Amikor elég egy rossz megjegyzés az elhatározáshoz... (beszélgetés)
Ez a fórum a következő íráshoz nyílt: Amikor elég egy rossz megjegyzés az elhatározáshoz...
gyere csak! :-)
Meg van egy csomó tornám is!
szia!
megyek nálad tornázni ,ha jol gondolom nekd van 1-2 masinád odahaza???!!!(na jo csak vicc volt)
Andi!
Akkor én kérdeznék is.Mennyi és milyen tornagyakorlatot végezzek,ha a hasamból és derékból (főleg innen) szeretnék lefaragni?
anheszenamon! Hű, neked aztán tényleg van sportfelszerelésed, nekem már csak egy futópad hiányozna, mert az még sajna nincs, de kicsit drágállom őket, a jobbaknak hipermagas ára van.
Üdv a csapatban.:-)
Bronzi!
Üdv a csapatban. Puszika és sok sikert, ha bármi kérdésed van, csak szólj.
Sziasztok!
Most találtam rá erre a fórumra. Igazából nem akarok fogyni, de nagyon szivesen olvasom az ilyen kitartó (nem kitartó) nők történetét fórumokon és hallgatom meg élőben. Edző vagyok és táplálkozási tanácsadó. Ha nem baj néha hozzászólnék a témához, persze csak segítő szándékkal. Sok dolog van ahogy el lehet indulni, persze mindenkinek más jön be, de azért lehet általánosítani. Üdv: Andi
Szia Regina!
Én is szeretnék gratulálni, most olvastam a cikkedet. Nagyon örülök, hogy időről időre megírják a hölgyek át- vagy visszaváltozásuk történetét. :-) Én éppen jó időben olvastam a Tiédet, mert komoly lendületet adott. Köszönöm!
Én most januárban kezdtem bele egy komoly diétába - jaj, nagyon komoly vagyok ám, igyekszem kibírni kacagás nélkül - és remélem, hogy hasonló sikert fogok elkönyvelni. Bár nekem már a 66 kg is tökéletes lesz a 173 centimhez. :-)
Minden fogyizó = életmódváltó hölgynek sok sikert!
B.
Regina!
Gratulálok a fogyásodhoz.Bár tényleg kissé vékony vagy,én megértelek.Én 166 cm vagyok,és jelenleg sajna 61 kg.Én évekig tartottam a 48 kg-s versenysúlyomat.Nem mondom,tényleg szörnyen vékony voltam.Talán 53-54kg-val néztem ki a legjobban.Kísértetiesen hasonló a sztorim.3 éve vagyok együtt a párommal,és vele kezdődtek a nagy zabálások.Nyáron a kerti partik,hétvégén a pizzázások stb...Mióta vele vagyok,imádok enni.Nálam is többen megjegyezték,hogy híztam.Most tényleg elhatározom,nekem is sikerülhet.Én már -5kg-val is boldog lennék.Csak az a baj,hogy hamar feladom,ha nem látok azonnal eredményt.Bízom benne,hogy a ti segítségetekkel sikerülni fog mindannyiunknak.Én májusig szeretnék "normálisan" kinézni,hogy ne kelljen takargatni magam.Május 1-jén lesz a szülinapom,csodás ajándék lenne saját magamtól,ha arra kb. 55 kg lehetnék!
A torna nem lehet akadály,hiszen legalább 15 torna dvd-m van,futópadom,szobabicó,taposó és leg trainer... :-)
A legtöbb étrendkiegészítő nem ér semmit sport nélkül.
Sport diéta nélkül, és diéta sport nélkül haszontalan.
Eprecske!
A Bio Claritin+T-t én is szedtem,egy edző javasolta.Viszont felhívta rá a figyelmem,hogy edzés nélkül nem fog érni semmit.Sőt a gyógyszertárban az eladó le akart beszélni róla!
Sajnos tényleg nem használt semmit. A +T pedig ha jól emlékszem zöldteát takar!
Szép jó reggelt mindenkinek!
Mai reggelim: tejeskávé (édesítőszerrel és 1,5 %-os tejjel) és egy banán. Nemsokára indulok a fősuliba, hogy az ebédem mi lesz, azt még nem tudom, mert legtöbbször itthonról viszek valami finomat, de ma nem. Bár a suliban is lehet kapni egészségeseket, görögsalit pl, azt nagyon imádolom. :-)
Én is este futok hasonló okokból. este bor? Hát ilyet még nem hallottam,hisz az alkohol tévágy csináló + kalória is igaz a bor nem annyira de mégis.
Azt már hallottam,reálisabb is és inkább ez,h.este amikor éhes agy vizet kell inni.
Ja én ma vacsira narit ettem,tudom,h.megbeszéltük a gyümi nem a legjobb de nagyon kivántam talán annyira nem rossz.