hogy joghurt de Regina mondta,estére nem igazán jó a gyümölcs én is olvastam mert az alkezd rohadni a szervezetben ezért jó reggel a gyümi.Te mit szólsz hozzá?
Olyan béna vagyok, hogy nem értek a nyomtatókhoz, de mindjárt összetöröm az egészet, úgy felidegesített.
Én is.reggelizni nem szoktam eddig sem,igy azt ma is kihagytam,de majd sztem kéne vmit kitalálni talán vmi gyümit. Ebédre én husilevest fogok enni,persze tészta nélkül,vacsira joghurtot.
Még nem:)figyelj én mától kezdem ám a nem evést modjával ,te,hogy állsz vele?:)
Hihi:-) Most nézem,nem mondták még férjed hasonlit Al Pacinóra?
További ajánlott fórumok: