Amikor elég egy rossz megjegyzés az elhatározáshoz... (beszélgetés)
Ez a fórum a következő íráshoz nyílt: Amikor elég egy rossz megjegyzés az elhatározáshoz...
Úgy vagyok képes bírni az egy órás taposást a sztepperen, hogy megszoktam. Kész. Szóval nincs titkos recept, és elhihetitek, hogy amikor megvettem a taposógépet, kb. tíz percnél majdnem meghaltam. De most már megy az egy óra. Nem szoktam pihenőket tartani ezidő alatt, bár azért nagy ritkán velem is előfordul,hogy annyira kimerült vagyok, hogy megkell állnom picit pihenni, de ez is maximum egy egyperces pihit jelent, általában a negyvenedik perc környékén.
szóval kitartással mindent lehet, én is gyenge voltam sokáig, de megszoktam, ennyi.
Lehet, hogy az első napra viszek pufasztott búzás szendvicset.
Utána meg sógornőméknél eszek valami kevésbé hízlalót. Általában náluk is van tk kenyér, majd abból csinálok szendót.
A konzultációkban azt utálom, hogy ilyenkor napokig nem eszek főtt kaját meg levest, és úgy hiányzik!!!
Persze hogy vannak ilyenek, de én egész nap nem vagyok el müzliszeleten meg salátán. Ráadásul a saláta majonézes, a müzli meg szénhidrát. Akkor mi legyen???
Bűnözni fogok...:)))
Segítsetek nekem!
Holnap konzultációra megyek, egész nap főiskolán leszek, ahol csak büfé van. Mit egyek szendvics helyett???
Sziasztok!
Regina, ledöbbentem azon, hogy egy órát taposol a taposógépeden! Mondd, hogy bírod? Egyhuzamban csinálod megállás nélkül ritmusos zenére???
Bevallom őszintén, én negyed órától "kidöglöm".
Le a kalappal előtted!:)
A Norbi update-ben lehet gyümit enni délután is,kivéve aszalt gyümölcsöket,szőlőt,banánt.
Ami egész nap ehető: alma,narancs,eper,szeder,ribizli,kivi,meggy
A többi csak délután háromig.
ma reggel is tejeskávé volt a reggeli, én sajnos nem tudok reggel sokat enni, nem vagyok éhes, de ha délelőtt megéheznék (anheszenamon, te kérdezted tegnap, hogy akkor én nem is eszek semmit kettőig), de igen, szóval ha éhes lennék, akkor gyümit eszek, ma szerintem narancsot fogok, 2-3 darabot, esetleg almát.
Azt már remélem írtam, hogy gyümölcsöt csak délelőtt lehet enni?
szepijuci!
Ha tényleg mindent megteszel a fogyás érdekében, akkor én sem értem, mi lehet a baj. De azt azért elmondom (és most nem a BMI-ről akarok papolni, mert én is ez alapján sovány vagyok), hogy minden embernek meg van egy bizonyos súlya, ami mellett a szervezet jól érzi magát,és mondhatni nem engedélyezi a fogyást. Pl. én, amikor elértem az 52 kg-ot, vérszemet kaptam, hogy majd akkor lefogyok 50-re, az milyen szép kerek szám, de hiába próbálkoztam drasztikusan, nem moccant a mutató. Tehát nálam ez az 52 kg az alsó határ, egy dekával se több.
Ezzel csak azt akarom mondani, hogy lehetséges, hogy a te tested is most érzi igazán jól magát, és azért nem akar 54 kg alá menni. Jó, tudom-tudom, írtad, hogy régen 49 kg voltál, de lehetséges, hogy akkor a tested és a szervezeted sem érezte jól magát, viszont most, hogy úgymond egy kis "felesleghez" jutott, nem akarja elengedni a számára áldásos plusz kilókat. Tudom, ez most hülyeségnek hangzik, de így van. Olvastam is erről,és én hiszek benne.
Szóval ezt mindenkinek mondom, ha azt tapasztalja, hogy keményen fogyózik, már hetek óta, és a mérleg akkor sem akar kevesebbet mutatni, és a test nem hajlandó tovább fogyni (hiába a kis zsír mondjuk a pocakon), akkor valószínű, hogy a test számára az a súly az ideális, és ezt el kell fogadni, de persze mindenki hozza ki magából a legjobbat. Sportolással lehet zsír égetni és izmot építeni, az izom, mint ahogy azt tudjuk, nehezebb, mint a zsír, így sokan azt hiszik, hogy híztak, mikor igazából lefaragták a zsírt. De a nadrágokon, felsőkön érezhető lesz a változás, feszesebb lesz az alak, vékonyabbak a combok stb. Szóval észre lehet venni, ezért nem mindig a kilóra figyeljetek, sokkal inkább a centiméterekre. Én a mai napig mérem a combjaim, a csípőm és a derekam körméretét.
Ha leírjátok a ti méreteiteket, akkor talán jobban tudok majd segíteni.
Szepijuci, légyszi rakj fel képet, és akkor megnézhetünk. :-)
egyébként megkérhetlek, hogy rakj fel magadról egy-két teljesalakú képet?
Mert így egyáltalán nem tudlak elképzelni, az is lehet, hogy tényleg szükséged van arra az 5 kg minuszra, de lehet, hogy nem. Szóval ha felraknál képet, könnyebb dolgom lenne.
Puszka
Anheszenamon
Én minden nap szoktam sportolni, ezen általában az összes ismerősöm csodálkozik. Az egyik nap egy órát biciklizek a szobabringán, a másik nap egy órát taposok a sztepperen. Plusz ehhez jön hozzá minden nap 10-szer 20 darab hasprés a haspadon. (ezt utálom a legjobban, mert gyenge a hasizmom).
Szóval ennyi, de ezt minden nap. Én is próbáltam már tv előtt tornázni, de nekem nem jött be, én inkább a gyors mozgásokat szeretem, gyors zenére, magas pulzusszámon, próbálom a pulzusomat mindig zsírégető zónában tartani, mert csak akkor hatásos a mozgás.
A Weight watchers diétánál én is furcsáltam,hogy tulajdonképpen mindent lehet enni, tényleg mindent, csak a napi pontértéket nem szabad túllépni. De én sem hiszek ebben. Elvégre hogy tudna fogyni az ember, ha ugyanúgy megeszi a zsírosabb dolgokat is ,mint azelőtt. A Norbis módszert nem ismerem, de biztos jó, ha több ezer magyart le tudott vele fogyasztani.
Én egyébként még sajnos főiskolára járok, de idén nyáron végzek. :-). Kommunikáció szakra járok. Sajtószóvívő szerettem volna lenni, de én már annak is örülök, ha kapok valamilyen irodában egy cégnél munkát, elvégre óriási munkanélküliség van még a diplomások között is, szóval nem reménykedem. És arra is gondoltam,hogy szívesen dolgoznék egy banknál, mint banki ügyintéző, hitelügyintéző, van egy-két ismerősöm, ők középiskolai végzettséggel elég jól keresnek ilyen munkahelyen, kb. 200 ezer forintot havonta.
szia Regina!
Szóval szoktam sportolni is heti 3-4szer vagy futok, vagy itthon tornászom, csak a betegségem miatt nem tudtam kb 1 hétig. Édességet meg nem eszem, kivéve a reggeli tejeskávé, meg a jogcsik. De mostmár remélem többet tudok tornászni, és akkor jó eredményről is beszámolhatok. Ja és sokkal jobban nézel ki így mint a korábbi képeiden. Szerintem is ez áll jól neked
Szia Regina!
Akkor sorban válaszolok a kérdéseidre.
2 napig próbálkoztam a Weight Watchers diétával,de nem jött be,ugyanis a pontokat kiszámolva,még úgy sem léptem túl,hogy ebédre rakott krumplit ettem este meg hasábot.Nem hiszem hogy ettől lefogyok.
Áttértem újra az update-re.Nekem az a legszimpibb,csak még sosem voltam olyan kitartó,hogy 2 kg-nál több fogyást produkáljak vele.
Délután már nem eszem szénhidrátot,teljeskiőrlésű szeletelt kenyeret is csak reggelire.
A torna most nagyon jól megy,Béres Alexandra dvd-kre tornázom heti 4-szer.De lehet hogy ezen a héten még az 5 is meglesz.
Bízom nagyon az eredményben,mert szép átalakulásokról számoltak be egy másik fórumon Béres A. tornák segítségével!
A foglalkozásom: irodán dolgozom egy cégnél.Egyedül vagyok,na meg a főnök,a többiek fizikai dolgozók.
A szakmám: vállalkozási ügyintéző.
És te? Mozgással hogy állsz?
Anheszenamon, hogy megy a fogyózás, sportolsz? Mert neked aztán tényleg sok géped van otthon, kicsit irigyellek is, futópad, Leg magic, bringa és sztepper. Hűha, nekem a futópad még kéne. :-)
Amúgy megkérdezhetem, hogy neked mi a foglalkozásod?
Szepijuci!
Ha elolvasod a cikkemet, akkor ott megtalálod, hogy mit és mennyit szoktam sportolni, szobabiciklizni szoktam és taposni, egyik nap az egyiket ,a másik nap a másikat, mindig 1-1 órás időtartammal. Mellette napi tízszer húsz hasprés a haspadon.